Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,γράφω για να σας πω τον πόνο μου και για να μου πείτε τη γνώμη σας

Η γιορτή της μητέρας έρχεται και εκεί που συζητούσα με μια καλή μου φίλη (με προοπτικές για more than φίλη :-D ) μου είπε να πάρω λουλούδια στη μητέρα μου,και της είπα οτι δεν το συνηθίζω και οτι το θεωρώ ψιλοκοριτσίστικο να πάρω λουλούδια στη μάνα μου!

Και οτι προτιμώ να της πάρω κάποιο δώρο ή έστω κάποιο γλυκό.Λουλούδια παίρνω μόνο στα αισθήματα!

Και εκεί άρχισε να με κατηγορεί οτι είμαι σαν τους άλλους και το παίζω σκληρός και οτι δεν της αρέσουν οι σκληροί κτλ κτλ :shock:  :unsure:  :mrgreen:

Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγε κάποιος άλλος :lol: ,αλλά θέλω και τη γνώμη σας..

υγ.Το οτι είναι παρασκευή είναι καθαρή σύμπτωση! :eek:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η γιορτή της μητέρας έρχεται και εκεί που συζητούσα με μια καλή μου φίλη (με προοπτικές για more than φίλη :-D ) μου είπε να πάρω λουλούδια στη μητέρα μου,και της είπα οτι δεν το συνηθίζω και οτι το θεωρώ ψιλοκοριτσίστικο να πάρω λουλούδια στη μάνα μου!

Και οτι προτιμώ να της πάρω κάποιο δώρο ή έστω κάποιο γλυκό.Λουλούδια παίρνω μόνο στα αισθήματα!

Και εκεί άρχισε να με κατηγορεί οτι είμαι σαν τους άλλους και το παίζω σκληρός και οτι δεν της αρέσουν οι σκληροί κτλ κτλ :shock:  :unsure:  :mrgreen:

Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγε κάποιος άλλος :lol: ,αλλά θέλω και τη γνώμη σας..

tumblr_me86j8fsUR1qedb29o1_r1_500.gif

• Like 3
Δημοσ.

Ε κλεισε ρε παιδι μου και εσυ την στροφιγγα της τεστοστερονης , ανοιξε λιγο του συναισθηματος.Παραπλανησε την .

Καλα δεν εχεις διαβασει Sun Tzu  ? 

Δημοσ.

υγ.Το οτι είναι παρασκευή είναι καθαρή σύμπτωση! :eek:

Μα δε διαβάζετε το disclaimer;;; :devil: :-D

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σημασια its friday friday, :-D  :-D  την γκομενα δεν θα τη ριξεις σε παραπλανησε, οτι λεει εννοει το αντιθετο της αρεσουν οι σκληροι και τα αλανακια, εισαι ηδη friendzoned, better luck next time..

• Like 6
Δημοσ.

.........................

Σχεδόν καμία προοπτική (και το "σχεδόν" το βάζω για να μην σε απογοητεύσω τελείως αλλά και γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).

Αφού είσαστε ήδη "καλοί φίλοι" και τα λέτε, μάλλον (το "μάλλον" πάλι το βάζω για τον ίδιο λόγο) είναι χαμένο το παιχνίδι.

Μακάρι να είσαι εσύ η εξαίρεση που απλά θα επιβεβαιώσει τον κανόνα

• Like 1
Δημοσ.

Επι του αρχικού ζητηματος τι γνώμη έχετε;

Είναι οκ να παίρνει ένας άντρας λουλούδια στη μάνα του για τη γιορτή της μητέρας ή θεωρείται λίγο μαμάκιας αν το κάνει;

Δημοσ.

Επι του αρχικού ζητηματος τι γνώμη έχετε;

Είναι οκ να παίρνει ένας άντρας λουλούδια στη μάνα του για τη γιορτή της μητέρας ή θεωρείται λίγο μαμάκιας αν το κάνει;

Οχι ειναι παρα πολυ γλυκο να τιμας την μητερα σου (οχι μονο αυτη την μερα) οι ταμπελες μαμακιας , μπαμπακιας και κουμπακιας δεν αρμοζουν σε μια τοσο ιερη υπαρξη.

Γνωμη μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...