Προς το περιεχόμενο

Γύρος χοιρινός vs γύρος κοτόπουλο


ghostman13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.

 

γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.</p>

<p> </p>

<p>γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.</p>

 

Ενώ ο χοιρινος γίνεται από ελευθέρας βοσκής γουρούνια κ μόνο από τα καλυτερα σημεία του...

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο γυρος κοτοπουλο δεν τρωγεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με κοτοπουλο.διαλεγουν οτι πιο αχρηστο απτο κοτοπουλο κ το κανουν γυρο.ξυγκια πετσες κλπ σιχαμερα.

 

γυρο χοιρινο φορ μι.η κεμπαπ.

Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο :P :D

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενώ στον χοιρινό μόνο φιλέτο :P :D

 

καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο.

τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα  :-D  :blink:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν


καλα κ ο χοιρινος εχει τρελη σαβουρα,απορω πως τρωγεται ωρες ωρες αλλα αυτο με το γυρο κοτοπουλο ειναι ανεκδοτο.

τουλαχ στο χοιρινο τα ξυγκια ειναι ξεχωριστα.στο κοτοπουλο ειναι ξυγκοκρεας ενα περιεργο πραμα  :-D  :blink:

Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά το θέμα ποιότητας είναι σχετικό. Οι περισσότεροι γύροι, κεμπάπ κλπ είναι καρμπόν

Ίσως το σουβλάκι-καλαμάκι κοτόπουλο είναι το πιο καθαρό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον!

 

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι, γενικά θέλει μαστοριά το ψήσιμο :)

 

Στο κοτόπουλο θέλει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν έχει τόσο λίπος όπως το χοιρινό και μπορεί να ξεραθεί πολύ εύκολα άμα ο άλλος δεν ξέρει να ψήνει.

 

Ο κύριος λόγος που δεν παίρνω σουβλάκι κοτόπουλο είναι αυτος. Χοιρινό όταν παίρνω απο έξω. Γενικά όμως σπάνια παίρνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά στα περισσότερα σουβλατζίδικα δυστυχώς δεν ξέρουν να ψήνουν σωστά το σουβλάκι κοτόπουλο και το κάνουν σαν σόλα.

 

Το σουβλάκι κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις να το ψήνεις για να βγει ζουμερό αλλά και ψημένο μέσα.

 

Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται.

Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερουν να ψηνουν αλλα βιαζονται οι μλκες.Ποσες φορες εχω παει και τους εχω πει , δεν με νοιαζει ποση ωρα θα παρει , ερχομαι και σε μια ωρα αν χρειαστει αλλα τα θελω καλοψημενα.Σε κανα...5λεπτο θαειναι ετοιμα απαντουν οι μλες.Σε 5 λεπτα ουτε καργαπροψημμενο δεν γινεται.

Και αυτο εχει γινει νοοτροπια, δηλαδη ανεξαρτητως ογκου δουλειας (που δεν θα επρεπε ετσι και αλλιως να παιζει ρολο)

 

Κοίτα παίζει ρόλο πόσο πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Αυτοί μάλλον για λόγους βιασύνης τι περισσότερες φορές βάζουν δυνατή φωτιά ενώ χρειάζεται μέτρια προς δυνατή. Εκεί (μέτρια προς δυνατή) ο χρόνος είναι όπως είπες γύρω στα 10 λεπτά. Το θέμα είναι ότι στο 5λεπτο αρπάζει απ'εξω εύκολα και μέσα το κρέας δεν γίνεται τόσο καλό. Θέλει πιο αργό ψήσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...