Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι devs κάνουν presentation παίζοντας με gamepad?! How the mighty have fallen...

Και aim assist μη σου πω.

Αυτά τα kill animations κάθε φορά που τα βλέπω μου σπάνε τα νεύρα, δηλαδή κόβεις το ρυθμό του gameplay για να δείξεις gore στα 15χρονα?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό δεν με χαλάει καθόλου αντίθετος tbh, το finisher είναι ένα μικρό extra end battle achievement για μένα και μακάρι να υπήρχε σε όλα τα games και ειδικά στα fps ώστε να σπάει λίγο την μονοτονία. Εδώ είναι τελείως optional οποτε και αφού δεν σου αρέσουν απλά τα προσπερνάς και κλείνεις και το highlight από τα options ;)

p.s. Το τελευταίο Wolfenstein το έπαιξες? Ούτε εκεί σου άρεσαν τα finishers? Είχε 1-2 καταπληκτικά πάντως :D

Δημοσ.

Αν μπορείς να τα αφαιρέσεις δεν έχω πρόβλημα. Το τελευταίο Wolfenstein το είχα δει πολύ λίγο και όντως είχε μερικά πολύ ωραία, αλλά έχω γενικά πρόβλημα με ό,τι μετακινεί απότομα την προοπτική της κάμερας και κόβει τη δράση, ειδικά σε FPS που με μπερδεύει κιόλας. Το να βλέπω τη φάτσα του Cacodemon ενώ ένα δευτερόλεπτο πριν μέτραγα Imps γύρω μου με αποσυντονίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...