michael92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τα αεροπλάνα δεν είναι αρκετά μεγάλα για να κάνουν αεροψεκασμούς τέτοιου μεγέθους. Οπότε είναι πρακτικά αδύνατο ακόμα και να θέλαν. Μια μπαταρία να πετάξεις σε υδραγωγείο, κάνεις εκατονταπλάσια ζημιά από τους υποτιθέμενους αεροψεκασμούς. 1
NT1G Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Χθες ήλιος. Σήμερα, μετά το θέμα, βροχή... Τυχαίο είναι. Αν μας ψεκάζαν δεν θα έπρεπε να το κάνουν γιατί τους πήραμε είδηση εδώ. ναι ,αλλα ΕΣΕΙΣ ζητατε απαντησεις.... Ρε παλίκαρε διάβασες τι είχε γράψει ο Snoob ; Δική σου ευθύνη είναι να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι, όχι δική μας να αποδείξουμε οτι δεν ισχύουν. Τουλάχιστον τα τελευταία 100-200 χρόνια έτσι γίνεται. 2
akpe Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν μας λέτε και τίποτα. Βάλατε να δούμε μια χλέπα και από κει και πέρα κρίνετε ότι είμαστε ανάξιοι να μάθουμε την αλήθεια. Καλά σου λέει αγόρι μου. Δεν είστε όλοι άξιοι για την αλήθεια, αυτή είναι προνόμιο των αφυπνιζμένων (κατά του αεροπσεκαζμένου). Από εδώ και πέρα απαντήσεις θα δίνονται μόνο σε όσους τις καταλαβαίνουν. Δηλαδή σε όσους δεν έχουν το μυαλό ή τη θέληση να καταλάβουν τις ανταπαντήσεις και στέκονται μόνο στις απαντήσεις. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ. 1
Unabomber Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 το '13 αυτο, πλεον εχουν αυξηθει οπως διαφαινεται….. 1
LongTom Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κάποτε οι πσεκασμένοι άνοιγαν 3-4 θέματα στα φόρουμια την εβδομάδα,τώρα πρέπει να περιμένουμε μήνες για ένα θέμα. Πέρασε η μόδα(που ήταν πολύ έντονη το 2007/9 ή απλά οι πσεκασμένοι βρήκαν άλλες θεωρίες; 2
MT60RS Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 για να ασχοληθεις σοβαρα με τον ψεκασμο χρειαζεσαι εναν καλο αγραφο εγκεφαλο και πολλες ωρες μελετης και δοκιμων 1
akpe Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 εγω θα σου πω το αλλο.ενω ειναι κοινως αποδεκτα 2-3 πραματακια πως γινεται ο κοσμος να ειναι τοσο πειθηνιος κ να ασχολειται με ντεμεκ θεματα,το ποιος θα παρει το πρωταθλημα,αν κερδισε ο γαυρος,η αν πηρε πεναλτι ο βαζελος,ποιο κομμα θα βγει,κ ποιον πηδηξε η μενεγακη.ειναι ολοι σπουδαγμενοι υποτιθεται,πανεξυπνοι δε τους κοροιδευει κανενας,κ 40 χρονια εβγαζαν τις ιδιες κυβερνησεις,ενω παρακολουθουν με αμειωτο παθος το ιδιο σπορ που αποδεδειγμενα ειναι σαπιο. Εαν η απορία σου είναι σοβαρή, τρεις λέξεις: Άρτος και θεάματα. Κάτι που εννοείται δεν έχει να κάνει με εξωτερικούς παράγοντες, αλλά με την όρεξη να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα αλλά και τη «δυσκολία» αυτών. Μια ακόμα παραλλαγή του «ωχ αδερφέ, δε βαριέσαι τώρα». Τι είναι πιο βολικό, να ασχολείσαι με «ευκολάκια» όπως μπάλα, σόουμπιζ και το Μπρούσκο, ή με θέματα όπως πολιτική και κοινωνία; Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση. Όταν είχαν βγει οι τρολλιές για τα ballast barrels και για την υποτιθέμενη πορείας των πιλότων με φωτογραφίες αεροπσεκαζμών, γιατί κανένας από τους συνωμοσιολόγους δεν έκανε τον κόπο να το ψάξει λίγο παραπάνω και να δει τι πραγματικά ίσχυε, αλλά προτίμησε να πιστέψει μια υπόθεση σκηνοθετημένη από ένα τυχάρπαστο μπλογκ και μάλιστα να την διαδόσει χωρίς καν να τη διαβάσει; Γιατί δεν τον άφηναν οι ουσίες; Ή μήπως γιατί είναι πιο εύκολο κάποιος να υιοθετήσει κάτι σερβιρισμένο και μαγειρεμένο στα μέτρα του, από το να κατανοήσει βασικές έννοιες φυσικής (και άλλων επιστημών, για άλλες αντίστοιχες συνωμοσίες). Και βέβαια πιο βολικό, αφού έτσι είναι ελεύθερος να απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη οποιοδήποτε άλλο επιχείρημα, έχει σχηματίσει άποψη και δεν δέχεται να την αλλάξει με την καμία, παρά τα όσα στοιχεία του αποδεικνύουν ότι είναι λανθασμένη. Αυτή η τακτική μάλιστα δεν περιορίζεται στο θέμα των αεροψεκασμών, αλλά εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς, κάποιοι από τους οποίους είναι και πιο σημαντικοί, καθιστώντας τη συνωμοσιολογία επικίνδυνη. Τρανταχτό παράδειγμα τα εμβόλια. Και αναρωτιέμαι εγώ, είναι εντελώς τυχαίο που οι περισσότεροι συνωμοσιολόγοι που έχω γνωρίσει, ιδίως όσοι παθιάζονται τόσο με τους αεροψεκασμούς, είναι εξίσου παθιασμένοι αντιεμβολιαστές; Δες το και αλλιώς, είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Αυτοί είναι οι «αφυπνισμένοι» που ξέρουν όλη την αλήθεια και θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ανίκανους, ηλίθιους, άμυαλους, ξερόλες (ειδικά αυτό το λες και οξύμωρο) και λοιπά χαριτωμένα. Η συνωμοσιολογία ανέκαθεν προσέφερε μια γλυκιά αλλά μπασταρδεμένη αίσθηση υποτιθέμενης ανωτερότητας, Όσο για το επιχείρημα της ερώτησης σου, το ότι δηλαδή ο κόσμος τόσο πειθήνιος λόγω ψεκασμών, δεν ξέρω αν εσύ το υιοθετείς ή όχι, αλλά αποτελεί την επιτομή της μετατόπισης ευθυνών: «Δεν φταίω εγώ, φταίει άλλος». «Δεν φταίμε εμείς που έχουμε αποχαυνωθεί και ασχολούμαστε με ηλιθιότητες, φταίει κάποιος άλλος που μας ψεκάζει». Ε, όχι. 6
Unabomber Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο του κόσμου, πολύ απλά. Κάτι η άγνοια, κάτι η ημιμάθεια (που είναι πολύ χειρότερη της άγνοιας), κάτι η επιλεκτική ερμηνεία των δεδομένων. Όταν έχεις σχολεία της πλάκας επί δεκαετίες, βασισμένα στην παπαγαλία, σχολεία της θεσμικά ανεκτής κοπάνας, λέγε με "αδικαιολόγητες απουσίες" (και όλα αυτά όχι απλά "επί κρίσης", που οσωνούπω θα της φορτώσουμε και την Τουρκοκρατία, αν όχι την άλωση της Κωνσταντινούπολης), όταν περιφέρεις κόκαλα και σαγιονάρες θαυματουργές εν έτει 2015, όταν ακόμη και σήμερα ασκείς εξωτερική πολιτική χρησιμοποιώντας όρους όπως "φιλέλληνας" και "ανθέλληνας", αυτά είναι τα αποτελέσματα. Αυτός που ισχυρίζεται ότι κάτι συμβαίνει, αυτός έχει και την υποχρέωση να αποδείξει ότι πράγματι συμβαίνει. Είναι ακόμη πιο φαιδρό από το να λες πως μας ψεκάζουν από τα 10.000 μέτρα με οποιαδήποτε σοβαρή πιθανότητα να μπορούν να προβλέψουν πού στην ευχή θα καταλήξει αυτό που ψεκάζουν, το να λες "αφού ισχυρίζεσαι πως κάτι δε συμβαίνει, απόδειξέ το". Οπότε, όσοι πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν, θα πρέπει να πείτε πού στηρίζετε την άποψή σας. Με στοιχεία, όμως. Όχι, "κάνε γαργάρα να δεις τις ίνες". Ολη η αληθεια σε μια φραση. Δυστυχως…... 1
GreyHorse Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ειπναι τόσο μεγάλη η ποσότητα αερίων από το ύψος που πετά το αεροπλάνο μέχρι σ'εμάς, που αναλογικά είναι σαν να ρίξεις μία σταγόνα δηλητηρίου στο λιμάνι της Νέας Υόρκης προσπαθώντας να σκοτώσεις κάποιον που κολυμπά σε ακτή της Πορτογαλίας. Αν ήθελαν να μας ψεκάσουν, υπάρχουν πιο πρακτικοί και πιο οικονομικοί και πιο εύκολοι και πιο αόρατοι τρόποι. Πχ, στη βενζίνη των αυτοκινήτων, στο πετρέλαιο. Σίγουρα πράγματα, και σίγουρο ότι ο πληθυσμός θα εισπνεύσει τον ψεκασμό σου. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αλήθεια ακόμη πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν; και να ρωτήσω Εγώ αυτοί που τους έχουν βάλει να μας ψεκάζουν πως δεν ψεκαζονται και οι ιδιοιΕιμαι σίγουρος ότι μας ψεκάζουν.Αποκλείεται να κάνουμε τόσες μαλακιες από μόνοι μας. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ειμαι σίγουρος ότι μας ψεκάζουν. Αποκλείεται να κάνουμε τόσες μαλακιες από μόνοι μας. Και ομως !!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 εδώ το επίσημο κράτος κάνει βόλτα λειψανα σε αντικαρκινικο νοσοκομείο, από εκεί καταλαβαίνεις ότι όντως μας ψεκαζουν... εδώ το επίσημο κράτος κάνει βόλτα λειψανα σε αντικαρκινικο νοσοκομείο, από εκεί καταλαβαίνεις ότι όντως μας ψεκαζουν... 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις