Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αμα εχουν 2 σταγονες σιροπι φυσικα και θα ξεραθουν. τα δικα μου ειναι λουσμενα στο σιροπι και τα κατω κατω κολυμπανε. Ναι και μετά διαλύονται πριν τα βάλεις στο στόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα παίζει γράμμωση, προετοιμασία για τα μελομακάρονα. Μπανανόψωμο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για πες περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ζητώ συγνώμη από τα λοιπά μέλη για το hijack του Antifitness ως το thread της Μαγειρικής. Υπάρχουν πολλές συνταγές online. Το συγκεκριμένο προέκυψε όταν έψαχνα συνταγή για κάποιον που είχε αλλεργία στο γάλα και τα αυγά και είχε βαρεθεί να τρώει μόνο ... κουλούρια πορτοκαλιού. Είναι αυτή η συνταγή, που ιδανικά γίνεται με πολύ μαυρισμένες (σχεδόν σάπιες) μπανάνες. Αυτό γιατί η πολύ μαυρισμένη μπανάνα παίζει το ρόλο που θα έπαιζε το αυγό στη συνταγή ("δένει" το αλεύρι) Το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό που ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει το πρόβλημα υγείας, το συγκεκριμένο "γλυκό" φτιάχνεται 2-3 φορές το μήνα στο σπίτι. Το "γλυκό" το βάζω σε εισαγωγικά όχι γιατί δεν είναι γλυκό (σε γεύση), απλά πολλοί μπορεί να μην το θεωρούν γλυκό με την έννοια του επιδόρπιου. Για σένα συγκεκριμένα που ασχολείσαι με Fitness και θυμάμαι αυτό που είπες για τις σοκολάτες, υποθέτω δε θα σου αρέσουν τα πολύ γλυκά γλυκά οπότε έχε υπόψη σου ότι στη συνταγή που δίνω, μπορείς να κατέβεις σε ζάχαρη μέχρι τα 80 γρ. καστανής από τα 110 που γράφει (από κει και κάτω χάνεται η γλυκύτητα και γίνεται σαν ψωμί με γεύση μπανάνας). Το plus αυτού του γλυκού είναι ότι δεν έχω ξαναπετάξει μπανάνα επειδή μαύρισε πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και μετά διαλύονται πριν τα βάλεις στο στόμα ναι ρε να τα τρως με το κουταλι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ναι ρε να τα τρως με το κουταλι Νομίζω αυτη τη στιγμή ασκείς bullying.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα σάλια μας τρέχουν με τα μέλια Ευααααααα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα που κανουμε μελομακαρονα image hosting free 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ποσο προστυχοι μπορει να ειστε και δεν εχουμε τιποτα τετοια ωρα σε γλυκο?μονο φαριν λακτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 έχω βάλει 3 κιλά φρέσκο ολόφρεσκο λίπος γουρουνιού στην κατσαρόλα και ετοιμάζω λαρδί. Φωτο στο σπόηλερ. Προσοχή, με κάθε άνοιγμα του σπόηλερ παίρνεις 500 θερμίδες και ανεβαίνει και 50 μονάδες η LDL σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ας κλειδωθεί το Antifitness. Με το παραπάνω πόστ φτάσαμε συνολικά τις 1.000.000 θερμίδες 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει φιλε παιζεις πολυ ψηλα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 έχω βάλει 3 κιλά φρέσκο ολόφρεσκο λίπος γουρουνιού στην κατσαρόλα και ετοιμάζω λαρδί. Φωτο στο σπόηλερ. Προσοχή, με κάθε άνοιγμα του σπόηλερ παίρνεις 500 θερμίδες και ανεβαίνει και 50 μονάδες η LDL σου. σκετο το εχει βαλει στη κατσαρολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω βαζεις κ λιγο νερο ωστε στην αρχη να μην καει το λιπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις