zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εγω βρηκα δουλεια κουβαλημα πιτσα με το ποδήλατο και εχω καραγουστάρει τη ζωη μου μακαρι να μπορουσα να το κανω διαρκώς. δυστηχώς πρέπει να βρω κάτι να αποδίδει κανά φράγκο παραπάνω αλλιως δεν μας βλέπω καλά εδώ αγγλία. Η δουλειά ήταν συγκεκριμένα με ποδήλατο ή εσύ διάλεξες να την κάνεις με ποδήλατο;
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η δουλειά ήταν συγκεκριμένα με ποδήλατο ή εσύ διάλεξες να την κάνεις με ποδήλατο; Παω στοιχημα και τα 2..... 1
gate6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/o-anthrwpos-poy-den-mporouse-na-paraiththei-apo-to-ellhniko-dhmosio.3538540.html?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget 1
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η δουλειά ήταν συγκεκριμένα με ποδήλατο ή εσύ διάλεξες να την κάνεις με ποδήλατο; με ποδήλατο ηταν είδη δεν πρώτεινα τίποτα εγώ. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάντως όσο περνάει ο καιρός, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο καλύτερος ρουφιάνος της εργοδοσίας είναι το HR... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και εκεί που λες ότι είμαι έτοιμος να φύγω και να πάνε στο καλό όλοι τους... σκάει αυτό που ζούμε και κάνω τον μ@λ@κα μέχρι νεωτέρας... Να θες να παραιτηθείς και να μην σε βοηθάνε ούτε οι συγκυρίες... 1
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος. Τέλειες συνθήκες εργασίας, πολύ καλοί συνάδελφοι Πεντακάθαρο περιβάλλον. Δεν έχω παράπονο ούτε με τις απολαβές. Μοναδικό μειον η απόσταση αλλα.. δεν με ενοχλει καθόλου. Μένεις Ελλάδα και δουλεύεις Ελβετία ε; 1
kathytherion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και εκεί που λες ότι είμαι έτοιμος να φύγω και να πάνε στο καλό όλοι τους... σκάει αυτό που ζούμε και κάνω τον μ@λ@κα μέχρι νεωτέρας... Να θες να παραιτηθείς και να μην σε βοηθάνε ούτε οι συγκυρίες... Εγω το εζησα απ την αναποδη.με απελυσαν λογω της καταστασης που επικρατει και λογω οικονομικης στενοτητας...απ τη μια στεναχωρεθηκα για τα λεφτα αλλα με εβγαλαν απ τη δυσκολη θεση τολμω να πω...
Jethro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ευχαριστημενος μιας και ηταν και επιλογη μου, παραυτα οσο περνανε τα χρονια γινεται ολο και πιο νωχελικη και συνεχως μειωσεις. Παραυτα προσφατα εκανα και μια δικη μου δουλεια που πηγαινε/ει μια χαρα μεχρι που σκασε η μπομπα Δεν γνωριζω απολυτα τον ιδιωτικο τομεα αλλα πεφτει πολυ εκμεταλλευση και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εργατικο δικαιο παρα μονο τραμπουκισμος και εκβιασμος
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και ναι και όχι. Η δουλειά είναι οκ αλλά αναγκάζομαι να ζω στην Κύπρο, κάτι που είναι πολύ ψυχοπλακωτικό για κάποιον που προέρχεται από μεγάλη σχετικά πόλη (Θεσσαλονίκη). Πάντα ήθελα να ζήσω σε (πολύ) μεγαλύτερες πόλεις όχι μικρότερες. Είναι βαρύ το κόστος. Όλο σκέφτομαι να φύγω αλλά μένω λόγω προαγωγών, αυξήσεων, καινούριων ενδιαφέροντων project κτλ.. Στα επόμενα χρόνια θα το παλέψω να μπορώ να δουλεύω κάποιους μήνες από απόσταση για να την κάνω για αλλού να στανιάρω, είτε θα βγει κάνα occulus rift επιτέλους και θα την δω έτσι.. 1
snik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Στην παρουσα δουλεια που ειμαι εδω και 2μιση χρονια περιπου ειμαι ευχαριστημενος απο τους συναδελφους μου αλλα επειδη γινονται λαθος επιλογες απο την διοικηση και δεν υπαρχει το απαραιτητο budget για να δουλεψω οπως πρεπει να δουλεψω δεν πιστευω οτι θα κρατησει για πολυ ακομα. Οποτε κοιταω για εναλλακτικες, πλεον προσπαθω να κανω το χομπι μου επαγγελμα σαν 2η εργασια και θελω να πιστευω οτι απο του χρονου θα πηγαινει καλυτερα και αυτο το κομματι.
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ευχαριστημενος μιας και ηταν και επιλογη μου, παραυτα οσο περνανε τα χρονια γινεται ολο και πιο νωχελικη και συνεχως μειωσεις. Παραυτα προσφατα εκανα και μια δικη μου δουλεια που πηγαινε/ει μια χαρα μεχρι που σκασε η μπομπα Δεν γνωριζω απολυτα τον ιδιωτικο τομεα αλλα πεφτει πολυ εκμεταλλευση και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εργατικο δικαιο παρα μονο τραμπουκισμος και εκβιασμος Να σου πω... και γω αυτό περίμενα... παίζει να ήμουν ο μόνος που όταν άρχισαν να λένε για περικοπές σε προσωπικό κλπ, δεν αγχώθηκα... Και ναι και όχι. Η δουλειά είναι οκ αλλά αναγκάζομαι να ζω στην Κύπρο, κάτι που είναι πολύ ψυχοπλακωτικό για κάποιον που προέρχεται από μεγάλη σχετικά πόλη (Θεσσαλονίκη). Πάντα ήθελα να ζήσω σε (πολύ) μεγαλύτερες πόλεις όχι μικρότερες. Είναι βαρύ το κόστος. Όλο σκέφτομαι να φύγω αλλά μένω λόγω προαγωγών, αυξήσεων, καινούριων ενδιαφέροντων project κτλ.. Στα επόμενα χρόνια θα το παλέψω να μπορώ να δουλεύω κάποιους μήνες από απόσταση για να την κάνω για αλλού να στανιάρω, είτε θα βγει κάνα occulus rift επιτέλους και θα την δω έτσι.. Αξίζει όμως να ζεις μια ζωή που δεν σου αρέσει απλά για τα λεφτά; Δλδ δουλεύεις για να μπορείς να βγεις στην πόλη σου, με την παρέα σου, να πας διακοπές κλπ... αν δεν μπορείς να τα χαρείς όλα αυτά, τότε ποιό το νόημα;
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αξίζει όμως να ζεις μια ζωή που δεν σου αρέσει απλά για τα λεφτά; Δλδ δουλεύεις για να μπορείς να βγεις στην πόλη σου, με την παρέα σου, να πας διακοπές κλπ... αν δεν μπορείς να τα χαρείς όλα αυτά, τότε ποιό το νόημα; Τα πρώτα χρόνια μου άρεσε μια χαρά γιατί τα λεφτά είναι εξωπραγματικά για τα δικά μας δεδομένα, και γιατί απέκτησα εμπειρία σε δουλειά που στην Ελλάδα δεν την βλέπεις ούτε με το κιάλι, έφτασα πολύ ψηλά γρήγορα. Μετά από 4 χρόνια που τα συνήθισα όλα αυτά άρχισε να με χαλάει. Οπότε για ένα χρονικό διάστημα σίγουρα αξίζει, το πόσο μεγάλο θα είναι αυτό εξαρτάται από τον καθένα. Το μέλλον είναι στο χέρι του καθενός να το φτιάξει. Για επιστροφή στην Ελλάδα δεν το συζητάω γελάνε και οι πέτρες, η κάνω κουμάντο για 30/70 (Ελλάδα - Κύπρο) ή για να την κάνω σε κάνα πολιτισμένο μέρος να μπω σε mortgage να αγοράσω κάνα σπίτι και να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω.. Προς το παρόν δουλεύω το plan A σε 1-2 χρόνια θα ξέρω αν πέτυχε. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τελικά μετά απο 3 μήνες άγχους, στρες και δυστυχίας, παραιτήθηκα. Απο την μια ανακουφισμένος που γλύτωσα απο όλη αυτή την κατάσταση (είχε αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη απο τις φωνές, την γκρίνια, τις παράλογες απαιτήσεις, την έλλειψη οργάνωσης, το ότι δεν μου άρεσε καν αυτό που έκανα), απο την άλλη όμως φοβισμένος για το μέλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις