vierinia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Βόλτες: Πλάκα-αναφιώτικα-θησείο, μαρίνα φλοίσβου Καφές-ποτό: A for athens, Six Dogs (Μοναστηράκι) Μελίνα-Κλεψύδρα (Πλάκα) Vive Mar (Βούλα), Skipper's (Μαρίνα Αλίμου), Ιστιοπλοϊκός (Μικρολίμανο), Piu Verde (Παπάγου), Apolis (Πετράλωνα). Μπαρότσαρκα: Κολοκοτρώνη, Πλ Καρύτση,Πλ Αγίας Ειρήνης, Ηπίτου, Κολωνάκι, Χαλάνδρι Φαγητό: Kuzina (Θησείο), Βασίλαινας (Πειραιάς), μεζεδοπωλεία στα Πετράλωνα (Αστέρ, Κάππαρη, Κήπος των Τρώων)
redhotstef Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Θελω να εχει καλο φαγητο, για καθε περιπτωση. Καλυτερο απο αυτο που φτιαχνεις εσυ; 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 http://www.botrinis.com/#/home είναι σίγουρα καλά ? καλός μου φαίνεται στην TV βέβαια κ καλά τα λέει .. χμμμ τέσπα για καλό κ για κακό.. 8
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ο topic starter δεν το ανεφερε, αλλα δεν θα ηταν ασχημο να αναφερεται στις προτασεις που κανετε, και ενα σχετικο price range/budget. Ετσι, να υπαρχει μια ιδεα ρε παιδια. Γιατι το 'οικονομικο', ειναι παντα ενας παραγοντας.
Soulseeker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχω την εντύπωση οτι το οικονομικό δεν είναι θέμα. Οπότε εχω να πως στο κεντρο καλύτερα να πας μονο για τα αξιοθέατα. Για φαΐ/βόλτες κτλ Νότια προάστια (μιας και είναι καλοκαίρι) απο Π.Φαληρο και κάτω αλλά κυρίως Γλυφάδα/Βούλα/Βουλιαγμένη (τα έχουν ολα και απο φαγητό και απο ποτο και απο "ομορφιά"). Η βολτα στο Σούνιο που προτάθηκε νομίζω ειναι η καλύτερη λύση. Καθώς ειναι πολύ καλη και ωραία η διαδρομή βλέπεις αρχαία,θάλασσα, τρως σε ταβερνάκι ή το αφηνεις για λιγο αργότερα ,τρως σε μια απο τις παραπανω περιοχες και πινεις και το ποτο σου το βραδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα