Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για έμενα προσωπικά είναι πρόβλημα όχι για το ποσό αλλά για το νταβατζιλίκι τους... Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η δεη να ανοίξουν και άλλες εταιρίες στον χώρο και όχι το νταβατζίδικο μονοπώλιο που έχουν, και μακάρι να πεθάνει και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα τότε και μόνο τότε θα έχουμε πάει κάνα χιλιόμετρο μπροστά.

ΝΑΙ!!!

Κάθε ευρώ που φεύγει σε παπαριές είναι πρόβλημα!!! 2400 υπαλλήλους, μην τους χάσουμε.....

Ο ένας φραπές το δίμηνο σας μάρανε...έλεος. 

83 ευρω για 400 kWh; Ρε ειστε αρρωστοι;

25ε Δημοτικα τελη????? (απο 20ε )

12,33ε ΝΕΡΙΤ???????? (απο 5ε)

Σε ποια χωρα ζουν τα ζωα ρε;

Βασικά το λάθος σου είναι ότι δουλέυεις. Γίνε άνεργος και το ρεύμα σου θα είναι δωρεάν πλέον, εντάξει θα πληρώνεις ΕΡΤ αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να πληρώνουν πρωτίστως οι άνεργοι μιας και αυτοί έχουν χρόνο να βλέπουν τηλεόραση..

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα δημοτικά τέλη και η νεριτ δεν έχουν σχέση με την ΔΕΗ και ιδιωτική να γίνει πάλι θα πληρώνονται όπως τα πληρώνουν όσοι είναι σε ιδιώτες παρόχους

Δημοσ.

Ο ένας φραπές το δίμηνο σας μάρανε...έλεος.

Εντάξει τωρα που το λέμε είναι λίγο καθαρό "νταβατζιλίκη!!"

Εγω π.χ δεν εχω δει ποτέ μα ποτέ ΝΕΡΙΤ, για πιο λόγο να πληρώσω έστω και 1€?

Δεν εχει να κάνει με το ποσό, εχει να κάνει με την φύση του όλου θέματος.

• Like 1
Δημοσ.

Να είστε ευχαριστημένοι που δεν μένετε Αγγλία... εκεί το TV tax είναι πενταπλάσιο από αυτά τα λίγα που πληρώνουμε για την κρατική.

Για το Champions League και τη Euroleague που βλέπω σε HD ευχαρίστως τα δίνω αυτά τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Να είστε ευχαριστημένοι που δεν μένετε Αγγλία... εκεί το TV tax είναι πενταπλάσιο από αυτά τα λίγα που πληρώνουμε για την κρατική.

Για το Champions League και τη Euroleague που βλέπω σε HD ευχαρίστως τα δίνω αυτά τα χρήματα.

Annually η νεριτ βγαινει χοντρικα περιπου 150ευρω

Στο Uk annually ειναι 145 λιρες (203ευρω)

Αν σκεφτεις και την διαφορα μισθων που υπαρχει μεταξυ των 2 χωρων.....  Στο UK ειναι τζαμπανταν σχεδον...... :-D

Btw εγω εχω Fibre Sky + Sky TV πλεον (εφυγα απο Virgin γιατι γαμιοταν ο Διας) και δεν πληρωνω το tv tax  :-D

Στο Murica δεν εχω TV, οποτε ουτε και εκει τα σκαω.... :-D

• Like 9
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που τόσες 10ετίες κανείς δεν "μπόρεσε" να πειράξει αυτό το τέλος.

Ή τουλάχιστον την εκβιαστική του είσπραξη (γιατί είναι καθαρά εκβιαστικός τρόπος να το ενσωματώνεις σε ένα λογαρισμό τόσο απαραίτητο που σίγουρα δεν μπορείς να μην πληρώσεις).

Διάσημοι ή μη κατά καιρούς το πολέμησαν, πχ κάποιοι πλήρωσαν την αξία της ΔΕΗ χωρίς την ΕΡΤ (τότε) στο ταμείο Παρακαταθηκών, αλλά τελικά δεν κατάφερε κανείς τίποτα.

Τόσο ακούνητο είναι αυτό το πράγμα;;;

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που τόσες 10ετίες κανείς δεν "μπόρεσε" να πειράξει αυτό το τέλος.

Ή τουλάχιστον την εκβιαστική του είσπραξη (γιατί είναι καθαρά εκβιαστικός τρόπος να το ενσωματώνεις σε ένα λογαρισμό τόσο απαραίτητο που σίγουρα δεν μπορείς να μην πληρώσεις).

Διάσημοι ή μη κατά καιρούς το πολέμησαν, πχ κάποιοι πλήρωσαν την αξία της ΔΕΗ χωρίς την ΕΡΤ (τότε) στο ταμείο Παρακαταθηκών, αλλά τελικά δεν κατάφερε κανείς τίποτα.

Τόσο ακούνητο είναι αυτό το πράγμα;;;

Καλα αυτο που το πληρωνεις ειτε εχεις τv ειτε δεν εχεις ειναι οντως μεγαλη μαλακια......

Απορω γιατι δεν το κανουν οπως στο εξωτερικο.

Προφανως παιζει πολυ χρημα πισω απο αυτο το ''μικρο τελος''  :ph34r:

Δημοσ.

Η συζήτηση πάλι ξεφεύγει και πάει σε πολιτικά μονοπάτια (εννοείται θα γινόταν κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα).

Και ναι, όσο περισσότερη εξουσία δίνουμε στο κράτος, τόσο πιο εύκολα θα μας στήνει στα 4, θα μας πηδάει και θα το πληρώνουμε και από πάνω και θα λέμε και ευχαριστώ δηλαδή!!! Η κατάσταση είναι τραγική και όσο περνάνε τα χρόνια βελτίωση δεν βλέπω να υπάρχει. Τώρα πια που πληρώνω μόνη όλους τους λογαριασμούς νιώθω καλά το νταβατζιλίκι και απογοητεύομαι.

• Like 7
Δημοσ.

Για έμενα προσωπικά είναι πρόβλημα όχι για το ποσό αλλά για το νταβατζιλίκι τους... Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η δεη να ανοίξουν και άλλες εταιρίες στον χώρο και όχι το νταβατζίδικο μονοπώλιο που έχουν, και μακάρι να πεθάνει και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα τότε και μόνο τότε θα έχουμε πάει κάνα χιλιόμετρο μπροστά.

Energa και τέτοια, είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψουν.. :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος , στην αγγλία νομίζω δεν γίνεται η αυθαίρετη συνεπαγωγή έχεις ρευμα = έχεις τηλεόραση.

Εγώ που δε βλέπω Champion League δε θα πρέπει να μη τα πληρώνω ??? ή πρέπει το κράτος να γίνεται προστάτης/νταβατζής/εκβιαστής μιας ιδιωτικής εταιρείας (Champions League) ώστε να με αναγκάζει να πληρώνω "προστασία" ??

επίσης το τι κάνουν σε αγγλία / γερμανία γιατί πρέπει  να παίζει ρόλο ???

• Like 1
Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος , στην αγγλία νομίζω δεν γίνεται η αυθαίρετη συνεπαγωγή έχεις ρευμα = έχεις τηλεόραση.

Σωστος εισαι, αν θελεις βαζεις tv licence, και ειναι ξεχωριστος λογαριασμος, οπως ολα αλλωστε :-(

Αν δεν θελεις δεν βαζεις, end of story.....

Το ιδιο ειναι και στο Murica.(for cable tv)

Δημοσ.

Πληρώνω 300 Ευρώ τον μήνα , για επιχείρηση.

Τα 120 και πλέον , είναι κάτι παπαριές για εναλλακτική ενέργεια και λοιπές πουτσες....

• Like 1
Δημοσ.

Η συζήτηση πάλι ξεφεύγει και πάει σε πολιτικά μονοπάτια (εννοείται θα γινόταν κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα).

Αναμενόμενο αφού είναι ένα θέμα οικονομικό το οποίο όμως απέχει μακράν της λογικής (δεν άκουσα ποτέ κάποια ρεαλιστική τεκμηρίωση ούτε για την ύπαρξή του αλλά κυρίως για την "σύνδεση" με το λογαρισμό του ηλεκτρικού) και το οποίο σίγουρα χρειάζεται πολιτική βούληση για να "αγγιχτεί"

Δημοσ.

Μου'ρχεται ο λογαριασμος της ΔΕΗ, λεω οκ, κανα 35ρι θαναι τωρα που δεν ειναι μεσα το χαρατσι.

Ανοιγω και βλεπω

83 ΕΥΡΩ

Τι 83 ευρω ρε μαλακες! 83 ευρω για 400 kWh; Ρε ειστε αρρωστοι;

25ε Δημοτικα τελη????? (απο 20ε )

12,33ε ΝΕΡΙΤ???????? (απο 5ε)

Σε ποια χωρα ζουν τα ζωα ρε;

Από 1/1/2015 οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ένα νέο νταβατζιλίκι που εισήγαγε η προηγούμενη κυβέρνηση, ονόματι ΕΤΜΕΑΡ (Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπεμπόμενων Αέριων Ρύπων ή κάπως έτσι τελος πάντων). Ο δικός μου λογαριασμός ήταν 100 ευρώ, εκ των οποίων τα 20 περίπου ήταν αυτή η νέα μαλακία, δηλαδή ποσοστό 20%. Βέβαια, δεν ξέρω πόσα από αυτά τα 20 ευρώ μου θα πανε όντως στη μείωση των αέριων ρύπων και πόσα θα πάνε σε αυξήσεις των υπαλλήλων της ΔΕΗ (τυχαίο? δεν νομίζω) ή σε μερίσματα των μετόχων. Η νέα κυβέρνηση, βέβαια, είπε ότι θα καταργήσει άμεσα αυτό το νέο νταβατζιλίκι. Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...