Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το gameplay μου έφερε σε Bulletstorm κάπως, χωρίς τα χαρούμενα combos όμως.
dimyok Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Aν το single player campaign εχει allways online DRM ΜΑΚΡΙΑ.
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγώ από τη μεριά μου, αναγνωρίζω ότι το νέο Doom βγαίνει σε μία εποχή που τα sci-fi shooters έχουν κουράσει και δεν φέρνει την τεχνολογική καινοτομία που έφερε ο προκάτοχός του. Ένας προκάτοχος που χωρίς τον τεχνικό τομέα, δεν είχε τίποτα άλλο εξελιγμένο ακόμα και για την εποχή του. Πίσω σε όλα τα υπόλοιπα. Έπεσε το κράξιμο της αρκούδας τότε (πολλοί έλεγαν "Τι είναι αυτό? Resident Evil ή Doom?) και ξαφνικά σήμερα θεωρείται cult και αγαπημένο παιχνίδι. Να δούμε τι θα λέμε δηλαδή και για το σημερινό σε καμιά δεκαετία. Μάλλον ότι ήταν το καλύτερο Doom ever... Τώρα, θα είναι τελικά καλό παιχνίδι? Εγώ νομίζω ότι θα είναι μια χαρά εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις Half Life. Από πότε αυτή η σειρά είχε "βάθος" σε κάτι? Το gameplay πρέπει να είναι απλό, προχωράς-σφάζεις. Δεν υπάρχει καιρός για σκέψη. Αυτό που θα χαλάσει εμένα θα είναι αν τα όπλα δεν μου δώσουν ικανοποίηση όταν θα κόβω φέτες τους δαίμονες. Θα δούμε όταν το παίξουμε. 3
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και εγω περιμενω γνωμες πρωτα για το αν αξιζει για να δω αν θα το παρω ή οχι(ξεπεταχτηκε και το final fantasy x,κοινως και αλλα εξοδα ) μιας και στο multiplayer του δεν θα ασχοληθω πολυ ουτως ή αλλως λογω Overwatch και battlefield φετος. Βεβαια εγω προσωπικα διαφωνω με το παραπανω σε ενα θεμα.Ολο αυτο το κραξιμο εριξε την τιμη του απιστευτα γρηγορα :D 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Βεβαια εγω προσωπικα διαφωνω με το παραπανω σε ενα θεμα.Ολο αυτο το κραξιμο εριξε την τιμη του απιστευτα γρηγορα :D Α τώρα κατάλαβα κουφάλες.. Οργανωμένα πράγματα δηλαδή! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αξίζει να βάλω VPN να ξεκλειδώσει ή θα φάω κάνα ban ;
dimyok Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Eλα ΚΡΑ ολοι μαζι μπορουμε Παιζει βεβαια και να ειναι για κραξιμο παρα τα 30$
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Eλα ΚΡΑ ολοι μαζι μπορουμε Παιζει βεβαια και να ειναι για κραξιμο παρα τα 30$ Εγω μετανιωνω καπως που δεν εριξα χτες παραγγελια για retail στα 36ευρω μιας και βλεπω στα κλειδαδικα και παιζει στα 30(33το Instant gaming Που με βολευει πχ).Ειδωμεν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 *** αυτό με τα reviews, κρίμα, πάντως βλέποντας σήμερα vids μια χαρά φαίνεται το όλο game από gameplay μεριά, απλά το βρίσκω λίγο γρήγορο και θα προτιμούσα το analog movement του gamepad, gamepad/mouse έχει δοκιμάσει κανεις?!
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 *** αυτό με τα reviews, κρίμα, πάντως βλέποντας σήμερα vids μια χαρά φαίνεται το όλο game από gameplay μεριά, απλά το βρίσκω λίγο γρήγορο και θα προτιμούσα το analog movement του gamepad, gamepad/mouse έχει δοκιμάσει κανεις?! Αυτο με ενδιαφερει κι εμενα. Θελω να βρω κατι σοβαρο για να παιξω με mouse σε ps4!
Occultist Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μην ακούω gamepad και άλλες ιεροσυλίες σε Doom - θα κρύψω Cacodemon στη ντουλάπα όλων σας, να πούμε Μέχρι <σκέτο> keyboard, θα το δεχόμουν 2
dimyok Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αμα δεν τρεχει σε amd drivers και πεταει NVIDIA ρουφα τη να δεις Cacodemon που θα πεσει .
Oroku Saki Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Γι αυτο ειναι κοκκινο το Cacodemon επειδη ειναι της Amd! Αυριο το απογευμα θα βρισκομαι στην Πανορμου ετσι θα το παρω απο το Ganeexplorers που το εχει μονο 46 ευρω http://admin.gameexplorers.gr/item.php?id=6047733 Γιατι το public και το πλαισιο το πουλανε 10 ευρω ακριβοτερα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γι αυτο ειναι κοκκινο το Cacodemon επειδη ειναι της Amd! Αυριο το απογευμα θα βρισκομαι στην Πανορμου ετσι θα το παρω απο το Ganeexplorers που το εχει μονο 46 ευρω http://admin.gameexplorers.gr/item.php?id=6047733 Γιατι το public και το πλαισιο το πουλανε 10 ευρω ακριβοτερα? ελα πες αληθεια...ο θειος στα φερνει ολα...δλδ πρωτη φορα το βλεπεις αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα