Fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πριν από 1,5 μήνα νοίκιασα μια μικρή γκαρσονιέρα που έχω σε έναν φοιτητή. Μου είπε ότι δεν είχε τα λεφτά να δώσει την εγγύηση ούτε και τον τρέχοντα μήνα αλλά θα μου τα έδινε σε "λίγες μέρες". Όπως είναι φυσικό από όταν πήρε τα κλειδιά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μια δυο φορές που απάντησε στο κινητό του μου είπε θα "δούμε κάποια στιγμή όταν θα έχει ο πατέρας κτλ". Αποφάσισα να του κάνω έξωση, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, γιατί εκτός από το ότι δεν πληρώνει έχει και άσχημη συμπεριφορά. Ξέρει κανένας ποια είναι η διαδικασία; Έχουμε υπογράψει και διετές συμβόλαιο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Νομίζω ότι προς το παρόν δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Έχει το συμβόλαιο που τον κατοχυρώνει και λογικα μόνο με δικαστικές ενέργειες μπορεί να φύγει. Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω 1
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πριν από 1,5 μήνα νοίκιασα μια μικρή γκαρσονιέρα που έχω σε έναν φοιτητή. Μου είπε ότι δεν είχε τα λεφτά να δώσει την εγγύηση ούτε και τον τρέχοντα μήνα αλλά θα μου τα έδινε σε "λίγες μέρες". Η αλήθεια είναι ότι πήγαινες γυρεύοντας και εσύ 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πριν από 1,5 μήνα νοίκιασα μια μικρή γκαρσονιέρα που έχω σε έναν φοιτητή. Μου είπε ότι δεν είχε τα λεφτά να δώσει την εγγύηση ούτε και τον τρέχοντα μήνα αλλά θα μου τα έδινε σε "λίγες μέρες". Καλά εφόσον δεν είχε ουτε δρχ να σου δώσει με πια λογική πίστεψες οτι θα σε πλήρωνε σε λίγες μέρες , πως τον έβαλες σπιτι σου? χρεωμένος θα βγεις για να τον διώξεις με αυτά που θα δώσεις σε δικηγόρο ..
Fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έκανα βλακεία το ξέρω. Τα λάθη πληρώνονται. Το θέμα είναι τώρα ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω.
green gordon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Προφητικο αυτο για τις δραχμες? Κατα τα αλλα ναι,τραγικο αυτο που εκανες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η διαδικασία έξωσης είναι: - Εξώδικο και αναμονή 15 ημερολογιακών ημερών. - Την 16η ημέρα κατάθεση αίτησης για διαταγή απόδοσης του ακινήτου σου στο Ειρηνοδικείο της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητο. - Μετά την έκδοση της διαταγής, επίδοσή της και αναμονή 20 ημερολογιακών ημερών μέχρι να μπορέσεις να βγάλεις έξω τον ενοικιαστή. Συμβουλή: πήγαινε σε δικηγόρο. 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έκανα βλακεία το ξέρω. Τα λάθη πληρώνονται. Το θέμα είναι τώρα ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Εγω θα πήγαινα σπίτι και θα τον πετούσα έξω ! ξέρω οτι ακούγεται κάπως αυτο και οτι θα μου την πέσουν όλοι εδώ αλλά εγώ αυτό θα έκανα ! θα του έλεγα ''ελα κοπάνα την, σου χαρίζω τον 1.5 μήνα και είμαστε οκ , στρίβε ! αν θες να μείνεις δώσε μου τώρα , σήμερα όχι αύριο , την εγγύηση και αυτά που χρωστάς και μείνε , αλλιως bb'' εγώ έτσι θα έκανα . η επόμενη λύση ειναι δικηγόρος .. 1
Neo106 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απο τη στιγμη ομως που ο ενοικιαστης φερθηκε ετσι απο την αρχη, σιγουρα ακομα κι αν δωσει καποια χρηματα εν τελει, θα σου ξανακανει πουστι@. Ξεφορτωσου τον, οσο ειναι νωρις. 2
Fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η διαδικασία έξωσης είναι: - Εξώδικο και αναμονή 15 ημερολογιακών ημερών. - Την 16η ημέρα κατάθεση αίτησης για διαταγή απόδοσης του ακινήτου σου στο Ειρηνοδικείο της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητο. - Μετά την έκδοση της διαταγής, επίδοσή της και αναμονή 20 ημερολογιακών ημερών μέχρι να μπορέσεις να βγάλεις έξω τον ενοικιαστή. Συμβουλή: πήγαινε σε δικηγόρο. Κατάλαβα, πρέπει να πάω σε δικηγόρο φαντάζομαι. Πόσο περίπου θα μου κοστίσει η όλη διαδικασία;
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πριν πας στο δικηγόρο, δοκίμασες να του ζητήσεις να φύγει με το καλό?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κατάλαβα, πρέπει να πάω σε δικηγόρο φαντάζομαι. Πόσο περίπου θα μου κοστίσει η όλη διαδικασία; Πρέπει να πας σε δικηγόρο, δεν μπορείς να τα κάνεις εσύ όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, η αίτηση στο δικαστήριο (Ειρηνοδικείο ή Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μισθώματος) είναι υποχρεωτικό να κατατεθεί από δικηγόρο. Για το κόστος ρώτα τον δικηγόρο σου, εξαρτάται και από το εξώδικο και από το ύψος του μισθώματος. Πριν πας στο δικηγόρο, δοκίμασες να του ζητήσεις να φύγει με το καλό? Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα - τρόμαξέ τον ότι όλα τα έξοδα της διαδικασίας θα τα επιβαρυνθεί ο ίδιος, μπας και φύγει και γλυτώσεις εσύ τα έξοδα. 1
Fan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πας σε δικηγόρο, δεν μπορείς να τα κάνεις εσύ όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, η αίτηση στο δικαστήριο (Ειρηνοδικείο ή Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μισθώματος) είναι υποχρεωτικό να κατατεθεί από δικηγόρο. Για το κόστος ρώτα τον δικηγόρο σου, εξαρτάται και από το εξώδικο και από το ύψος του μισθώματος. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα - τρόμαξέ τον ότι όλα τα έξοδα της διαδικασίας θα τα επιβαρυνθεί ο ίδιος, μπας και φύγει και γλυτώσεις εσύ τα έξοδα. Ένα μικρό ενοίκιο είναι. Του είχα πει ότι δεν μπορεί να μένει στο σπίτι χωρίς να πληρώνει και είπε ότι θα καταβάλει το ενοίκιο κάποια στιγμή. Γενικά δεν αρνείται ότι θα πληρώσει απλώς λέει ότι θα το κάνει αργότερα. Πιθανώς είναι μια νέα μέθοδο κωλυσιεργίας, δεν ξέρω. Να φανταστώ ότι τα έξοδα όπως και να έχει θα τα επιβαρυνθώ εγώ, έτσι δεν είναι; Περίπου πόσο να υπολογίζω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα