_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Απο τα παιχνιδια που ανεφερες,και που με ενδιεφεραν κιολας,εχω παιξει σχετικα προσφατα στο ps4 το Wolfenstein και το Dishonored και ολως τυχαιως οι ωρες του πρωτου μου Playthrough συμβαδιζουν με τα 2 site που ανεβασα,ακομα και στο wolfenstein για platinum. Το Doom 3 το ειχα παιξει οταν ειχε βγει στο Xbox και να πω την αληθεια δεν θυμαμαι ακριβως ποσες ωρες μου πηρε αλλα σιγουρα οχι πανω απο 15-16. Για τα κλειδαδικα δεν τα πολυ αναφερω πλεον γιατι αρκετοι δεν τα γουσταρουνε/εμπιστευονται και ειναι και ο λογος γιατι κοιτανε μονο ή παιχνιδια απο το θειο ή σε Steam εκπτωσεις για ''νομιμες αγορες με χαμηλη τιμη''. Εγώ βάζω δυσκολία στο φούλ. Μπορεί στο normal ή easy να τα τελειώσεις πιο γρήγορα. Όλα τα λεφτά πάντως είναι που θυμάστε ακριβώς ώρες gameplay... Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Steam...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Steam... True true το ξέχασα τελείως αλλα δεν το δίνω tbh πολύ σημασία γιατί μετράει και όταν είσαι desktop με alt-tab.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Mε τις τιμές που παίζουν και τα discounts σε G2A και cdkeys πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπαίνει στην διαδικασία του θείου. Ειδικά αν έχεις και λίγη υπομονή και δεν θέλεις να παίξεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας ενός game, το βρίσκεις σε τιμή χώμα σε διάστημα ούτε 3 μηνών. Το θεμα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα δεν ειναι διαδεδομενα αυτα.Εδω ουτε το Skroutz δεν γνωριζουν πολλοι,γιαυτο και βλεπεις κοσμο να τα σκαει day one σε Public,Πλαισιο κλπ που εχουν απο τις υψηλοτερες τιμες ή βαριουνται ξερω γω να ριξουν παραγγελια ή να πανε απο το καταστημα απο το να πεταχτουν στο κοντινο Πλαισιο. Επισης θα ακουσεις και την κλασσικη κουβεντα οτι αυτα δεν ειναι νομιμα τα κλειδαδικα,και οτι φοβουνται μην τους κλειδωθει ο λογαριασμος και αλλα ωραια. Βασικα και απο τις προσφορες του insomnia αν θυμαμαι καλα απαγορευεται να ποσταρουμε links απο τα κλειδαδικα. Μου θυμιζει περιστατικο πιτσιρικα που ειχα πετυχει(κλασσικα μαθητης 1 Λυκειου τον εκανες περιπου)που ειχε σκασει Multirama για να αγορασει το τελευταιο Duke Nukem Foreverγια το Ps3 στην τιμη των 60ευρω μονο 1
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μου θυμιζει περιστατικο πιτσιρικα που ειχα πετυχει(κλασσικα μαθητης 1 Λυκειου τον εκανες περιπου)που ειχε σκασει Multirama για να αγορασει το τελευταιο Duke Nukem Forever για το Ps3 στην τιμη των 60ευρω μονο = 5 €...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλά ναι έχεις δίκαιο εδώ άλλοι ακόμα φοβούνται αγορές με κάρτα στο net...προσωπικά τα "κλειδαδικα" είναι ευλογια ειδικά τώρα που τα περισσότερα retail είναι ένα κουτί με cd-key, fuck that. 1
liakinen Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 True true το ξέχασα τελείως αλλα δεν το δίνω tbh πολύ σημασία γιατί μετράει και όταν είσαι desktop με alt-tab. Άσε που δεν μετρά και τις πραγματικές ορισμένες φορές. ΠΧ το Crysis μπορεί να γράφει 55 ώρες σε μένα αλλά μέσα είναι mods, ψάξιμο με graphics settings, στιγμές που χάζευα τα δέντρα ή την θάλασσα και έλεγα δες τι φτιάξανε οι *** 1
Alex21121988 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το θεμα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα δεν ειναι διαδεδομενα... Ναι, δεν έχεις άδικο, γιατί και εγώ εμπλέκομαι με πολυκαταστήματα (λόγω εργασίας) ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει την τύφλα του, βαριούνται, φοβούνται, who knows.. Ακόμα και στα πολυκαταστήματα υπάρχει το ρημάδι το web που έχει και καλύτερες τιμές και μπορεί να σου γλιτώσει κάποια χρήματα.. Οοοοχι θα έρθει στο κατάστημα να το πάρει και ας το ξέρει.. Και να πεις ότι ζούμε σε παλιότερες εποχές που δεν υπήρχε τόσο καλή πληροφόρηση και δεν μπορούσες να τα βρεις όλα καθισμένος οπουδήποτε με μια συσκευή που έχει σύνδεση στο ίντερνετ,εκει να πεις δικαιολογούνται.. Αλλά τώρα τι θέμα ανοίγω.. Το πιο άσχημο είναι να βλέπεις και τις μικρές ηλικίες να μην θέλουν να ψάξουν.. Οι μεγάλοι σε ηλικία ας πούμε ότι είναι πιο δυσκοίλιοι στην γνώση και γενικά ότι αφορά τεχνολογία, στις μικρές ηλικίες WTF. OT και πάλι, Και στην περίπτωση του Doom έτσι θα γίνει, day one 60,70 ευρώ θα τα δώσουν στο Πλαίσιο και στα Public.. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 DOOM – 4K Resolution Screenshots From Closed Beta Phase 1
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Meh.. Σαν ένα πιο βαρύ (στον χειρισμό) UT.. Προσωπικά δεν τρελάθηκα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 DOOM – Advanced Graphics Options Revealed – Includes Colorblind, Sharpening & Max FPS 1
ShooterX Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 d00m beta,πήραμε όλοι; ή είναι όντως closed? Nope.. Πηρα κατι αλλο.. http://prntscr.com/an5dfa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα