HadesGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Nuff said και *** multi. Pure pew pew χωρίς αηδίες του CoD και άλλα νεωτερίστηκα. Εννοείται πως σπέρνω τον θάνατο 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Nuff said και *** multi. Pure pew pew χωρίς αηδίες του CoD και άλλα νεωτερίστηκα. Εννοείται πως σπέρνω τον θάνατο Για λίγο νόμιζα ότι διάβασα Orokusaki. 5
liakinen Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για λίγο νόμιζα ότι διάβασα Orokusaki. Ένας ολόκληρος μήνας πέρασε χωρίς τον νίντζα 6
HadesGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για λίγο νόμιζα ότι διάβασα Orokusaki. Εγώ δεν σε βρίζω 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ δεν σε βρίζω Sorry sorry! Δεν το εννοούσα έτσι. 1
Tobajara Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για λίγο νόμιζα ότι διάβασα Orokusaki. Μου λείπει... 3
Dantε Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Το κατεβασα και εγω και πηγα να δοκιμασω αλλα με βαζει σε Lobby. Δε γινεται να μπω σε game που παιζεται ηδη? Περιμενα κανα 5λεπτο στο lobby αλλα ουτε ψυχη. Στο steam Παντως το εχουν θαψει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έπαιξα 3-4 matches, σ' όποιον αρέσει το UT στυλ θα του αρέσει κι' αυτό. Το παιχνίδι πάντως δεν θα 'πρεπε να λέγεται Doom γιατί δεν έχει καμία σχέση με το horror Doom που ξέραμε. 1
Alex21121988 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δυστυχώς πάνε να το μπασταρδοποιησουν(δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω),ελπίζω το sp να δώσει λίγο ατμόσφαιρα από παλιό καλό Doom και να μην μας μείνει μόνο το όνομα. *Λευτεριά στον τρολονιτζα μας xD 1
Dantε Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τα γραφικα ειναι λιγο αθλια? Πολυ θολουρα. Εχω βγαλει Motion blur και tssaa που διαβασα οτι το κανουν ετσι και καμια διαφορα. Και με τετοια γραφικα παιζω και με καμια 50αρια fps. Παντως ειναι φαση UT oντως. Ελπιζω να το σωσουν λιγο με το single.
stefanos_79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αθλια γραφικα με πηγε πολλα χρονια πισω. Ειλικρινα ελεος με τα cinetamic teasers φαινοταν παιχνιδαρα και αυτο που ειδα πραγματικά ενα ξεθωριασμένο αποτελεσμα .Τα οπλα νομιζω δεν ειναι και το τοσο balanced.. Μονο με shotgun rocket και launcher επαιζαν οι περισσοτεροι. Δεν νομιζω να αλλάξει κατι μεσα σε ενα μηνα οποτε το multiplayer κομματι σιγουρα θα χαθει νωρις
JohnVani18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έπαιξα 3-4 matches, σ' όποιον αρέσει το UT στυλ θα του αρέσει κι' αυτό. Το παιχνίδι πάντως δεν θα 'πρεπε να λέγεται Doom γιατί δεν έχει καμία σχέση με το horror Doom που ξέραμε.Το 3 έδωσε έμφαση στο horror. Τα παλιότερα σε αυτό το στυλ ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα