DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το αφηνεις για ενα μηνα επειδη παιζεις κατι αλλο η για να το παιξεις με το νεο συστημα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τίποτα από τρόμο..Δαίμονες, 5άλφες, κεριά, αίματα και γελάς..Όταν στο DOOM 3 τα έκανες πάνω σου. Καλό διασκεδαστικό, αλλά προσωπικά θα ήθελα horror DOOM. 2
dimyok Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Στα maps υπαρχει ενα επιπεδο final doom tribute που στην πεφτουν 4 hell knights μαζι σε ενα διαδρομο και λες ποιος χεστηκε τοσο αδιαφορο , βγαζεις το plasma και θεριζεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εντάξει, ψοφάς πολύ εύκολα αν δεν κουνιέσαι σαν συνεχώς αλλά εντάξει, δεν υπάρχει τρόμος στην ατμόσφαιρα..Λες και μπαίνεις σε μια αρένα και βγαίνουν τέρατα είναι, στυλάκι Serious Sam. Btw, έφαγα και κάμποσα CTD σήμερα, τυχαία εντελώς. Τελικά όντως πρέπει να έχουν θέμα οι 365.19 με το DOOM. Και όχι δεν είναι το OC όπως λένε μερικοί, είναι εντελώς τυχαίο το πότε θα το φας, μπορεί να παίζεις και 4-5 ώρες και να μην φας, μπορεί να ξεκινήσεις το PC σου και με το που μπεις στο παιχνίδι να φας. 1
liakinen Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λίγο που το είδα έχω να πω ότι από γραφικά και πάντα με τις απαιτήσεις που έχει σε GPU είναι μία χαρά και κάτι παραπάνω. Εγώ βέβαια είμαι από την πλευρά αυτών που ήθελαν να είναι horror και όχι τόσο fast action fps που είτε σκοτώνεις δαίμονες είτε στρουμφάκια ένα και το αυτό.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Btw, έφαγα και κάμποσα CTD σήμερα, τυχαία εντελώς. Τελικά όντως πρέπει να έχουν θέμα οι 365.19 με το DOOM. Και όχι δεν είναι το OC όπως λένε μερικοί, είναι εντελώς τυχαίο το πότε θα το φας, μπορεί να παίζεις και 4-5 ώρες και να μην φας, μπορεί να ξεκινήσεις το PC σου και με το που μπεις στο παιχνίδι να φας. Εγώ είμαι προς το τέλος (νομίζω) και δεν έχω φάει κανένα crash πάντως. Σίγουρα δεν έχει σχέση με OC γιατί η Matrix που έχω είναι ήδη τιγκαρισμένη σε χρονισμούς και παρ'όλα αυτά δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κανένας πάντως δεν ανέφερε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που είχαν τα DOOM δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον στο ίδιο βαθμό...το κουραστικό back-stepping, μονο για αυτό must buy αφού πέσει λίγο η τιμή γιατί το multi δεν ήταν ποτε του γούστου μου και μέχρι τότε να έχει βγει κάνα tweak/mod ώστε να μένουν τα πτώματα και όχι μονο το αίμα. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Doom low vs max settings σε 1440p(με Gtx 980ti) Κανένας πάντως δεν ανέφερε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που είχαν τα DOOM δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον στο ίδιο βαθμό...το κουραστικό back-stepping, μονο για αυτό must buy αφού πέσει λίγο η τιμή γιατί το multi δεν ήταν ποτε του γούστου μου και μέχρι τότε να έχει βγει κάνα tweak/mod ώστε να μένουν τα πτώματα και όχι μονο το αίμα. Για το multiplayer το μεγαλυτερο προβλημα, που εφαγε και το κραξιμο που εφαγε το παιχνιδι,ειναι στο season pass. http://store.steampowered.com/app/379720/ 40ευρω για season pass και αλλα 60ευρω το παιχνιδι,εγινε και αυτη δευτερη ΕΑ... 40περιπου ευρω εχει το κανονικο παιχνιδι ρε καραγκιοζηδες,τι μου χρεωνεται το season pass τοσο πολυ(ή βασικα γιατι να εχει season pass το παιχνιδι???) Αλλα σε αυτο να ναι καλα η Bethesda(βλεπε και στο Fallout 4 μια απο τα ιδια) http://store.steampowered.com/app/377160/ 50ευρω season pass Και μετα μαρεσει που γραφεται στο αλλο θεμα οτι η τιμη του Overwatch ειναι τσιμπημενη 1
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ξερει κανεια αν για το multiplayer θα ισχυουν ιδιες τιμες και στο ps4?
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ξερει κανεια αν για το multiplayer θα ισχυουν ιδιες τιμες και στο ps4? Φανταζομαι εννοεις για το season pass. Νομιζω οτι ιδιες τιμες ειναι και σε αυτο αν κρινω απο το αμερικανικο psn https://store.playstation.com/#!/en-us/games/addons/doom-season-pass/cid=UP1003-CUSA02085_00-DOOMNASEASONPASS
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Η αποφαση παρθηκε. Καλο το Doom, αλλα οχι για αγορα! Το νοικιασα στο ps4, θα το λιωσω ενα ΣΚ και μετα πισω στο Division και στο Withcer!
Occultist Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εντάξει, ψοφάς πολύ εύκολα αν δεν κουνιέσαι σαν συνεχώς αλλά εντάξει, δεν υπάρχει τρόμος στην ατμόσφαιρα..Λες και μπαίνεις σε μια αρένα και βγαίνουν τέρατα είναι, στυλάκι Serious Sam. Btw, έφαγα και κάμποσα CTD σήμερα, τυχαία εντελώς. Τελικά όντως πρέπει να έχουν θέμα οι 365.19 με το DOOM. Και όχι δεν είναι το OC όπως λένε μερικοί, είναι εντελώς τυχαίο το πότε θα το φας, μπορεί να παίζεις και 4-5 ώρες και να μην φας, μπορεί να ξεκινήσεις το PC σου και με το που μπεις στο παιχνίδι να φας. Επειδή το να τρέχεις το Nightmare των 5gb με forced σε 3,5gb VRAM αποκλείεται να έχει να κάνει... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ποσα GB ειναι το installation απο το Steam? http://twinfinite.net/2016/05/doom-install-size-pc-specs-more/ 45 GB
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επειδή το να τρέχεις το Nightmare των 5gb με forced σε 3,5gb VRAM αποκλείεται να έχει να κάνει... Μπορεί να φταίει και αυτό, αλλά διαβάζω CTDs και σε χρήστες με 980Ti. Btw, αυτό το αστείο με τα 3.5GB δεν το βαρεθήκατε ακόμη ; Βέβαια οκ, αν το είχε κάνει η AMD αυτό, το trolling θα ήταν πολύ χειρότερο. DOOM – PC Performance Analysis All in all, DOOM is one of the most optimized PC games of 2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα