tolisrx8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έπαιξα λίγο, δεν έχω ξετρελαθεί. Generic shooter είναι, αλλά θέλω να το προχωρήσω πιο πολύ για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Παίζει απίστευτα smooth με τα πάντα όλα Ultra@1440P, για Nightmare θέλει 5GB Vram. Στο μεταξύ, είχα tearing στην αρχή και λέω τι στην ευχή, δεν δουλεύει το G-Sync ; Και όντως δεν δούλευε, τσεκάρετε όσοι έχετε G-Sync monitors, υπάρχει bug στους τελευταίους οδηγούς και πρέπει να το κλείσεις και να το ενεργοποιήσεις ξανά για να δουλέψει. 5gb vram σε 1080p ή 1440p? Ποιος να το πιστευε οτι δεν θα φτανουν τα 4gb σε 1080p...Ετσι οπως τα βλεπω σε λιγο θα χρειαζεσαι 6gb vram για 1080p και τουλαχιστον 8gb vram για 1440p...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 5GB για οποιαδήποτε ανάλυση, και να θες να βάλεις Nightmare με λιγότερη μνήμη απλά δεν σε αφήνει. Ίσως να μπορείς να το βάλεις μέσω .ini
_Theo_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Όταν είχε βγεί η GTX970, πολλοί έσπευσαν να την αγοράσουν. Κάποιοι άλλοι περίμεναν βγούν οι 390-390X με τα 8 GB VRAM. Μαντέψτε ποιός έκανε καλύτερη αγορά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Οι 390 δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα 8GB τους, όταν θα φτάσουν τα παιχνίδια να ζητάνε 8GB ο πυρήνας της 390 θα 'ναι ***. Πέρα από αυτό, δεν στέκει αυτό που λες. Ο καθένας κάνει αναβάθμιση όταν νιώθει ότι έχει ανάγκη από αναβάθμιση, αυτή τη στιγμή αν αγοράσει κάποιος εννοείται είναι καλύτερη αγορά η 390 λόγω της μνήμης αλλά και λόγω της καλύτερης απόδοσης σε DX12, αλλά για μένα που πήρα την 970 όταν βγήκε, είναι last-gen η καρτούλα..Πάμε για νέα φρούτα τώρα.. Για να μπορείς να βάλεις Nightmare Shadows/Textures με 4GB κάρτες προσθέτεις αυτό στην συντόμευση του Steam: +menu_advanced_allowallsettings 1 Και για να απενεργοποιηθεί το mouse acelleration: +set m_smooth 0 1
gkalas Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δε θα παίζει stuttering από τη στιγμή που θέλει 5gb vram;
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 3.6GB Vram χρήση αναφέρει ένας στο Guru3D με τα Nightmare, θα το δοκιμάσω και 'γω να δω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αδύνατο να πιστέψω ότι textures χρειάζονται παραπάνω από 4GB ειδικά σε game που δεν είναι open-world, ούτε 8k modded textures δεν θέλουν τόσο. Comparison pic τουλάχιστον υπάρχει η μονο άμα έχεις κάνει pre-order 1080 gtx?!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φαίνεται πολύ καλο δεν ξέρω για υλικό αλλα η λεπτομέρεια είναι άψογη.
D.Luffy Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φαίνεται πολύ καλο δεν ξέρω για υλικό αλλα η λεπτομέρεια είναι άψογη. Ναι όντως η ποιότητα της φιγούρας είναι πάρα πολύ καλή.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ω ρε φίλε με σκοτώνεις....!!! PC έκδοση έτσι? υγ : το steelbook είναι μεγέθους G1 ή G2?
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Smooth-ίλα και με Nightmare(1440P)..Το παιχνίδι έχει απίστευτα καλό optimization, δυνατά crisp γραφικά και πάει αέρας. 2
Occultist Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 5GB για οποιαδήποτε ανάλυση, και να θες να βάλεις Nightmare με λιγότερη μνήμη απλά δεν σε αφήνει. Ίσως να μπορείς να το βάλεις μέσω .ini Καλά...δε νομίζω ότι το βάλανε για να χάσουν πωλήσεις από όλους αυτούς με κατώτερο hardware ή για promo trick, στην εποχή που το μαθαίνουν όλοι χτες το "workaround". Προφανώς, τα αντιπροσωπευτικά frametimes θα πηγαίνουν στο βούδα ή θα σε ταράζει στο stutter (επιχειρήματα "α-ου, πιάνει 100 fps με 2 gb!" - στο intro των 3 δωματίων και όταν κοιτάς 10 εκατοστά από τον τοίχο, προφανώς δε μετράνε...) και βάλανε τον περιορισμό για να γλυτώσουμε το κλάμα... Αδύνατο να πιστέψω ότι textures χρειάζονται παραπάνω από 4GB ειδικά σε game που δεν είναι open-world, ούτε 8k modded textures δεν θέλουν τόσο. Comparison pic τουλάχιστον υπάρχει η μονο άμα έχεις κάνει pre-order 1080 gtx?! Μάντεψε : τα δεδομένα πάντα αλλάζουν στον κόσμο της πληροφορικής.
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Όταν είχε βγεί η GTX970, πολλοί έσπευσαν να την αγοράσουν. Κάποιοι άλλοι περίμεναν βγούν οι 390-390X με τα 8 GB VRAM. Μαντέψτε ποιός έκανε καλύτερη αγορά... gtx 970 release date Σεπτεμβριος 2014,R9 390x release date ιουλιος 2015. Τα περι ''περιμεναν να βγουν οι αλλες'' δεν στεκουν οπως καταλαβαινεις 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλά...δε νομίζω ότι το βάλανε για να χάσουν πωλήσεις από όλους αυτούς με κατώτερο hardware ή για promo trick, στην εποχή που το μαθαίνουν όλοι χτες το "workaround". Προφανώς, τα αντιπροσωπευτικά frametimes θα πηγαίνουν στο βούδα ή θα σε ταράζει στο stutter (επιχειρήματα "α-ου, πιάνει 100 fps με 2 gb!" - στο intro των 3 δωματίων και όταν κοιτάς 10 εκατοστά από τον τοίχο, προφανώς δε μετράνε...) και βάλανε τον περιορισμό για να γλυτώσουμε το κλάμα... Δεν υπάρχει κανένα κλάμα, το παιχνίδι πάει αέρας και μέχρι τώρα δείχνει ότι ο περιορισμός είναι καθαρά για promo. Όσον αφορά το πρώτο που λες, ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική συμβαίνει, αλλά τα κόμπλεξ των ανθρώπων είναι άπειρα. Θες eye-candy ρε μεγάλε ; Σκάσε φράγκα για hardware, μην περιμένεις να max-άρεις τα πάντα σε 4Κ και να έχεις και 60άρια με 150Ε GPU. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα