Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νοικιασα σημερα στο ps4 και εχω ξετρελαθει. Τοσο action packed game ειχα καιρο να παιξω

• Like 1
Δημοσ.

Καιρό είχα να παίξω τέτοια παιχνιδάρα. Στο σύστημα της υπογραφής μου με τους τελευταίους Crimson 16.5.2 με Power Efficiency off, σε high settings με V-Sync απενεργοποιημένο και τα υπόλοιπα default τρέχει κρέμα 60+ fps σταθερά.

K.A.P.S.I.M.O.

Δημοσ.

Το νοικιασα σημερα στο ps4 και εχω ξετρελαθει. Τοσο action packed game ειχα καιρο να παιξω

Και εγω παντως για κατι τετοιο με βλεπω και αν μου αρεσει οντως το τσιμπαω αργοτερα σε price drop :P

Δημοσ.

Ειδικα για εμας του 30αρηδες που προλαβαμε και παιξαμε doom 2 στο πρωτο μες pc, ειναι ανατριχιλα!

• Like 1
Δημοσ.

30+ ευρώ για ούτε 10 ώρες campaign? Όσο καλό και να ναι θα περιμένω να πέσει στο 10 ευρώ. Multiplayer τέτοιου είδους δεν μου φαίνονται κάτι το ιδιαίτερο για να ασχοληθώ.

Δημοσ.

Μπροστα σε 50αρα με surround καπου μετα τη μεση καπως γινεται ενδιαφερων , αλλα οχι και ανατριχιλα σαν τα originals τοτε :D

Αρκετα καλο 8 στα 10 απο μενα για το campaign ωραιο για shooter μετα τις μαλακιες τυπου blops .

Αλλα το multi sucks balls

Δημοσ.

Ειδικα για εμας του 30αρηδες που προλαβαμε και παιξαμε doom 2 στο πρωτο μες pc, ειναι ανατριχιλα!

Εκεί ποντάρανε οι "ΑΛΗΤΕΣ" για να τους τα σκάσουμε χοντρά! Oh well...... :devil:

Δημοσ.

Παντως διαβαζω για 9ωρες περιπου το campaign και για αλλη μια φορα απογοητευομαι,ειδικα αν σκεφτουμε οτι οι δηλωσεις των κυριων πισω απο το παιχνιδι λεγανε για 13+ ωρες(ανεξαρτητου του explore που θα κανεις),και εδω βλεπουμε οτι ουτε καν 10ωρες δεν φτανει παρολο που εχει explore.

ποσα levels έχει ?

έχει όπως το παλιό doom επεισόδια, τύπου 1-1,1-2, κτλπ ?

Το παλιό αν θυμάμαι καλά πήγαινε μέχρι το 5-7.

(5 επεισόδια, 7 levels ανά επεισόδιο)

Δημοσ.

ποσα levels έχει ?

έχει όπως το παλιό doom επεισόδια, τύπου 1-1,1-2, κτλπ ?

Το παλιό αν θυμάμαι καλά πήγαινε μέχρι το 5-7.

(5 επεισόδια, 7 levels ανά επεισόδιο)

Δεν εχω ιδεα μιας και δεν το εχω βγαλει οπως ειπα παραπανω :P

http://me.ign.com/en/pc/115784/news/id-software-reveals-doom-campaign-length

Εδω και αυτα που ελεγα για τις ωρες.

Δημοσ.

Πάντως τα Doom 1-2 δεν είχαν τρόμο, είχαν όμως αγωνία. Ένιωθες κίνδυνο, υπήρχε πίεση, μαχόσουν για την επιβίωση, δεν έμπαινες μέσα να kick ass και chew bubblegum. Αυτή η αγωνία (όχι τρόμος, επαναλαμβάνω) υπάρχει στο καινούριο ή είναι χαλαρό πίου πίου?

ειχαν και τρομο. ειδικα το πρωτο.

Δημοσ.

Tωρα το συνεχιζω και εγω το ξεκινησα το απογευμα αλλα επαιξα μιση ωρα περιπου γιατι επρεπε να φυγω. Στο Nightmare. Παρα πολυ γρηγορη δραση και βια! Ειναι οντως σαν τα παλια στο gameplay. Εχει επισης πολυ καλη αποδοση για τα γραφικα του καθως με ολα ultra

2715x1527 DSR TSAA 8X παιζει κομπλε! Θα ξαναπαιχτει σε 1 μηνα με την 1070 σε nightmare settings. Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το παιχνιδι! Τα αξιζε τα λεφτα του και με το παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...