Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti γαλλικές συνταγές και κρέμες γάλακτος λέτε; Αυθεντικότατη ιταλική συνταγή που γίνεται με έναν μόνο τρόπο χωρίς παραλλαγές, κρέμα, ρεγκάτο και ψησίματα στον φούρνο. Από κει κι έπειτα αυτό που μάθαμε όταν ήμασταν πιτσιρίκια ήταν κάτι πολύ νόστιμο αλλά δεν ήταν καρμπονάρα.

Και για να μην είμαστε οφ τόπικ, φρέσκια φωτό από ένα ακόμα τυπικό lunch στο γραφείο.

attachicon.gif fishnchips.jpg

Αν αυτό ειναι τζατζίκι, σε βρίσκω πολύ θαρραλέο.
  • Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πατάτες δείχνουν πολύ δυνατές, αν και μερικές φορές αυτές που είναι έτσι, έχουν μια περίεργη οξύτητα που με χαλάει κάπως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλα ρε, φτιάχνουν "μαύρα" burger στην Ελλάδα?

Σαν μπάλες παγωτού με καραμέλα φαίνεται αυτό το άσπρο μέσα. :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οι πατάτες δείχνουν πολύ δυνατές, αν και μερικές φορές αυτές που είναι έτσι, έχουν μια περίεργη οξύτητα που με χαλάει κάπως.

Στο δευτερο ηταν αρκετα αλμυρές, στο αλλο ηταν καλες. Επισης ηταν η πρωτη φορα που σε μπεργκερ με ρωτησαν πως ηθελα το μπεργκερ (και στα 2 μαγαζια). 

Έλα ρε, φτιάχνουν "μαύρα" burger στην Ελλάδα?

Σαν μπάλες παγωτού με καραμέλα φαίνεται αυτό το άσπρο μέσα. :D

Το θεμα ειναι το εκαναν με μελανι σουπιας ή με μελανι bic? :P

Ειναι βραστο αυγο με κρουστα

• Like 1
Δημοσ.

Απο 2 διαφορετικη μαγαζια στην Κερκυρα

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :)

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :)

για να χορταίνει πρώτα το μάτι και μετά ο ουρανίσκος.... αν και μετά ξενερώνεις όταν το πιάνεις, το βάζεις στο στόμα και τα μισά υλικά πέφτουν από την άλλη άκρη! 

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα το σουσάμι με ενόχλησε στα ψωμάκια.....σκόρπιζε παντού με κάθε δαγκωνιά!

εμένα μου αρέσουν τα τύπου μπριος ! αχ πείνασα τώρα !

• Like 3
Δημοσ.

Φαίνονται πολύ νόστιμα, αλλά γιατί επιμένουν να κάνουν τα μπέργκερ έτσι που να μη μπορείς να τα φας με τα χέρια και να θες μαχαιροπήρουνο; Του mclein ας πούμε τρώγεται με τα χέρια, σαν σωστό μπέργκερ! :-)

Στο ατομικό μου λεξικό το "burger" χρειάζεται, για την κατανάλωσή του, μόνο χεράκια κι ένα (έστω μεγάλο) άνοιγμα στόματος.

Οτιδήποτε ξεφεύγει από τις παραπάνω "προδιαγραφές" απλά με χαλάει. Και πολλές φορές χαλάει και την εμφάνισή μου με τις μάλλον αναμενόμενες...πιτσιλιές :-)

• Like 4
Δημοσ.

Kαποιο ετρωγαν στο Πρυτανειο χτες  και αλλοι ετρωγαν σουβλακια ...Αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης !

post-237837-0-60873500-1509006887_thumb.jpg

post-237837-0-81233100-1509006899_thumb.jpg

post-237837-0-20835000-1509006915_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

10€ για τη φωτο + μια κολα. ουτε στην ιπποκρατειο πολιτεια δεν εχει τοσο μια μεριδα....

viber_image.jpg

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...