Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα διαζυγια, οι κολλητοι που στην φερνουν απο πισω, τα μαλωματα οι φωνες στο ζευγαρι ειναι απο ανθρωπους που πραγματικα πιστευαν οτι μπορουσαν να βγαλουν ασφαλες συμπερασμα στα 15 πρωτα λεπτα.. ή στις 24 ωρες...  

μη τρωτε κουτοχορτο.. μην εχετε μεγαλη αποψη για την παρτυ σας... πολυ mentalist βλεπετε για να νομιζετε οτι διαβαζετε ενας ενθρωπος με την πρωτη ματια...

ασφαλες συμπερασμα δεν βγαζει κανεις ουτε σε ενα χρονο...

πολλες φορες βλεπεις αυτο που θελεις να δεις, ή δεν δινεις σημασια σε πραματα που δεν συμφωνουν με την εικονα που εχεις στο μυαλο σου για τον αλλο..  

ολοι ετσι την παταμε αλλα εσεις κανετε πλεον σαν πρωταρηδες

• Like 6
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ps: τα anime δεν τα αποκαλούμε καρτουν. Λολ.

Γαμώτο, αργησα και ειναι σελίδες πίσω αλλά ναι, τα anime = animation = cartoon.

Το "λολ" θα ταιριαζε αν τα έλεγα "Μικι Μάους" όπως η γιαγιά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Anime δεν είναι οποιοδήποτε animation. Είναι το γιαπωνέζικο animation. Δεν έχει καμία σχέση με το cartoon που οι περισσότεροι ξέρουν. Αυτό το λάθος το κάνουν πολλοί και σε αυτό μάλλον αναφέρονταν η nenya.

Cartoon συνήθως λέμε τα κλασσικά mickey mouse, bugs bunny, road runner κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Animation και cartoon ειναι ορος-ομπρέλα που περιλαμβάνει οποιοδήποτε διαφορετικό είδος. Σκεψου τα σαν κατηγοριες, σαν να λέμε "φρουτα" ή "εσπεριδοειδή" και από κάτω είναι το "πορτοκάλι", το "μανταρινι" και το "σαγκουίνι¨.

Είναι σαν να πεις "λολ, ειπε το μανταρίνι φρούτο ή εσπεριδοειδές και μου φαίνεται παράξενο επειδή εγώ όταν ακούω φρουτο φαντάζομαι μήλο και δεν μου κολλάει".

Υ.Γ. Ψοφάω για γλωσσολογικά θέματα.

Δημοσ.

Ps: τα anime δεν τα αποκαλούμε καρτουν. Λολ.

Μην ξαναπιάσεις μέλος της οικογένειάς μου στο στόμα σου. Φιλικά. Το τί είναι anime απαντήθηκε λοιπόν. Ας μην βγαίνουμε άλλο off topic.
Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις/φράσεις που μ'αρέσουν σε πρώτη γνωριμία (είτε για φιλικό είτε για ερωτικο επιπεδο):

~Πολύ εκνευριστικός ο Ταραντινο... (κόβεις αντιδράσεις μετά)

~Έχεις 50€. Αγοράζεις αξεσουάρ για το smartphone σου ή εισιτήριο για συναυλία των Tool; (ερώτηση κλειδι)

~Πόσο γουστάρεις την παρεμβατικότητα του κράτους σε όλους τους τομείς;

~Φράσεις από anime και video games και κόβεις αντιδράσεις πάλι π.χ. αν κοιτάει περίεργα τότε neeext.

~κλπ κλπ κλπ ;)

Δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω.

Προφανώς τίποτα από τα 2.

Δεν είναι ερώτηση για 15 λεπτά.

"I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant. It is what you do with the gift of life that determines who you are"

Προϋποθέτει να βλέπετε/παίζετε τα ίδια για να τα ξέρει.

Περνάω? :P

Βιάζεστε πολύ πάντως. Δώστε ένα μισάωρο! :P

Δημοσ.

εγώ πάλι θα διαφωνήσω (τουλάχιστον με τα σχόλια που διάβασα που αν και αρκετά δεν ήταν όλα ) δεν πιστεύω στα κοινά ενδιαφέροντα ειναι το ίδιο σημαντικά με το αν έχετε την ίδια ηλικία ή γεννηθήκατε στην ίδια χωρα κτλ.. δηλαδή όχι και τόσο.....

Αυτό που έχει σημασία σε μια σχέση ειναι να υπάρχει σχέση, δηλαδή να επικοινωνείτε να θέλετε να είστε ο ενας μαζι με τον αλλο χωρίς να θέλει κανεις να αλλάξει πράματα κτλ στον σύντροφο του  απλα να αισθάνεστε όμορφα που είστε μαζί να χαίρεσαι όταν χτυπάει το τηλέφωνο και σε καλεί να γεμίζεις με ζωντάνια οταν την/τον βλέπεις...

Δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω.

Προφανώς τίποτα από τα 2.

Δεν είναι ερώτηση για 15 λεπτά.

"I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant. It is what you do with the gift of life that determines who you are"

Προϋποθέτει να βλέπετε/παίζετε τα ίδια για να τα ξέρει.

Περνάω? :P

Βιάζεστε πολύ πάντως. Δώστε ένα μισάωρο! :P

ineficient

εγώ κάνω δύο απλές ερωτήσεις και μετά μπορώ να κρίνω για όλα τα υπόλοιπα που βρίσκεις κάνοντας τόσες πολλές εσυ..

Σαρέσει το matrix?

Μόνο το 1 ή και τα υπόλοιπα;

:P

(και για να δεις πόσο efficient ειναι αυτοί που θα το καταλάβουν πραγματικά αυτό απαντούν με συγκεκριμένο τρόπο στις 2 ερωτήσεις :P )

• Like 1
Δημοσ.

τα διαζυγια, οι κολλητοι που στην φερνουν απο πισω, τα μαλωματα οι φωνες στο ζευγαρι ειναι απο ανθρωπους που πραγματικα πιστευαν οτι μπορουσαν να βγαλουν ασφαλες συμπερασμα στα 15 πρωτα λεπτα.. ή στις 24 ωρες...  

τι λε ρε φίλε σοβαρά;; όλα αυτά εμείς;

μωρέ μπράβο!

πως κατάφερες να τα συνδεσεις μόνο εσύ ξέρεις

όλα αυτά απο ανθρώπους που καταλαβαίνουν τους άλλους στα 15 λέπτα

ε ναι καμιά φορά λέει κάτι ο άλλος ή κάνει κάτι και με τη μια καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι ο τύπος σου, πως να το κάνουμε

μου χει τύχει και μένα και μάλιστα θεωρώ ότι κακως με μπαναρε αλλά από την άλλη θα είχε τους λόγους του. 

παώ να δώσω για δίπλωμα και είναι ένα παληκάρι που με κοζάρει για αρκετή ώρα, τελικά μιλαμε

και λέω εγώ κάτι και λέω "στ'αρχίδια μου".  Ε εντάξει, μετά απο αυτό αλλαξε εντελως. Μετά απο λίγο μου είπε μπαι μπαι και καλά έκανε, αν ήθελε μια που δε βρίζει προφανώς και δεν ήμουν ο τυπος του.

Δημοσ.

τι λε ρε φίλε σοβαρά;; όλα αυτά εμείς;

μωρέ μπράβο!

ε ναι καμιά φορά λέει κάτι ο άλλος ή κάνει κάτι και με τη μια καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι ο τύπος σου, πως να το κάνουμε

μου χει τύχει και μένα και μάλιστα θεωρώ ότι κακως με μπαναρε αλλά από την άλλη θα είχε τους λόγους του. 

παώ να δώσω για δίπλωμα και είναι ένα παληκάρι που με κοζάρει για αρκετή ώρα, τελικά μιλαμε

και λέω εγώ κάτι και λέω "στ'αρχίδια μου".  Ε εντάξει, μετά απο αυτό αλλαξε εντελως. Μετά απο λίγο μου είπε μπαι μπαι και καλά έκανε, αν ήθελε μια που δε βρίζει προφανώς και δεν ήμουν ο τυπος του.

-εσεις εμεις ολοι μας...  

-ειναι πολυ λαθος λογικη..  δηλαδη αν κανει μια πατατα της στιγμης "π.χ νευριασει-βρισει-κλασει" εσυ στα πρωτα δευτερα θα πιστεις οτι τον "εκοψες"?

-ακριβως... κακως σε εκοψε.. και οι λογοι προφανως και ηταν λαθος..  απλα γιατι βιαστηκε

-φιλικα... ισως με την βρισια να του χαλασες την προστυχη σκεψη :-D  :-D  "μου εχει τυχει παρομοιο με γυναικα και ρεψιμο

αυτο που γραφεις ειναι αλλη φαση.. δηλαδη εσυ εβρισες και αυτος μπορει να παει σε φιλους και να πει "την διαβασα στα πρωτα 5 λεπτα?"

καμια σχεση.. αν το συνεχιζε μπορει να εβλεπε τι καταπληκτικος χαρακτηρας εισαι και να αναθεωρουσε την πρωτη κακη εντυπωση..

γενικα μην καθεστε στην πρωτη εντυπωση.. δωστε την δυνατοτητα σε καποιον και να σας γνωρισει και να τον γνωρισετε ωστε να μπορειτε να πειτε εκ του ασφαλους.. "ξερεις εγω με αυτον-αυτην ΔΕΝ ή το αναποδο" 

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, δεν λέμε ότι θα έχει 100% επιτυχία, ρίσκο είναι. So far, με τις δικές μου εμπειρίες έχω πέσει μέσα ευτυχώς στο πώς έχω ψυχολογησει κάποια άτομα απ'την αρχή.

Και αν ο άλλος/η δεν είναι καλά εκείνη την ημέρα θα το καταλάβεις λογικά και δεν θα κρίνεις.

Μερικές ερωτήσεις/φράσεις που μ'αρέσουν σε πρώτη γνωριμία (είτε για φιλικό είτε για ερωτικο επιπεδο):

~Πολύ εκνευριστικός ο Ταραντινο... (κόβεις αντιδράσεις μετά)

~Έχεις 50€. Αγοράζεις αξεσουάρ για το smartphone σου ή εισιτήριο για συναυλία των Tool; (ερώτηση κλειδι)

~Πόσο γουστάρεις την παρεμβατικότητα του κράτους σε όλους τους τομείς;

~Φράσεις από anime και video games και κόβεις αντιδράσεις πάλι π.χ. αν κοιτάει περίεργα τότε neeext.

~κλπ κλπ κλπ ;)

Αναλογα και ο αλλος ομως πως σε βλεπει θα δωσει και αναλογες απαντησεις, αλλες για φιλικο επιπεδο αλλες για ερωτικο. Προφανως ειναι ευκολο να δωσεις τις σωστες και διπλωματικες, οκ αν πεσεις στην τελευταια και δεν παιζει ουτε games ουτε τιποτα μπορει να κολλησει και να κοπει αλλα τι να κανεις αυτα εχει η ζωη.. :P

Δημοσ.

Animation και cartoon ειναι ορος-ομπρέλα που περιλαμβάνει οποιοδήποτε διαφορετικό είδος. Σκεψου τα σαν κατηγοριες, σαν να λέμε "φρουτα" ή "εσπεριδοειδή" και από κάτω είναι το "πορτοκάλι", το "μανταρινι" και το "σαγκουίνι¨.

Είναι σαν να πεις "λολ, ειπε το μανταρίνι φρούτο ή εσπεριδοειδές και μου φαίνεται παράξενο επειδή εγώ όταν ακούω φρουτο φαντάζομαι μήλο και δεν μου κολλάει".

Υ.Γ. Ψοφάω για γλωσσολογικά θέματα.

α για να σου πω!!!  πλεον ο ορος amine αναφερεται αποκλειστικα και  μονο στα γιαπωνεζικα animation. αν ειναι αμερικανικα ρωσικα η οτι αλλο θες θα πεις animation αλλα οχι anime. cartoon να τα λες στην γιαγια σου. :P :P

Δημοσ.

Τέσπα, προσωπικά για μένα είναι λάθος να βγάζεις τελικό πόρισμα, "ταμπέλα" μέσα σε 15΄κάποιον/α 

δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε γουστάρω να μου το κάνουν 

Δυστυχως η πρωτη εντυπωση μετραει και ολοι εχουμε μια μονο ευκαιρια.

Φυσικα δεν αρκουν τα 15 λεπτα (ουτε πολυ παραπανω αρκετες φορες) και ολοι γνωριζουμε το ενδεχομενο να απορριψουμε καλες περιπτωσεις.

Δεν μου αρεσει ως ιδεα το checklist ουτε εμενα. Δεν νομιζω οτι καθεται κανεις πραγματικα και μετραει στο μυαλο του ποντους απο τις απαντησεις, διαισθητικα γινεται ολο το παιχνιδι. Αμα χτυπησει καποιο καμπανακι (η εστω κρισιμος αριθμος) ειτε για καλο ειτε για κακο προσαρμοζεται η προδιαθεση μας αναλογα.

Το προβλημα ειναι οτι ο χρονος ολων μας ειναι περιορισμενος. Το να δωσεις σε καποιον την ευκαιρια που ενδεχομενως του αξιζει ειναι μια πολυτελεια που σπανια εχουμε.

Αναγκαιο κακο πολλες φορες να μην κυνηγας καταστασεις που η διαισθηση σου λεει οτι δεν οδηγουν πουθενα, ακομα και αν δεν μπορεις να το τεκμηριωσεις ικανοποιητικα.

Ασχετο, τι αποτελει μεγαλυτερο φαουλ οσον αφορα τα anime?

Να τα πεις cartoon η manga?

Δημοσ.

μη τρωτε κουτοχορτο.. μην εχετε μεγαλη αποψη για την παρτυ σας... πολυ mentalist βλεπετε για να νομιζετε οτι διαβαζετε ενας ενθρωπος με την πρωτη ματια...

ασφαλες συμπερασμα δεν βγαζει κανεις ουτε σε ενα χρονο...

πολλες φορες βλεπεις αυτο που θελεις να δεις, ή δεν δινεις σημασια σε πραματα που δεν συμφωνουν με την εικονα που εχεις στο μυαλο σου για τον αλλο..  

Δεν είναι θέμα κουτόχορτου, όλα γίνονται σταδιακά. Βήμα βήμα. Αν κάνεις παράδειγμα 10 κινήσεις με κάποιον που στα περισσότερα σου είναι αντιπαθητικός ή οτιδήποτε τότε έχεις γερές βάσεις για να μην προχωρήσεις παρακάτω και ας είναι και γαμώ, τελικά, τα άτομα. Το θέμα χημεία ισχύει απίστευτα πολύ. Νομίζω ότι όλοι μας ενστικτωδώς βάζουμε "ταμπέλες" ακόμα και χωρίς να το θέλουμε. Ξέρουμε απευθείας με τι χαρακτήρα μπορώ να κολλήσω ή όχι. Παράδειγμα ας πάρω γυναίκες/κοπέλες που τις ενδιαφέρει πολύ ο πλούτος, εκτός του γεγονότος ότι δεν θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα αλλά αν έρθω σε επαφή με τέτοια νιώθω απευθείας και ενστικτωδώς μια αποστροφή προς το πρόσωπο της. Είναι κάτι που το "καταλαβαίνεις". 

Δημοσ.

Το quotάρω για έμφαση μήπως δεν το κατάλαβαν καλά όσοι το διάβασαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...