billvwrulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα !! Λοιπον θελω να αγορασω ενα ρολοι χειρος γυρω στα 300 Ε (για 10-20 Ε + δε θα τα χαλασουμε) Σε μαρκες ειμαι μεταξυ: α)Tissot β)Seiko γ)Citizen Απο την μικρη ερευνα που εκανα θα ηθελα ρολοι με μηχανισμο αυτοματο (χωρις μπαταρια) και οχι Quartz (με μπαταρια) βεβαια μαλλον ξεφευγουμε ... Tα Tissot τα αυτοματα ξεφευγουν λιγακι οποτε σε αυτα τα λεφτα ειμαι με μηχανισμο Quartz.. στα Seiko υπαρχουν οι επιλογη μηχανισμου kinetic ενω τα Citizen τα eco-drive ... Mε λιγο λογια αξιξει να αγορασω ενα α) TISSOT με μπαταρια.. β) SEIKO Kinetic γ) Citizen eco-drive δ) κατι που θα προτεινεται εσεις .. Οποτε ειμαι λιγο μπερδεμενος ... Γιατι δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ... 1
Tenshi Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχω Tissot μπαταρίας (PRS200) και Seiko Kinetic (Perpetual). Αν ήταν να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο...εύκολα το Kinetic
billvwrulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ σαν μηχανισμός ποιος είναι καλύτερος ... Από τη άλλη τα seiko και τα citizen είναι made in Japan ???
David20 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα !! Λοιπον θελω να αγορασω ενα ρολοι χειρος γυρω στα 300 Ε (για 10-20 Ε + δε θα τα χαλασουμε) Σε μαρκες ειμαι μεταξυ: α)Tissot β)Seiko γ)Citizen Απο την μικρη ερευνα που εκανα θα ηθελα ρολοι με μηχανισμο αυτοματο (χωρις μπαταρια) και οχι Quartz (με μπαταρια) βεβαια μαλλον ξεφευγουμε ... Tα Tissot τα αυτοματα ξεφευγουν λιγακι οποτε σε αυτα τα λεφτα ειμαι με μηχανισμο Quartz.. στα Seiko υπαρχουν οι επιλογη μηχανισμου kinetic ενω τα Citizen τα eco-drive ... Mε λιγο λογια αξιξει να αγορασω ενα α) TISSOT με μπαταρια.. β) SEIKO Kinetic γ) Citizen eco-drive δ) κατι που θα προτεινεται εσεις .. Οποτε ειμαι λιγο μπερδεμενος ... Γιατι δε ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ... Επισης ,κι εγω εχω TISSOT quartz (μπαταριας,μοντελο pr 50 chronograph), απ το 2007..Παρα πολυ ευχαριστημενος.Σε ακρίβεια σε στεγανοτητα ,σε αξιοπιστια γενικα.
donpaganistis Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αν δε βγαζεις το ρολοι για μεγαλα διαστηματα απο το χερι σου ( 15+ ωρες) θα σου προτεινα Κινετικ ή Εκο- Ντραιβ, διαφορετικα μπαταρια. Ριξε μια ματια σε αυτα τα 3 καταστηματαγια Σιτιζεν-Σεικο ( με απλο ταχυδρομειο ερχονται χωρις τελωνειο). Εχουν ποικιλια και καλες τιμες: http://www.creationwatches.com/ http://www.watchhubs.net/ http://www.dutyfreeislandshop.com/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Προσωπικά δεν βγάζω το ρολόι από το χέρι μου. Σχεδόν ποτέ, για να μην γράψω "ποτέ". Έχω αγοράσει ένα SEIKO Kinetic (συγκεκριμένα αυτό) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κολύμπι, ντους, εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Από την εμπειρία μου από τα συγκεκριμένα, συνιστώ τα SEIKO Kinetic ανεπιφύλακτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 παιδιά, αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ένα ρολόι; για να δώσεις τόσα λεφτά ουσιαστικά το παίρνεις ως κόσμημα και όχι τόσο για να βλέπεις την ώρα, έτσι δεν είναι;
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ^ Eγω προσωπικα, επειδη εχω μια μικρη τρελα με τα ρολογια... εχω σκασει και το 20πλασιο απο οτι δινει ο TS. Σαφως το παιρνεις και σαν κοσμημα, αλλα την ωρα την βλεπω πιο πολυ απο το ρολοι παρα απο το κινητο.... Γνωριζω και αλλους που εχουν χοντρο κολλημα με τα ρολογια και δινουν κατι 20k και παει λεγοντας..... Και αλλους που ουτε να τα δουν δεν θελουν 2
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μα φυσικά το ρολοϊ αποτελεί κόσμημα. Και είναι από τα ποιο συνηθησμένα status symbols για τους άνδρες. Τώρα στο ερώτημα του TS, seiko, citizen και tissot είναι και οι τρεις καλές μάρκες με ποιοτικούς μηχανισμούς ανεξαρτήτως αν επιλέξεις με μπαταρία ή χωρίς. Προσωπικά ως κάτοχος seiko kinetic είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι σου αρέσει στο μάτι και την πρακτικότητα το τσιμπάς. 3
billvwrulez Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ... τελικα επελεξα αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/4756587/Citizen-AT9036-08E.html Ειμαι πολυ ευχαριστημενος !! Ναπω οτι ειναι: eco-drive , 200m αδιαβροχο , radiocontrolled , τζαμι ζαφειριου , και εχει και time zones .... 1
David20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 παιδιά, αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ένα ρολόι; για να δώσεις τόσα λεφτά ουσιαστικά το παίρνεις ως κόσμημα και όχι τόσο για να βλέπεις την ώρα, έτσι δεν είναι; Δεν ειναι ετσι οπως το θετεις και σε λεω το εξης: Ολοι οσοι δινουν ενα σκασμο λεφτα για να παρουν smartphone,εχεις την εντυπωση οτι το αξιοποιουν στο μεγιστο;..Τα λεφτα ομως τα δωσαν για να το παρουν κυριως για να τραβανε τα βλεματα.(Ευτυχως οχι ολοι).Κανω λαθος; Αξιζει να χεις ενα τετοιο λοιπον;Προσεχε,δεν το κατακρινω,λεω μια σκεψη,οκ;Ασε που ο καθενας μας εχει τις αδυναμιες του ,τα παθη του κλπ κλπ.Οποτε ,οποιος θελει, κανει οτι λαχταρα η ψυχη του και οσο αντεχει η τσεπη του. Το ρολοι για να κατασκευαστει θελει απιστευτη τεχνη και κοπο στην τελικη ! Μην ξεχνας οτι γινονται στο χερι και μιλαω για τις σοβαρες εταιριες του χωρου κι οχι για ρολογια του κιλου. Κατα την γνωμη μου βεβαιως και αξιζει...Η πολυπλοκοτητα των μηχανισμων ειναι ασυλληπτη και ξερεις οτι φτιαχτηκε απο ανθρωπους με τρομερη γνωση και μερακι,απο εταιριες που ξερουν το σπορ με τεραστια παραδοση. ^ Eγω προσωπικα, επειδη εχω μια μικρη τρελα με τα ρολογια... εχω σκασει και το 20πλασιο απο οτι δινει ο TS. Σαφως το παιρνεις και σαν κοσμημα, αλλα την ωρα την βλεπω πιο πολυ απο το ρολοι παρα απο το κινητο.... Γνωριζω και αλλους που εχουν χοντρο κολλημα με τα ρολογια και δινουν κατι 20k και παει λεγοντας..... Και αλλους που ουτε να τα δουν δεν θελουν Τρελο like.....Τα λατρευω τα ρολογια κυριολεκτικα. Την ωρα την βλεπω μονο απο το ρολοι,σπανια απο κινητο. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ... τελικα επελεξα αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/4756587/Citizen-AT9036-08E.html Ειμαι πολυ ευχαριστημενος !! Ναπω οτι ειναι: eco-drive , 200m αδιαβροχο , radiocontrolled , τζαμι ζαφειριου , και εχει και time zones .... Πολυ με αρεσε..Καλοφορετο, να το χαιρεσαι κολλητε !! Σωστος. 2
pape11 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Σου προτείνω αυτό στα ίδια λεφτά, http://shop.nordstrom.com/s/victorinox-swiss-army-officers-automatic-bracelet-watch-40mm/3335328 αγορά από Ελλάδα. όμως.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ... τελικα επελεξα αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/4756587/Citizen-AT9036-08E.html Ειμαι πολυ ευχαριστημενος !! Ναπω οτι ειναι: eco-drive , 200m αδιαβροχο , radiocontrolled , τζαμι ζαφειριου , και εχει και time zones .... Πολύ ωραίο , ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Να το χαρείς. Το ζούλεψα
DosCanones Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μια που τωρα ειδα το τοπικ και βρισκομαι σε αναζητηση ενος καλου ρολογιου σε ρολο κοσμηματος πρωτιστως, ας μην ανοιγω νεο τοπικ. Τι θα προτεινατε για μπατζετ εως 3.000 ευρω; Δεν μ'αρεσουν τα τεραστια ρολογια, προτιμω minimal σχεδιασμο και να μην ειναι χρυσαφι το χρωμα . Μαρκα αναγνωρισιμη προφανως. Επισης σε ποια καταστηματα θα μπορουσα να απευθυνθω για Αθηνα μερια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα