Oroku Saki Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν μπορεί να πάρει ο Ορόκου 4Κ monitor... Δεν έχει χώρο πάνω στο γραφείο του λέει. ωρμα για 1080ti με 4k monitor και τον καινουριο i7 που θα βγει!Μην χαμπαριαζεις τπτ! Να βγει πρωτα το παιχνδιι και αναλογως πως θα τρεχει θα δω τι αναβαθμιση θα κανω. Αν τρεχει 1080p 60 fps ultra nightmage με αυτο το pc που εχω τωρα δεν θα αλλαξω τιποτα.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Βλεπω επεστρεψε για να καταστρεψει παλι το forum(και αυτο το θεμα βεβαια) ο γνωστος συμφορουμιτης.... 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να βγει πρωτα το παιχνδιι και αναλογως πως θα τρεχει θα δω τι αναβαθμιση θα κανω. Αν τρεχει 1080p 60 fps ultra nightmage με αυτο το pc που εχω τωρα δεν θα αλλαξω τιποτα. το σαπακι σου να τρεχει αυτη την παιχνιδαρα?Δυσκολο...το πολυ πολυ high ~45 fps...Αναβαθμιση ΓΡΗΓΟΡΑ!Και προσεξε γιατι στο Ελλαδισταν θα φερουν λιγα και συλλεκτικα κομματια!Κανε τα preorder σου γρηγορα για την αναβαθμιση! ΥΓ:Σταματαω... 1
liakinen Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Η μεγάλη επιστροφή του Νίντζα, μην μασάς ρε ο λαός είναι μαζί σου, τρέλανε μας 2
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τι μου θυμισατε τωρα. Το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στο 486 pc μου (4η δημοτικου). Το πηρα σε 5 δισκεττες 1,44'' γιατι δεν υπηρχε cd recorder να μου το γραψει το μαγαζι με τα πειρατικα
Oroku Saki Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγω πηγαινα 3η δημοτικου τοτε και η οπως εχω ξαναπει ηταν επισης το πρωτο μου παιχνιδι που επαιξα στο πρωτο μουpc οιυ πηρα τοτε ενα 486 100 mhz 24 mb ram 14'' 640x480 0θονη και αν θυμαμαι καλα 2 mb καρτα γραφικων! Απιστευτη εμπειρια και ας ειχα αθλια γραφικα.
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σιγα ρε που του δημοτικου εστηνες και 486 . Ειπαμε και μεις το ειδαμε τοτε αλλα δεν κανουμε ετσι . Παντως εκεινες τις εποχες μαζευομαστε 5-6 γυμνασιοπαιδες σε ενα μικρο δωματιακι οποιου ειχε pc ηταν big deal Αλλα που να προλαβεις να παιξεις λιγο που ηταν σαν να περιμενεις στην ουρα σε ουφαδικο Μετα ειχε σκιστει αυτος που το χε να γραφει τις 5 δισκετες του Doom 2 στον καθενα και ας μην ειχαμε ακομα υπολογιστη
DjVassel Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εγω πηγαινα 3η δημοτικου τοτε και η οπως εχω ξαναπει ηταν επισης το πρωτο μου παιχνιδι που επαιξα στο πρωτο μουpc οιυ πηρα τοτε ενα 486 100 mhz 24 mb ram 14'' 640x480 0θονη και αν θυμαμαι καλα 2 mb καρτα γραφικων! Απιστευτη εμπειρια και ας ειχα αθλια γραφικα. εσυ τον πηρες τουμπανιασμενο! Ο δικος μου ηταν με 16 ram και 1 mb καρτα γραφικων.... Ισα ισα να παιζει τα demos απο το pc master, μεχρι που μετα δεν εμπαινε στα windows 3.11 και τον ετρεχε ο πατερας μου στο μαγαζι για να του κανουν φορματ!
dimyok Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αναποφασιστος αν αξιζει τα 30 του cdkey για single player campaign , για το multi δεν νομιζω καν φαινεται για σπαστικα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 30 με την καμια άμα δεν παίζεις multi, περίμενε τουλάχιστον κάνα port report just το be sure
Oroku Saki Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εσυ τον πηρες τουμπανιασμενο! Ο δικος μου ηταν με 16 ram και 1 mb καρτα γραφικων.... Ισα ισα να παιζει τα demos απο το pc master, μεχρι που μετα δεν εμπαινε στα windows 3.11 και τον ετρεχε ο πατερας μου στο μαγαζι για να του κανουν φορματ! Ναι ημουν τυχερος αν και τοτε δεν ειχα ιδεα τι pc επαιρνα. Μου το ειχαν φερει απο εναν φιλο του πατερα μου που δουλευε στην Altec .
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 30 με την καμια άμα δεν παίζεις multi, περίμενε τουλάχιστον κάνα port report just το be sure Σε αυτο διαφωνω παντως. 30ευρω μπορει να τα βγαλει ακομα και αν δεν παιξεις multiplayer.Και αυτο αν παιξεις τα διαφορετικα επιπεδα δυσκολιας(κοινως πολλαπλα Playthrough και οχι ενα Playthrough ''ξεπετα''). Εγω περιμενω να δω τα reviews(ή και τον Angryjoe)για να δω αν αξιζει ή οχι αλλα σιγουρα πανω απο τα χρηματα κλειδαδικου δεν δινω ειδικα για το ''συλλεκτικο'' μπλουζακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα