Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετα την λαδωμενη πιτα , τζατζικι/μουσταρδα κετσαπ  , πατατες , μισολιτρο κοκακολα , τα λιπαρα του χοιρινου ειναι οντως ενα   θεμα  :-D

 

Προτιμώ sauce.

 

Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες.

  • Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτιμώ sos. sauce  fixed  :-D

 

Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες.

Δημοσ.

 

Προτιμώ sos. sauce  fixed  :-D

 

Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες.

 

 

lol, τόσο άσχετος είμαι...

Δημοσ.

Και οι τα σπανε ρε παιδια δεν υπαρχει διλλημα, το διλλημα ειναι αλλου με την σως-σαλατα το τρωτε , εγω τζατζικι η γιαουρτι με κοκκινο πιπερι τον χοιρινο, στο κοτοπουλο θελω μαγιονεζα και οχι την σως μαγιονεζα μουσταρδα.

Δημοσ.

Οι Βόρειοι όπως και οι Κρητικοί τείνουν να βιάζουν την ίδια την γραμματική με κάθε ευκαιρία και πάτημα,

Αν υπηρχε Θεος, το millisecond που γινοταν submit το παραπανω ποστ, κατω απο το username που εγινε, θα επρεπε να διαιρεσει το συμπαν με το μηδεν.
  • Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ sauce.

 

Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες.

 

Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια γιατί το κάθε γυράδικο έχει διαφορετικά υλικά. Αλλος έχει τον γύρο που στάζει μισό κιλό λάδι και άλλος με λιγότερα λιπαρά.

 

Πάντως το κοτόπουλο ακόμη και στο χειρότερο γυράδικο είναι πιο στεγνό.

Δημοσ.

Προτιμώ sauce.

 

Πάντως θερμιδικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο χοιρινόγυρος και ο κοτόγυρος, 20-30 θερμίδες.

Αν ομως πάρεις πίτα με κοτοσουβλάκι, χωρίς τζατζίκι (η γιαουρτι... κρητικος detected :-) )με αλάδωτη πίτα, πιστεύω οτι η θερμιδική διαφορα γίνεται πιο αξιολογη.

θερμιδικα ο κοτογυρος σαν κρεας ετσι οπως τον φτιάχνουνε βάζοντες πολλά λίπη κοτοπουλου και πολύ πολύ αλατι δε νομιζω οτι εχει καποια διαφορα με το χοιρινο.

Αν τον φτιαχνανε οπως πρεπει θα σου κάθιζε στο λαιμο βεβαια. 

 

Προς απαντηση στο θέμα μας, γύρος χοιρινος μετρια ξεροψημένος (και το τζατζίκι στην αλάδωτη πίτα) 

Δημοσ.

Σαν τον γύρο χοιρινό τίποτα, είμαι κυριολεκτικά εξαρτημένος. Ακόμα και αν μου δίνανε 5.000.000€ με την προϋπόθεση να μην φάω ποτέ ξανα δεν θα το δεχόμουν!!

Το κοτόπουλο ωραίο παρόλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί

  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια γιατί το κάθε γυράδικο έχει διαφορετικά υλικά. Αλλος έχει τον γύρο που στάζει μισό κιλό λάδι και άλλος με λιγότερα λιπαρά.

 

Πάντως το κοτόπουλο ακόμη και στο χειρότερο γυράδικο είναι πιο στεγνό.

 

 

Αν ομως πάρεις πίτα με κοτοσουβλάκι, χωρίς τζατζίκι (η γιαουρτι... κρητικος detected :-) )με αλάδωτη πίτα, πιστεύω οτι η θερμιδική διαφορα γίνεται πιο αξιολογη.

θερμιδικα ο κοτογυρος σαν κρεας ετσι οπως τον φτιάχνουνε βάζοντες πολλά λίπη κοτοπουλου και πολύ πολύ αλατι δε νομιζω οτι εχει καποια διαφορα με το χοιρινο.

Αν τον φτιαχνανε οπως πρεπει θα σου κάθιζε στο λαιμο βεβαια. 

 

Προς απαντηση στο θέμα μας, γύρος χοιρινος μετρια ξεροψημένος (και το τζατζίκι στην αλάδωτη πίτα)

 

Μιλάω για σκέτο κρέας χωρίς τα υπόλοιπα πρόσθετα. Πάντως έχετε δίκιο αν θεωρήσουμε μέσα οτι το κανονικό σουβλάκι είναι με λαδωμένη πίτα και πατάτες και σάλτσες κτλ, αν το συγκρίνουμε με αλάδωτη πίτα μόνο με ντομάτα κρεμύδι έχει λιγότερες θερμίδες.

Δημοσ.

αν πετυχετε ποτε γυρο στα καρβουνα, που τον φτιαχνουν καθε μερα, σε υψος ειναι γυρω στα 40εκ, και κατα τις 10 το βραδυ εχει τελειωσει, τοτε μονο θα εχετε δοκιμασει τον real γυρο

  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάμε για θερμίδες και σως εδώ μείνετε στη βασική κόντρα. Πια κόντρα βέβαια το χοιρινό τα προσπερνά όλα με διαφορά : P

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...