_Theo_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εισαι απο τους παλιους; δηλαδη 30+ που εχουν παιξει τα αρχαια doom και doom 2? Όχι μόνο το Doom 3 έχω παίξει. Τα Doom 1 και 2 τα έχω παίξει πολύ λίγο.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειχα προλαβει να παιξω Doom 1 στο Snes(και δεν ειμαι ανω των 30χρονων )και νομιζω Doom 2 στο pc(δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο απο τα δυο ηταν). Μονο και μονο που δεν υπηρχε εστω ενα save ή καποιος κωδικος για οταν τελειωνες την καθε πιστα στην Snes εκδοση ηταν που με ειχε ξενερωσει και το ειχα παρατησει τοτε Licensed by Nintendo τοτε και φτασαμε στο σημερα που δεν βγαλει τετοια παιχνιδια λογω βιας..... http://www.metacritic.com/game/pc/doom?ref=hp pc εκδοση http://www.metacritic.com/game/playstation-4/doom ps4 Ο λογος που ανεβασα και του playstation ειναι γιατι οπως βλεπουμε υπαρχει και ενα 5αρακι σαν βαθμολογια Σιγα σιγα και τα πρωτα reviews. Στα σχολια του ''κορυφαιου''(για γελια)Ign ξεχωρισα απο κατω ενα πολυ ομορφο σχολιο Fantastic review, don't waste your money. Go buy master pieces like Evolve(9/10) or COD Ghosts(8.8/10) or COD AW(9.1/10) or COD BO3(9.2/10) 1
D.Luffy Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ΤΒασικό αρνητικό μέχρι στιγμής το σενάριο καθώς δε δίνονται πληροφορίες για το που τοποθετείται χρονολογικά το παιχνίδι, πρίν ή μετά το Doom 3 καθώς και το γεγονός οτι στα πρώτα 10 δευτ ξεκινάν οι μάχες. Υπάρχουν αρκετες πληροφορίες για το σενάριο του παιχνιδιού στα logs που βρίσκεις, στις περιγραφές των εχθρών και των τοποθεσιών. Όρεξη να χεις να διαβάζεις μόνο. Το lore πάντως φένεται πολύ πιο πολύπλοκο και ανεπτυγμένο από το Doom 3. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή δίνεται βαρύτητα στις μάχες και στην ταχύτητα, δεν μπορεί να αναπτυχθεί όπως θα μπορούσε χωρίς να αποτελούσε distraction από τη ροή του παιχνιδιού. Αυτό θα ταίριαζε περισσότερο στο Doom 3. Εκεί όμως έκαναν εντελώς το αντίθετο. Αργό gameplay δηλαδή που θα μπορούσε να δώσει βάση στην ανάπτυξη ενός ενδιαφέροντος σεναρίου αλλά με σχεδόν ανύπαρκτο lore και αφήγηση. 2
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Υπάρχουν αρκετες πληροφορίες για το σενάριο του παιχνιδιού στα logs που βρίσκεις, στις περιγραφές των εχθρών και των τοποθεσιών. Όρεξη να χεις να διαβάζεις μόνο. Το lore πάντως φένεται πολύ πιο πολύπλοκο και ανεπτυγμένο από το Doom 3. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή δίνεται βαρύτητα στις μάχες και στην ταχύτητα, δεν μπορεί να αναπτυχθεί όπως θα μπορούσε χωρίς να αποτελούσε distraction από τη ροή του παιχνιδιού. Αυτό θα ταίριαζε περισσότερο στο Doom 3. Εκεί όμως έκαναν εντελώς το αντίθετο. Αργό gameplay δηλαδή που θα μπορούσε να δώσει βάση στην ανάπτυξη ενός ενδιαφέροντος σεναρίου αλλά με σχεδόν ανύπαρκτο lore και αφήγηση. Τι στο διαολο dark souls εγινε και το Doom? 1
Oroku Saki Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παντως σε nightmare το παιχνιδι ειναι οντως...εφιαλτης. Χανεις 70% υγεια απο μια μπαλα φωτιας imp ακομα και τα ζομπι στρατιωτες σε σκοτωνουν πολυ ευκολα... Ειναι οτι πιο δυσκολο εχω παιξει σε fps εδω και πολλα χρονια .Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που να το παιζει σε κατωτερα επιπεδα δυσκολιας, σωστα? Μακαρι να τα παει καλα σε πωλησεις μπας και αρχισουν και οι αλλες εταιριες να βγαζουν τετοια fps και αφησουν τα regenrate helath αργο gameplayκ αι αλλες αηδιες
D.Luffy Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εν το μεταξύ είναι πόρωση να στην πέφτουν ξαφνικά τρεις Hell Knights μαζί, να κάνεις μεταβολή για τρέξιμο και να συνειδητοποιείς ότι σε 'χουν πάρει στο ανελέητο κυνήγι και είναι μια ανάσα πίσω σου! Στο Doom 3 έκανες σβούρες γύρω τους. Εδώ κάνουν κάτι τεράστια άλματα και τρέχουν σαν λυσσασμένοι παρόλο που είναι το ίδιο τεράστιοι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τα σπάνε οι Hell Knights σαν εχθροί, και οι Barons.
keropi Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χάθηκε να βγάλουν ένα demo να δούμε πώς παίζει; ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ακόμα είναι γιατί δεν ξέρω πώς θα τρέχει στο σύστημά μου... (2600k/16gb/660Ti GTX-3GB) Δεν παίζει αναβάθμιση τώρα αλλά ούτε και να το έχω καβάτζα για το μέλλον bonus foto παπουδίστικη 4
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδια το game παιζει να μη μου τρεχει καλα με crimson 16.5.1? Δε θελω να κατεβασω τους καινουριους γι αυτο ρωταω επειδη παντου διαβαζω πως πρεπει να κατεβασεις τους καινουριους (16.5.2) :/ Εχει δοκιμασει κανεις?
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χάθηκε να βγάλουν ένα demo να δούμε πώς παίζει; ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ακόμα είναι γιατί δεν ξέρω πώς θα τρέχει στο σύστημά μου... (2600k/16gb/660Ti GTX-3GB) Δεν παίζει αναβάθμιση τώρα αλλά ούτε και να το έχω καβάτζα για το μέλλον bonus foto παπουδίστικη Την φωτο επρεπε να την τραβηξεις μπροστα σε monitor 14αρι CRT! 5
keropi Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Την φωτο επρεπε να την τραβηξεις μπροστα σε monitor 14αρι CRT! έχω μερικά και από αυτά , έχε χάρη που δεν έχει χώρο στο γραφείο αλλιώς θα ήταν πάνω και αυτό.... δε συγκρίνεται να παίζεις παλιά παιχνίδια σε crt, ότι flat και να έχει κάποιος δε πιάνει μία σε χαμηλές αναλύσεις
_Theo_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χάθηκε να βγάλουν ένα demo να δούμε πώς παίζει; ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ακόμα είναι γιατί δεν ξέρω πώς θα τρέχει στο σύστημά μου... (2600k/16gb/660Ti GTX-3GB) Δεν παίζει αναβάθμιση τώρα αλλά ούτε και να το έχω καβάτζα για το μέλλον bonus foto παπουδίστικη Λογικά θα το παίζεις μια χαρά στα Medium settings. Το παιχνίδι πάντως θέλει επιγόντως patch. Και αυτό διότι δεν είναι σταθερή η απόδοση του, δηλαδή έχω fps drops απο 80 στα 38, όχι όταν κοιτάω τον ουρανό. Άσε που με TXAA(8x) έχω καλύτερες επιδόσεις απο ότι με SMAA.
Occultist Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λογικά θα το παίζεις μια χαρά στα Medium settings. Το παιχνίδι πάντως θέλει επιγόντως patch. Και αυτό διότι δεν είναι σταθερή η απόδοση του, δηλαδή έχω fps drops απο 80 στα 38, όχι όταν κοιτάω τον ουρανό. Άσε που με TXAA(8x) έχω καλύτερες επιδόσεις απο ότι με SMAA. Και τα δύο δεν τα λες και ελαφρυά modes...To Vulkan update πιστεύω θα μετρήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα