Morosana Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Δεν τα πλένω συχνά καθόλου Μια στο τόσο με λίγο σαπούνι για τα χέρια και νερό και τα αφήνω μετά να στεγνώσουν μόνα τους Τωρα πριν τα πετάξω έτριψα λίγο το δάχτυλο μου επάνω και αμέσως φεύγει η επίστρωση. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητα. έχουν κάποιο φιλμ για τον καθρέφτη και φεύγει από ότι κατάλαβα αμέσως Τέλος πάντων τα είχα πάρει πολύ φτηνά κάτι τιμές 16-18€ Χαρισα 2 ζευγάρια και 2 πέταξα Ναι εντάξει υπάρχουν και ακριβά γυαλιά που όσο να πεις κάτι θα έχουν καλό. Οτι πληρώνεις παίρνεις αυτο πες το σε αυτούς που θεωρούν ότι όλα είναι μάρκετινγκ και ότι ένα γυαλί των 20 30 40€ είναι ισάξια με αυτά των 300 και η διαφορά είναι μόνο στη φίρμα και το γκρουπ που τα αντιπροσωπεύει
Tasos19s Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 57 λεπτά πριν, Morosana είπε αυτο πες το σε αυτούς που θεωρούν ότι όλα είναι μάρκετινγκ και ότι ένα γυαλί των 20 30 40€ είναι ισάξια με αυτά των 300 και η διαφορά είναι μόνο στη φίρμα και το γκρουπ που τα αντιπροσωπεύει Όχι καμία σχέση Είναι καλό να υπάρχουν όμως προϊόντα για όλες τις τσέπες Σίγουρα πληρώνεις μέσα και όνομα σε ένα ακριβό γυαλί αλλά πληρώνεις και προϊόν δεν είναι όλα κέρδος 400-500 ευρώ δεν θα έδινε για γυαλιά Έχω δώσει μέχρι 200€ αλλά κι ένα Ray-Ban στα 200€ που έχω μου χάλασαν οι φακοί 2 φορές Ξεφλούδισε το φίλτρο τους με κάπως παρόμοιο τρόπο χωρίς να τα φοράω κιόλας πολύ Μια οπτικός μου είπε ότι όλα αυτά που είναι πλαστικοί φακοί δεν είναι ανθεκτικά γιατί έχουν ζελατίνες αυτήν την μεμβράνη δηλαδή Εχω κάτι άλλα που είναι γυάλινα και φαίνεται ότι αντέχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα