Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους συνφορουμίτες...

Έχω ένα αρχείο 50 ΜΒ pdf και θέλω να γυρίσω όλες τις σελίδες του κατα 90 μοίρες ,ώστε να είναι ...αναγνώσιμο (?) χωρίς να περιστρέφω το δικό μου κεφάλι 90 μοίρες!
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να το κάνω μαζικά και όχι μια μια τις σελίδες ?
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν το ανοίξεις με Adobe Reader από το μενού Προβολή > Περιστροφή προβολής περιστρέφει όλες τις σελίδες. Βέβαια θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που το ανοίγεις. Αν θες κάτι μόνιμο δοκίμασε το https://www.pdfrotate.com/

Δημοσ.

Ευχαριστώ που απάντησες..!
Επειδη εψαξα και google πριν ποσταρω, αυτο με το adobe reader μου ζηταει συνδρομη να πληρωσω για να «ξεκλειδωσω» το χαρακτηριστικό αυτό...

Το site το βρηκα κ αυτο ψαχνωντας... έχει περιορισμο εως 10 ΜΒ στο αρχειο ενω εμενα ειναι 51 ΜΒ

pnS0m1T.png 

Δημοσ.

δοκίμασε με το foxit phantomPDF

Δεν ειναι δωρεάν αλλα το δίνουν για 30 μέρες trial αν θυμάμαι καλά.

Η απλή του έκδοση -foxit reader- δυστυχώς δεν κάνει τέτοια κόλπα.

Απ ότι διαβάζω το phantom Μπορεί και να αποθηκεύσει το γυρισμένο pdf.

επίσης έψαξα και βρήκα το συγκεκριμένο site,δες αν μπορείς να κανεις την δουλειά σου

http://www.rotatepdf.net/

Δημοσ.

Σίγουρα δεν το κάνει το Adobe; Πριν του το πω το δοκίμασα εν τω μεταξύ και έγινε κανονικά (για ανάγνωση μόνο χωρίς να πειράξει το αρχείο). Το Adobe Reader X έχω χωρίς συνδρομή ή κάτι τέτοιο.

post-253261-0-43279100-1434224984_thumb.png

Δημοσ.

Για όποιον δεν θέλει να στέλνει τα pdf του στο δίκτυο και θέλει να το κάνει με εντελός ελεύθερο τρόπο.
Κατεβάζουμε το irfanview και το ghostscript ,πετάμε το pdf στο irfanview για να ανοίξει options->multipage images->extract all pages ,στο παράθυρο που βγαίνει προσέχουμε να του πούμε που να της γράψει της εικόνες,μόλις της έχουμε πατάμε το b και εκεί βρίσκουμε τον φάκελο και πατάμε add all στα αριστερά κάτο από την επιλογή jpeg επιλέγουμε το advanced options και μπαίνουμε στης advanced ρυθμίσεις εκεί βάζοουμε το rotate left(ή right,ότι μας βολεύει) προσοχή πάλι στο output αφού κάναμε ότι κάναμε πάμε ξανά στο options->multipage images-> αλλά τώρα στο create multipage pdf εδώ βάζουμε όλες της εικόνες ορίζουμε και σειρά και πατάμε στο τέλος το create .Πάνω από το create έχει και save directory για να ορίσουμε που να αποθηκευτεί.

Οκ,μόνο αυτόματο δεν είναι ... αλλά τζάμπα.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ, πολυ αναλυτικός και σαφής! Πετυχε!
Απλα συμπληρωματικα , θελει τα plugins απο το site του irfanview και το ghostscript το 32bit, αρχικα κατεβασα το 64ρι και δε το βρισκε το ιρφαν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...