Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε τα βίντεο εκει ολα φαινονται καλα . Πρεπει να το τρεξεις . Και μου ηρθε ναυτια περιμενωντας να δω οτι ο Mac υπερβαλλει   :eek:

Δημοσ.

Το Multiplayer το μονο που θα αξιζει ειναι τον πρωτο καιρο για να δικαιολογησει τα χρηματα αυτων που θα το παρουν day one.

Προφανως και μολις αργοτερα σκασουν τα Call of Duty και Black ops(μην πω ακομα και το Overwatch τον ιδιο μηνα)θα χασει αρκετο κοσμο.

Αλλα ειναι steam παιχνιδι αρα σιγα τα λαχανα.

Δημοσ.

Ουτε εγω καταλαβα,οπως λεει και το σχολιο απο κατω,προς τι η closed beta αφου θα εβγαινε τοσο συντομα η open beta,αλλα σιγουρα θελω να το δοκιμασω να δω τι λεει.Και πεφτει και πανω σε 3ημερο ολως τυχαιως οπως και η beta του Overwatch τον αλλο μηνα.

Δημοσ.

Και γω θέλω να το δοκιμάσω, έχουν ψηθεί αρκετά άτομα από την παρέα να το τιμήσουν αλλά εγώ παραμένω διστακτικός. Δεν με έχει συγκινήσει και πολύ όσα βίντεο κι αν είδα. 

Δημοσ.

Η μαλλον εχουμε περισσοτερες απο οσες πρεπει απαιτησεις.Αλλες εποχες οταν βγηκε το Quake και Doom 3 και αλλες τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε το open beta.

only multiplayer.

Αν περιμένετε τίποτα νέο επικό arena style τύπου quake 3 θα απογοητευτείτε. Για κονσόλα ίσως να τρώγεται το multiplayer.

/uninstalled.

να δουμε αν αξίζει το single.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...