{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ok τελικά έχει wound system και ελπίζω να μπορείς να κανεις tweak κάνα .ini ώστε να μένουν τα πτώματα γιατί αλλιώς is just sad και απορώ. Fulgore έτσι όπως το λες ίσως αξίζουν απλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πείσω το εαυτό μου να replay τέτοιου είδους game, but hey thats me!
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ok τελικά έχει wound system και ελπίζω να μπορείς να κανεις tweak κάνα .ini ώστε να μένουν τα πτώματα γιατί αλλιώς is just sad και απορώ. Fulgore έτσι όπως το λες ίσως αξίζουν απλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πείσω το εαυτό μου να replay τέτοιου είδους game, but hey thats me! Γιαυτο και εισαι και εσυ της κατηγοριας που περιμενει να δει πρωτα τι πουλια πιανει το παιχνιδι και να προβει αναλογα(δεν ξερω και εκδοση απο το Θειο αν θα παιξει ή αν εχει και αυτο Denuvo δεν θυμαμαι). Εγω ουτως ή αλλως οπως ειχα γραψει και στο αλλο θεμα,ως τωρα τα χρηματα θα τα δωσω στο Overwatch που εκει οντως θα ασχοληθω με το online(και αν αξιζει και στο Battlefield αν και απεχθανομαι μεχρι αηδιας την EA και τα Dlc/season pass της αλλα τεσπα). review δεν βλεπω παντως για το παιχνιδι και δεν καταλαβαινω τον λογο.....
dimyok Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 θυμαμαι εγω το Denuvo Η beta ειναι cracked αλλα βασικα το online πληρωνεις .Παντως *** ολα τα denuvo τα εχω δει στο ps4 , LOTF , Just Cause 3 , Primal καμια αγορα στο pc . To Battleborn σκεφτομαι να παρω με επιφυλαξη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ήρθε και σε μένα το κλειδάκι, preloading.. 1
dimyok Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κανενα review ακομα πουθενα ; Καλα αλλα τα δινουν βδομαδες πριν κατι δεν παει καλα .
spartan29gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κανενα review ακομα πουθενα ; Καλα αλλα τα δινουν βδομαδες πριν κατι δεν παει καλα . Την παρασκευη σκανε μαζι με το παιχνιδι
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δελεαστικη τιμη στο skroutz για φυσικη μορφη Doom+μπλουζακι στα 36ευρω https://www.skroutz.gr/s/8308190/DOOM-PC.html 20ευρω κατω το παιχνιδι απο τις πρωτες προπαραγγελιες Βεβαια το μπλουζακι δυστηχως ειναι σκετη απογοητευση και μονο και μονο που μεσα στο κουτι σου πεταει στην μαπα οτι το παιχνιδι εχει και season pass σε ξενερωνει....
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οντως καλη τιμη. Τα μπλουζακια και τις ιστοριες δε τις χονευω καθολου. Εχω κρατησει στη ζελατινα την μασκα απο το Fallout 4 μηπως και παρει καποια στιγμη αξια στο ebay
Oroku Saki Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε public και Πλαισιο που ειδα τιμη στις σελιδες τους το εχουν 60 ευρω! Θα δω και στον κωτσοβολο ποσο το εχει. Αν οχι αυριο τοτε το Σαββατο θα το εχω παρει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τσεκαρε και το 7spot καλο καταστημα και φθηνο!
Oroku Saki Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 57 ευρω το εχει και το seven spot. Αρα ειτε το αγορασουμε απο εκει ειτε απο public η Πλαισιο τα ιδια χρηματα θα δωσουμε.
liakinen Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Άμα δεν έχει πιό ομαλή ροή - περπάτημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μπούρδα από αυτήν που περιμένω να είναι. Το video που ανέβασες στην προηγούμενη σελίδα είδα και μου ανέβηκαν οι κεφτέδες στο στόμα.
ShooterX Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Άμα δεν έχει πιό ομαλή ροή - περπάτημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μπούρδα από αυτήν που περιμένω να είναι. Το video που ανέβασες στην προηγούμενη σελίδα είδα και μου ανέβηκαν οι κεφτέδες στο στόμα. This gameplay is from a PC running Vulkan on a Titan X at 120 FOV - with the player's personal upgrades and rune perks set for advanced speed and movement capabilities. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα