_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Με εξαίρεση τα Far Cry 1, Deus Ex 1 και τα Bioshock, τα περισσότερα fps που έχω πάιξει είναι γελοιoδώς εύκολα. Και σε ότι βιντεάκι έχω δεί για το DOOM σκοτώνουν ολόκληρες ορδές αντιπάλων για πλάκα. Εκτός και αν το παίζουν στο easy. Αλλά και πάλι μου φαίνεται εύκολο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εξαρτάται τι εννοεί κανεις δυσκολία βασικά, δεν διαφωνώ γενικά τα games γίνονται πιο εύκολα αλλα προσωπικά προτιμώ δυσκολία τύπου Metro που είναι από τα μοναδικά games που μπορώ να θυμηθώ χωρίς mods να έχουν balanced dmg/hp ratio και ψιλό ρεαλιστικό accurancy. Δυστυχώς μέχρι στιγμής ενώ υπάρχει καλο gore δεν βλέπω wound system. 2
liakinen Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Στο προηγούμενο (DOOM 3) όταν έβλεπα gameplay videos πριν την κυκλοφορία του γούσταρα γιατί κάπου αισθανόμουν τον τρόμο (μόνος σε μια διαστημική βάση με τέρατα κτλ. κτλ.). Σε αυτό από αυτά που έχω δει ( Finishers κτλ.) μάλλον το πάνω χέρι θα το έχει ο παίχτης και τα καημένα τα τερατάκια δαιμονάκια θα τρέχουν δεξιά και αριστερά να κρυφτούν. 2
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως δεν μπορώ να περιμένω! Έχω παραγγείλει την συλλεκτική με τον Revenant για να στολίσει το γραφείο μου. Ακόμα και μέτριο να βγει σαν παιχνίδι, μόλις είδα την γκριμάτσα της γυναίκας μου όταν της έδειξα την φιγούρα κατάλαβα ότι δεν θα μετανιώσω τα λεφτά που θα χαλάσω 3
dimyok Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πες της οτι εδωσες και £ 99.99 για να πεσει παντοφλα 2
godlike Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το DOOM θα υποστηρίξει Vulkan API. Την ημέρα της κυκλοφορίας θα τρέχει χρησιμοποιώντας OpenGL και κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα υπάρχει και η επιλογή του Vulkan. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ωραία, επιστρέφουμε στις εποχές όπου μπορούσες να επιλέξεις 2-3 διαφορετικά API στα παιχνίδια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Apoll Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ωραία, επιστρέφουμε στις εποχές όπου μπορούσες να επιλέξεις 2-3 διαφορετικά API στα παιχνίδια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό έχεις και σήμερα με DX11 και DX12 και OpenGL. Βέβαια DX12 στις NV κάρτες είναι σαν να μην υπάρχει ιδίως όταν το παιχνίδι υποστηρίζει και Async compute. Ενώ κάποια φεγγάρια είχαμε και το Mantle.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Here Is DOOM Running On NVIDIA’s GTX1080 With More Than 100FPS Using The Vulkan API Και μια παραπομπή που επιβεβαιώνει ότι η 1080 έτρεχε το παιχνίδι με πάνω από 100FPS(Έφτασε και τα 200 σε κάποιες φάσεις). Και ένα καλύτερο βίντεο που φαίνονται τα Fraps.
godlike Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ωραία, επιστρέφουμε στις εποχές όπου μπορούσες να επιλέξεις 2-3 διαφορετικά API στα παιχνίδια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μα πάντα έτσι δεν γινόταν και γίνεται; Οι περισσότερες engines υποστήριζαν το παλιό και το καινούριο API όπως και στην προκειμένη περίπτωση. D3D7 + D3D8 (None lives forever μου έρχεται στο μυαλό), D3D8 + D3D9, D3D9 + D3D10 (Crysis, STALKER etc), D3D9 + D3D11 κτλ. κτλ..
Oroku Saki Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Eγω το αποφασισα εαν δεν παιζει σε ultra nightmare εστω 1080p 60 fps θα παω σε 1070 και ισως νεο επεξργαστη και μνημη. Το Doom εχει ιστορικη αξια για εμενα γι αυτο γιατο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν θα λογαριασω τα εξοδα της αναβαθμισης! Οσο και αν κοστισει! 1
vste Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδια σε i3-698P με GTX 950 θα τρεχει? Ειδα οτι τα min ειναι i5 4πυρηνος. Αν οχι κριμα γιατι θα ηθελα καποια στιγμη να το παρω στο PC.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Eγω το αποφασισα εαν δεν παιζει σε ultra nightmare εστω 1080p 60 fps θα παω σε 1070 και ισως νεο επεξργαστη και μνημη. Το Doom εχει ιστορικη αξια για εμενα γι αυτο γιατο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν θα λογαριασω τα εξοδα της αναβαθμισης! Οσο και αν κοστισει! ωρμα για 1080ti με 4k monitor και τον καινουριο i7 που θα βγει!Μην χαμπαριαζεις τπτ! 2
D.Luffy Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ωρμα για 1080ti με 4k monitor και τον καινουριο i7 που θα βγει!Μην χαμπαριαζεις τπτ! Δεν μπορεί να πάρει ο Ορόκου 4Κ monitor... Δεν έχει χώρο πάνω στο γραφείο του λέει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα