Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν λάβεις όμως υπόψιν σου για παράδειγμα την 980ti που υποτίθεται είναι για 1440p 60fps solid και σε πολλά games δεν τα κρατάει, φυσικά λόγω κάκιστου optimization, γίνεται ακόμα πιο προφανές ότι το '' Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν ισχύει ακόμα και στις ακριβές high end gpu όπως την παραπάνω. Ακόμα και σε 1080p πχ στο Gta V με msaa x2 και όλα τα άλλα κουμπωμένα στο Ultra δεν τα καταφέρνει η single ti να διατηρήσει 60αρι και παίζει framedrop μέχρι και 38αρια στις περιοχές με πολύ βλάστηση. Lock στα 45 για μένα, για να μην υπάρχει αυτό το σκαμπανέβασμα στα fps.. Καταλαβαίνουμε πιστεύω όλοι πως όλα αυτά δεν στέκουν σύμφωνα με τα παρόντα hardware και μια high end gpu απλά σε βοηθάει με την ωμή της δύναμη να διατηρήσεις playable frames όπως είπες και παραπάνω.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν λάβεις όμως υπόψιν σου για παράδειγμα την 980ti που υποτίθεται είναι για 1440p 60fps solid και σε πολλά games δεν τα κρατάει, φυσικά λόγω κάκιστου optimization, γίνεται ακόμα πιο προφανές ότι το '' Ότι πληρώνεις παίρνεις '' δεν ισχύει ακόμα και στις ακριβές high end gpu όπως την παραπάνω. Ακόμα και σε 1080p πχ στο Gta V με msaa x2 και όλα τα άλλα κουμπωμένα στο Ultra δεν τα καταφέρνει η single ti να διατηρήσει 60αρι και παίζει framedrop μέχρι και 38αρια στις περιοχές με πολύ βλάστηση. Lock στα 45 για μένα, για να μην υπάρχει αυτό το σκαμπανέβασμα στα fps.. Καταλαβαίνουμε πιστεύω όλοι πως όλα αυτά δεν στέκουν σύμφωνα με τα παρόντα hardware και μια high end gpu απλά σε βοηθάει με την ωμή της δύναμη να διατηρήσεις playable frames όπως είπες και παραπάνω.

Εδω και πολυ καιρο εχουμε πει οτι console port+Ultra δεν παει μαζι. Δεν υπαρχει οπτικη διαφορα απο τα High ή Very high και ανεβαινουν οι απαιτησεις χωρις λογο.Το ιδιο και στα περισσοτερα παιχνιδια.Αρα οχι κλειδωμενα 45αρια για να πιανει ultra και να νιωθουμε ψυχολογικα ανωτεροι ας πουμε.Lock 60(με τις μεγιστες δυνατες ρυθμισεις).

Δημοσ.

Μιλάμε όμως και για ομολογουμένως καλό port το συγκεκριμένο, που παίζει καλά στα περισσότερα συστήματα χωρίς πολλά προβλήματα με κάποιες θυσίες. Οκ, μπορεί να μην είναι τίποτα το φοβερό η διαφορά του High/Very High/Ultra αλλά κάποια settings ειδικά αυτά που στοιχίζουν τα θέλω να τα βλέπω στο game. Όπως το grass quality που αυτό κάνει όλη την ζημιά και τραβάει τα πολλά fps.

• Like 1
Δημοσ.

Σε beta που ειναι ανοιχτη για ολους,ο καλυτερος critic ειναι ο εαυτος μας εκτως αν βαριομαστε να κανουμε download την beta ή θελουμε για να την πουμε στον αλλο που εχει αντιθετη αποψη απο μας,πεταμε και ενα video ενος γνωστου youtuber και ετοιμο το γλυκο.

Ναι οπου και δεις,youtubers/streamers/forums κλπ που δεν ειναι fanboys και καραγκιοζηδες να πετανε μηδενικα οπως στο metacritic και δεν ειχαν τεχνικα προβληματα,θα σου πουν το ιδιο πραγμα για την beta.

Οτι ειναι οκ,κοινως τρωγεται το Multiplayer(απο οτι υπαρχει στην Beta)αλλα οτι σε βαθος χρονου δεν βλεπουν να κραταει.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτές τις ώρες τις έκανα με την δυσκολία στο ανώτερο επίπεδο και κάνοντας όλα τα secondary objectives. Και πραγματικά τα ευχαριστήθηκα. Τώρα αν εσύ θές να πάρεις το Doom day one και να πληρώσεις 50 € με ένα multiplayer που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι "νεκρό" μετά απο λίγο καιρό είναι επιλογή σου. Εγώ που κάνω στοχευμένες αγορές, το ξαναλέω ΑΝ ισχύουν αυτά που λένε για 13 ώρες, το πολύ να δώσω 10 €.

Τα έλεγα εγώ.

Το ξαναλεω για αλλη μια φορα και δεν προκειται να κατσω να ασχοληθω αλλο με τετοια post.Μιλαμε για παιχνιδι Doom. Αν εσυ ψαχνεις μεγαλο παιχνιδι με βαθος και αναπτυξη χαρακτηρων/ρομαντζο ή  δεν ξερω και εγω τι αλλο τοτε δεν φταιει το Doom αλλα μαλλον κατι αλλο....

Και επισης πριν βγει καν το παιχνιδι μαρεσει που μου βγαζεις και το πορισμα για το Multiplayer....

:rolleyes:

Και επίσης στο Steam το παιχνίδι το έχουν θάψει.

Δημοσ.

εγω παντως ακυρωσα την προπαραγγελια ... σε κανενα εξαμηνο με κανενα 20 το πολυ το ξανασυζητω .. αυτη η beta πρεπει να εσωσε πολυ κοσμο   :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα έλεγα εγώ.

:rolleyes:

Και επίσης στο Steam το παιχνίδι το έχουν θάψει.

Και παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο. 

http://store.steampowered.com/app/350470/#app_reviews_hash

Διαβασε το πρωτο θετικο review που και παλι αναφερει τα αρνητικα που υπηρχαν στην beta.

Αναφερει και πολυ ομορφα για το hype που γραφώταν

Another common complaint I keep seeing is the game didn't "live up to the hype." 

Hype is a really bad criteria by which to judge a game. How many times do people need to get hyped for game and get disappointed by the resulting product before they start to realize that maybe they are the reason why the game isn't "good?" It's about as likely as the game is actually crap. Just a thought.

When the closed beta was over, I asked myself three questions and my answers are still the same after the open beta.

Did it meet my expectations? I had none before I played.

Did I have fun playing it? Yes.

Will I buy it? Undecided.

Ουτε εγω ειπα οτι ειμαι υπερ του παιχνιδιου,οτι ειναι παιχνιδαρα 10/10 μπλα μπλα μπλα.Απλα ειμαι και εγω στην ιδια κατηγορια οπως και ο απο πανω. Hype για το παιχνιδι εξ αρχης δεν υπηρχε απο μενα γιατι πολλες σφαλιαρες εχουν πεσει τα τελευταια χρονια και το παθημα γινεται μαθημα.Επαιξα λιγο την beta,η οποια ηταν δωρεαν,εκανα το χαβαλε μου για 1 ωρα με την καραμπινα και παπαλα.

Μετα υπομονη για το τελικο παιχνιδι να δω τι ρολο βαραει και απο εκει θα κρινω 1)Αν το αγορασω γενικα και 2)αν το αγορασω ποσο να περιμενω να πεσει η τιμη του.

Ουτως ή αλλως και εγω στην ομαδα που περιμενει το Overwatch τον ιδιο μηνα ειμαι αρα δεν με ενδιεφερε τοσο πολυ το παιχνιδι εξ αρχης.

Δημοσ.

Μάλλον και εγώ θα απεχώ από αγορά. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το mp, θέλω ένα καλό campaign. Αλλά αυτό ου βλέπω και απεχθάνονται, είναι το να πηδάς σαν το κατσίκι όλη την ώρα.

Κρίμα, γιατί μετά το wolfenstein, το οπιό το λάτρεψα, ημουν ψημένος για αγορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το DOOM είναι για... αρρωστημένα γούστα! :-D

Σχετικά με το Multiplayer:

Έπαιξα αρκετά rounds, λίγο Team Deathmatch, περισσότερο το καινούργιο mode Warpath.

Στο game γίνεται χαμός, είναι πολύ fast-paced, και έχουν προσθέσει πολλά animation και δυνατότητες για να σε "πωρώνει".

Το Warpath mode (capture/defend μια περιοχή που κινείτε σιγά σιγά γύρω στον χάρτη) μου άρεσε αρκετά, υπάρχει παρόμοιο σε άλλο παιχνίδι;

Γενικά όμως, είναι φαύλος κύκλος από kills και άμεσο respawn, και το βαρέθηκα γρήγορα... Δεν νομίζω να κρατήσει το ενδιαφέρον για τους περισσότερους casual παίχτες.

Ίσως το single player αξίζει, λογικά θα είναι τα κλασικά δωμάτια με χαμηλό φωτισμό και τα τέρατα να πετάγονται από το πουθενά με πολλές σφαίρες και αίμα παντού! Άλλα με μόνο 13 ώρες δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά, όταν το multiplayer δεν κρατά.

Επεξ/σία από _Cgd_
Δημοσ.

Νταξει 13 ωρες καλο ειναι ,οταν αλλοι μας δινουν 4 και 5 ωρες,αλλα σιγουρα οχι στο 60αρικο.

Κανα 30 αντε βαρυ 40αρι εαν ειναι καλοφτιαγμενο και αξιζει να το ξαναπαιξεις.

Δημοσ.

Ηδη η τιμη του εχει αρχισει να πεφτει απο τα 55ευρω και θα συνεχιζει να πεφτει μεχρι να βγει λογικα https://www.skroutz.gr/s/8308190/DOOM-PC.html

Σε κλειδαδικα παιζει ηδη στα 30περιπου ευρω,οσο σχεδον εχει το Rise of the tomb raider παιχνιδι 3μηνου.

Δημοσ.

πόσο αλήθεια.!

οπότε άντε γεια με όλα αυτά τα παιχνιδάκια..

Και άντε γεια με όλους αυτούς τους devs,που κοιμούνται,ονειρεύονται,ξυπνάνε και σκέφτονται το COD..και μας φέρνουν παιχνίδια,με άλλο skin,αλλά πατώντας πάνω στο cod..

Όποιος θέλει arena fps,ας έρθει το unreal tournament!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...