Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 DOOM Single-Player Campaign “Cancelled/Unfinished” Trailer Leaked Online 2
HadesGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 DOOM Single-Player Campaign “Cancelled/Unfinished” Trailer Leaked Online Μια χαρά τούμπανο είναι! Έφυγε για pre order!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μια χαρά τούμπανο είναι! Έφυγε για pre order! 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οι devs κάνουν presentation παίζοντας με gamepad?! How the mighty have fallen... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ε ναι, κατά τα άλλα το PC Gaming είναι στο DNA τους όπως είπαν.. 3
Tobajara Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οι devs κάνουν presentation παίζοντας με gamepad?! How the mighty have fallen... Και aim assist μη σου πω. Αυτά τα kill animations κάθε φορά που τα βλέπω μου σπάνε τα νεύρα, δηλαδή κόβεις το ρυθμό του gameplay για να δείξεις gore στα 15χρονα? 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αυτό δεν με χαλάει καθόλου αντίθετος tbh, το finisher είναι ένα μικρό extra end battle achievement για μένα και μακάρι να υπήρχε σε όλα τα games και ειδικά στα fps ώστε να σπάει λίγο την μονοτονία. Εδώ είναι τελείως optional οποτε και αφού δεν σου αρέσουν απλά τα προσπερνάς και κλείνεις και το highlight από τα options p.s. Το τελευταίο Wolfenstein το έπαιξες? Ούτε εκεί σου άρεσαν τα finishers? Είχε 1-2 καταπληκτικά πάντως
Tobajara Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν μπορείς να τα αφαιρέσεις δεν έχω πρόβλημα. Το τελευταίο Wolfenstein το είχα δει πολύ λίγο και όντως είχε μερικά πολύ ωραία, αλλά έχω γενικά πρόβλημα με ό,τι μετακινεί απότομα την προοπτική της κάμερας και κόβει τη δράση, ειδικά σε FPS που με μπερδεύει κιόλας. Το να βλέπω τη φάτσα του Cacodemon ενώ ένα δευτερόλεπτο πριν μέτραγα Imps γύρω μου με αποσυντονίζει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 DOOM Will Feature A “Ultra Nightmare” Graphics Option On The PC
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλά όταν θα το αγοράσω θα το παίξω στο Ultra Hard. Μου φαίνεται υπερβολικά εύκολο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κατάλαβες από pre-rendered video την δυσκολία του game και κατάληξες κιόλας που θα το παίξεις?! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα