Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον κάποιοι μεγάλωσαν αρκετά ώστε να είναι ικανοποιημένοι από ένα απόλυτα brainless fps το 2016. Φαίνεται game με ανύπαρκτο story και multiplayer για λίγους και το κόβω να πεθαίνει πριν καν βγει Εμ βασικα οχι γιατι πολυ απλα οπως λεει και στο trailer απο πανω''campaign''.Προφανως οι τυπαδες θελουν να δωσουν ενα campaign αλα duke nukem και μετα ολο το βαρος και για τις κονσολες να δωθει στο multiplayer. Καλως ή κακως οι καιροι αλλαζουν και πρεπει να το παρουμε χαμπαρι.Ουτε εμενα μου αρεσει προσωπικα ετσι οπως το κανουνε το νεο Doom γιαυτο και θα πραξω αναλογα οσον αφορα την αγορα του αν θα γινει και ποτε. Ουτε ομως θα κατσω να κραξω τον αλλο αν το παιχνιδι το παρει και του αρεσει. Μάλλον κάποιοι μεγάλωσαν αρκετά ώστε να είναι ικανοποιημένοι από ένα απόλυτα brainless fps το 2016. Φαίνεται game με ανύπαρκτο story και multiplayer για λίγους και το κόβω να πεθαίνει πριν καν βγει Τα Doom ειχαν ποτε story(αντε πες εκτως του 3 αν το θεωρουμε αυτο story)και δεν το θυμαμαι??? Λεγανε ολοι στα forum σε παρομοιες περιπτωσεις και πιο παλια πχ στα Resident evil παιχνιδια''Ψηφιστε με το πορτοφολι σας'' οταν ειδαν πως πηγαινε η σειρα με το 5 πχ και ειδαμε τι πωλησεις εκανε. Βασικα ακομα και τα ORC και 6 που εφαγαν μεχρι και θαψιμο απο τα reviews και πουλησαν καλα.
D.Luffy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το horror στοιχειο ειναι αναποσπαστο κομματι της σειρας, κατι που απο οτι φαινεται η Bethesda δεν το εχει καταλαβει. OK. Το "Horror" για μένα αποτελείται από 2 βασικά στοιχεία. -Τους εχθρούς -Το περιβάλλον Οι εχθροί (που είναι και το βασικότερο κομμάτι του horror στοιχείου) είναι φανερά εμπνευσμένοι από όλους τους κλασικούς της σειράς. Εαν λοιπόν αυτοί δεν βγάζουν horror στοιχείο, αυτό σημαίνει ότι ούτε οι προηγούμενοι έβγαζαν... Το περιβάλλον είναι και αυτό εμπνευσμένο από το Doom 3 (που το καινούργιο Doom είναι μάλιστα και το sequel αυτού) με τη διαφορά ότι έχει πιο ανοιχτές περιοχές για να δωθεί περισσότερη έμφαση στις μάχες με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Όπως ακριβώς στα πρώτα Doom. Και αυτό με τη σειρά του εαν δεν είναι αρκετά horror κατά τη γνώμη σου τότε γιατί ήταν τα προηγούμενα? Από κει και πέρα παίζουν ρόλο και διάφορα άλλα bonus στοιχεία όπως το στήσιμο του story, απότομες σκηνές κλπ. Story δεν υπήρχε καν στα πρώτα και στο 3 έπαιζε διακοσμητικό ρόλο. Απότομες σκηνές ΟΚ, υπήρχαν αρκετές στο Doom 3 το οποίο όμως ήταν το μοναδικό που έκανε focus αλλού. Τι είναι αυτό που λείπει λοιπόν που δεν κάνει το νέο Doom "horror enough"??? Πείτε μας τουλάχιστον να το συζητήσουμε.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 OK. Το "Horror" για μένα αποτελείται από 2 βασικά στοιχεία. -Τους εχθρούς -Το περιβάλλον Οι εχθροί (που είναι και το βασικότερο κομμάτι του horror στοιχείου) είναι φανερά εμπνευσμένοι από όλους τους κλασικούς της σειράς. Εαν λοιπόν αυτοί δεν βγάζουν horror στοιχείο, αυτό σημαίνει ότι ούτε οι προηγούμενοι έβγαζαν... Το περιβάλλον είναι και αυτό εμπνευσμένο από το Doom 3 (που το καινούργιο Doom είναι μάλιστα και το sequel αυτού) με τη διαφορά ότι έχει πιο ανοιχτές περιοχές για να δωθεί περισσότερη έμφαση στις μάχες με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Όπως ακριβώς στα πρώτα Doom. Και αυτό με τη σειρά του εαν δεν είναι αρκετά horror κατά τη γνώμη σου τότε γιατί ήταν τα προηγούμενα? Από κει και πέρα παίζουν ρόλο και διάφορα άλλα bonus στοιχεία όπως το στήσιμο του story, απότομες σκηνές κλπ. Story δεν υπήρχε καν στα πρώτα και στο 3 έπαιζε διακοσμητικό ρόλο. Απότομες σκηνές ΟΚ, υπήρχαν αρκετές στο Doom 3 το οποίο όμως ήταν το μοναδικό που έκανε focus αλλού. Τι είναι αυτό που λείπει λοιπόν που δεν κάνει το νέο Doom "horror enough"??? Πείτε μας τουλάχιστον να το συζητήσουμε. Πολυ απλα τιποτα.Ειναι αλλωστε μοδα πλεον,ειδικα στους pc gamers να κραζουν απλα για να κραζουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τα Doom ειχαν ποτε story(αντε πες εκτως του 3 αν το θεωρουμε αυτο story)και δεν το θυμαμαι??? Θα έπρεπε το bang bang καταντάει βαρετό χωρίς. Anyways δεν ήμουν ποτέ fan του all enemies in your face so...
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 παντως ο δημιουργος του Brutal Doom, δεν εχει και τις καλυτερες εντυπωσεις: oσοι νομιζουν οτι αυτο το παιχνιδι θα ειναι η μεγαλη επιστροφη στο old school Doom, ειναι γελασμενοι. Τωρα θα σου ανεβασει παλι αυτα ο killik Θα έπρεπε το bang bang καταντάει βαρετό χωρίς. Anyways δεν ήμουν ποτέ fan του all enemies in your face so... Δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα γιατι απο την μια κραζεις το νεο Doom για κατι που ουτε τα παλια δεν ειχαν????
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το καινουργιο Doom, οπως και το Doom 3, ειναι remake του πρωτου Doom,γενικα ενα ακομη reboot της ολης σειρας, δεν ειναι sequel. οσο αφορα την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, αυτη δημιουργειται απο πολλαπλα στοιχεια, οπως το design, τον ηχο, τον φωτισμο, τα χρωματα, το στορυ, το gameplay, κτλ. προς το παρον, αυτο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι ενα ημι-καρτουνιστικο design των τερατων, μια μονιμη πορτοκαλι παλετα χρωματων, πολυ αργο gameplay και ενα level design που μονο κλειστοφοβικο δεν ειναι. εσυ μπορει να εισαι πιο ανεκτικος στο πως δημιουργειται μια ατμοσφαιρα τρομου, αλλα για εμενα αυτο το παιχνιδι μονο τρομαχτικο δεν δειχνει να ειναι.
D.Luffy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ απλα τιποτα.Ειναι αλλωστε μοδα πλεον,ειδικα στους pc gamers να κραζουν απλα για να κραζουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η αρνητικότητα υπάρχει κυρίως επειδή δεν είναι πλέον ο Carmack πίσω από το παιχνίδι και ότι όλα τα δικαιώματα του ip ανήκουν πλέον στην κακιά Bethesda η οποία ως γνωστόν σκέφτεται μόνο το χρήμα και μπλα μπλα μπλα... Α ναι. Μη ξεχάσουμε και τις κακιές, αδύναμες κονσόλες που υποβαθμίζουν τα παιχνίδια του PC και... νάτο το συμπέρασμα. Το νέο Doom sucks... Πέρα από κάποιες αναφορές ότι πχ ο χειρισμός του θα μπορούσε να είναι περισσότερο ακριβής ή γρήγορος, δεν έχω διαβάσει ούτε ένα επιχείρημα από τους περισσότερους που το κράζουν. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγω προσωπικα και τα παλια Doom γουσταρα και το Doom 3.Και το νεο Doom θα το τιμησω απλα θα περιμενω να δω τελικα τι θα παιζει με το multiplayer του. Εμενα το μονο που με ενδιαφερει στο campaign ειναι να μην ειναι τιποτα 3ωρες πχ. το καινουργιο Doom, οπως και το Doom 3, ειναι remake του πρωτου Doom,γενικα ενα ακομη reboot της ολης σειρας, δεν ειναι sequel. οσο αφορα την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, αυτη δημιουργειται απο πολλαπλα στοιχεια, οπως το design, τον ηχο, τον φωτισμο, τα χρωματα, το στορυ, το gameplay, κτλ. προς το παρον, αυτο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι ενα ημι-καρτουνιστικο design των τερατων, μια μονιμη πορτοκαλι παλετα χρωματων, πολυ αργο gameplay και ενα level design που μονο κλειστοφοβικο δεν ειναι. εσυ μπορει να εισαι πιο ανεκτικος στο πως δημιουργειται μια ατμοσφαιρα τρομου, αλλα για εμενα αυτο το παιχνιδι μονο τρομαχτικο δεν δειχνει να ειναι. Τι εννοεις πολυ αργο gameplay???Ειχε πχ γρηγορο gameplay το Doom 3 και αυτο δειχνει αργο???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα θα σου ανεβασει παλι αυτα ο killik Δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα γιατι απο την μια κραζεις το νεο Doom για κατι που ουτε τα παλια δεν ειχαν???? Δεν κράζω αλλα προβάλω την δυσαρέσκεια μου για ένα game που έχει τρελό potential και απλά κάνουν σε εισαγωγικά copy paste χωρίς να προσπαθούν να φτιάξουν ένα all around shooter, και όχι τίποτα αλλα είναι από τα ελάχιστα games που διαδραματίζονται σε κόλαση and me likes that. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κράζω αλλα προβάλω την δυσαρέσκεια μου για ένα game που έχει τρελό potential και απλά κάνουν σε εισαγωγικά copy paste χωρίς να προσπαθούν να φτιάξουν ένα all around shooter, και όχι τίποτα αλλα είναι από τα ελάχιστα games που διαδραματίζονται σε κόλαση and me likes that. Εχει τρελο potential το Doom για να εχει σοβαρο story???What?? Συγνωμη αλλα τοσα Shooter εχουν βγει ρε συ,απο το Doom περιμενες εσυ το story?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όχι potential στο story bud αλλα στο gameplay, open-world mars/hell, δεν ακούγεται άσχημα right?!
D.Luffy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 προς το παρον, αυτο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι ενα ημι-καρτουνιστικο design των τερατων, μια μονιμη πορτοκαλι παλετα χρωματων, πολυ αργο gameplay και ενα level design που μονο κλειστοφοβικο δεν ειναι. εσυ μπορει να εισαι πιο ανεκτικος στο πως δημιουργειται μια ατμοσφαιρα τρομου, αλλα για εμενα αυτο το παιχνιδι μονο τρομαχτικο δεν δειχνει να ειναι. Πώς ακριβώς θα μπορούσε να έχει "κλειστοφοβικό level design" και ταυτόχρονα να έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς εχθρούς μαζί?? Δηλαδή θα προτιμούσες να σου την πέφτουν καμιά 10αριά imps στην τουαλέτα? Και από την άλλη λες ότι θα έπρεπε να είναι και πιο γρήγορο... Και κλειστοφοβικό και πολύ γρήγορο μου φένεται ολίγον οξύμωρο. Για το ημικαρτουνίστικο και την παλέτα τι να πω... εγώ αυτό που είδα δεν μου έδωσε εντύπωση Super Mario... Άσε που όλοι βάζουν κάποιο SweetFX profile σήμερα για να φέρουν αυτές τις λεπτομέριες στο γούστο τους... Σιγά το big deal. 1
Alex21121988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μια χαρά το βρίσκω, από όσα έχω δει, το απερχόμενο Doom. Οκ, μπορεί να μην φέρει την επανάσταση που είχε φέρει το Doom 3 αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα fun to play game και θα έχει και τα jumo scares του, θα έχει και το ξύλο του arena style, δεν βρίσκω λόγο να μην θέλω να παίξω μαζί του. Βία, αίμα, τέρατα, ωραία ατμόσφαιρα, ωραία/στιβαρά shooting mechanics τι άλλο να θέλεις δηλαδή;
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγω προσωπικα και τα παλια Doom γουσταρα και το Doom 3.Και το νεο Doom θα το τιμησω απλα θα περιμενω να δω τελικα τι θα παιζει με το multiplayer του. Εμενα το μονο που με ενδιαφερει στο campaign ειναι να μην ειναι τιποτα 3ωρες πχ. Τι εννοεις πολυ αργο gameplay???Ειχε πχ γρηγορο gameplay το Doom 3 και αυτο δειχνει αργο??? τα Doom 1 και 2 ειχαν γρηγορο gameplay, ειδικα το 2. και εφοσων η Bethesda το συγκρινει με τα πρωτα δυο Doom, το παιχνιδι τους κρινεται αναλογως. Πώς ακριβώς θα μπορούσε να έχει "κλειστοφοβικό level design" και ταυτόχρονα να έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς εχθρούς μαζί?? παιξε τα πρωτα δυο Doom για να καταλαβεις. η παιξε ενα οποιαδηποτε old school fps απο το 90. Άσε που όλοι βάζουν κάποιο SweetFX profile σήμερα για να φέρουν αυτές τις λεπτομέριες στο γούστο τους... Σιγά το big deal. αυτο τωρα ειανι επιχειρημα; να διορθωσω εγω με mod, τις οποιες ανεπνευστες design επιλογες των developers? δεν με ενδιαφερει πως μπορω να βελτιωσω το παιχνιδι, αλλα ποσο καλο και πιστο στο original Doom θα ειναι out of the box. ετσι το διαφημιζουν, ετσι θα το κρινω.
D.Luffy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αυτο τωρα ειανι επιχειρημα; να διορθωσω εγω με mod, τις οποιες ανεπνευστες design επιλογες των developers? δεν με ενδιαφερει πως μπορω να βελτιωσω το παιχνιδι, αλλα ποσο καλο και πιστο στο original Doom θα ειναι out of the box. ετσι το διαφημιζουν, ετσι θα το κρινω. Σόρρυ φίλος αλλά μου φένεται ότι έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά... Από τη μία ποστάρεις βίντεο με το Brutal Doom (το οποίο είναι mod) υπονοώντας ότι έτσι θα έπρεπε να είναι και από την άλλη μου λες ότι το παιχνίδι πρέπει να κρίνεται "out of the box" με το original Doom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα