Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λογικά θα το παίζεις μια χαρά στα Medium settings. Το παιχνίδι πάντως θέλει επιγόντως patch. Και αυτό διότι δεν είναι σταθερή η απόδοση του, δηλαδή έχω fps drops απο 80 στα 38, όχι όταν κοιτάω τον ουρανό. Άσε που με TXAA(8x) έχω καλύτερες επιδόσεις απο ότι με SMAA. TSSAA 8TX είναι, καμία σχέση με TXAA. Οι επιδόσεις στα ΑΑ που προσφέρει το παιχνίδι είναι πάνω-κάτω οι ίδιες.
_Theo_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 TSSAA 8TX είναι, καμία σχέση με TXAA. Οι επιδόσεις στα ΑΑ που προσφέρει το παιχνίδι είναι πάνω-κάτω οι ίδιες. Ναι έκανα λάθος.
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Doom = Doom 3 με καλυτερα γραφικα και τα iddqd/idfa enabled. τελειως consoloειδες, ενω λειπει το worldbuilding του 3 και η horror ατμοσφαιρα των προηγουμενων games. διασκεδαστικο, αλλα classic old school Doom, it aint.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πουλάει πάρα πολύ καλά στο PC πάντως, πρώτο στα charts..
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Doom = Doom 3 με καλυτερα γραφικα και τα iddqd/idfa enabled. τελειως consoloειδες, ενω λειπει το worldbuilding του 3 και η horror ατμοσφαιρα των προηγουμενων games. διασκεδαστικο, αλλα classic old school Doom, it aint. Το χεις παιξει το παιχνιδι και τα γραφεις τα παραπανω??? Γινεται να παρομοιαζουμε το νεο Doom που ειναι περισσοτερο action με το Doom 3 που ηταν αρκετα πιο αργο(γιαυτο και σκοτεινο)??? Ποια Horror ατμοσφαιρα ακριβως ηταν τα προηγουμενα παιχνιδια(εκτως του Doom 3)??? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο την στιγμη που αρεσει στον κοσμο αυτο ειναι που μετραει στην τελικη. 3
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ναι, fulgore, το αγορασα εχτες. doom 3 ειναι. ιδιο στορυ, setup και missions. εκει ειναι η ομοιοτητα. το revisionism σου ειναι παραπλανητικο, τα Doom 1 και 2 ειναι και survival horror παιχνιδια, ειδικα το πρωτοτυπο. ισως για τα σημερινα δεδομενα να μην γεμιζουν το ματι, αλλα τοτε ειχαν κατατρομαξει αρκετους νεαρους παικτες, αναμεσα τους και εμενα. ναι, αρεσει στον κοσμο αλλα αυτο δεν αναιρει την κριτικη. μου αρεσει και εμενα το παιχνιδι, αλλα αν θελω να παιξω classic Doom θα βαλω το Brutal Doom, οχι την watered down εκδοση της Bethesda. Πουλάει πάρα πολύ καλά στο PC πάντως, πρώτο στα charts.. καμια εκπληξη, ειναι απο τα μεγαλυτερα pc brands στα παιχνιδια. στις κονσολες θελω να δω πως θα τα παει..
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ναι, fulgore, το αγορασα εχτες. doom 3 ειναι. ιδιο στορυ, setup και missions. εκει ειναι η ομοιοτητα. το revisionism σου ειναι παραπλανητικο, τα Doom 1 και 2 ειναι και survival horror παιχνιδια, ειδικα το πρωτοτυπο. ισως για τα σημερινα δεδομενα να μην γεμιζουν το ματι, αλλα τοτε ειχαν κατατρομαξει αρκετους νεαρους παικτες, αναμεσα τους και εμενα. ναι, αρεσει στον κοσμο αλλα αυτο δεν αναιρει την κριτικη. μου αρεσει και εμενα το παιχνιδι, αλλα αν θελω να παιξω classic Doom θα βαλω το Brutal Doom, οχι την watered down εκδοση της Bethesda. καμια εκπληξη, ειναι απο τα μεγαλυτερα pc brands στα παιχνιδια. στις κονσολες θελω να δω πως θα τα παει.. Ορισμενα παιχνιδια δεν ειναι τυχαιες οι ηλικιες που εχουν πλεον και εξω στα κουτια. Ναι για παλιες εποχες οντως το ακουγα αυτο περι τρομου και για τα πρωτα resident evil και για τα πρωτα Silent Hill(αυτα ηταν περισσοτερο survival horror απο το πρωτο Doom) και ολως τυχαιως οι περισσοτεροι που τα γραφανε αυτα(αν οχι ολοι τους)ηταν κατω των 15χρονων. Και το πιο κορυφαιο ολων ειναι οτι το ξεραμε οτι θα ειναι ετσι το νεο Doom απο τα πρωτα gameplay video που ανεβηκαν.Για ποιο λογο και μερικοι πεφτουν απο τα συννεφα με την κυκλοφορια του παιχνιδιου λες και προηγουμενως δεν γνωριζαν αν θα ειναι περισσοτερο action based ή οχι?? ναι, fulgore, το αγορασα εχτες. doom 3 ειναι. ιδιο στορυ, setup και missions. εκει ειναι η ομοιοτητα. το revisionism σου ειναι παραπλανητικο, τα Doom 1 και 2 ειναι και survival horror παιχνιδια, ειδικα το πρωτοτυπο. ισως για τα σημερινα δεδομενα να μην γεμιζουν το ματι, αλλα τοτε ειχαν κατατρομαξει αρκετους νεαρους παικτες, αναμεσα τους και εμενα. ναι, αρεσει στον κοσμο αλλα αυτο δεν αναιρει την κριτικη. μου αρεσει και εμενα το παιχνιδι, αλλα αν θελω να παιξω classic Doom θα βαλω το Brutal Doom, οχι την watered down εκδοση της Bethesda. καμια εκπληξη,ηταν απο τα μεγαλυτερα pc brands στα παιχνιδια. στις κονσολες θελω να δω πως θα τα παει.. Fixed Πρωτο gameplay trailer που εδειχνε αν το παιχνιδι θα ειναι action περισσοτερο ή οχι(με τοσα Melee kills ειδικα κανει μπαμ) πριν απο κοντα 1 χρονο......
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 γιατι fixed? μην μου το κανεις σαν τον καραγκιοζακο JarJar που το παιζει σωτηρας των Star Trek/Star Wars, λες και ειχαν ποτε προβλημα αυτα τα franchises. αρκετα με αυτο το historic revisionism. το Doom ποτε δεν σταματησε να ειναι δυνατο brand, κατι που αποδειχθηκε και οταν βγηκε το 3. το fanbase παραμενει τεραστιο και παθιασμενο, oπως μαρτυρα και η επιτυχια του Brutal Doom. το οποιο, ειρωνικα, αντεγραψε η Bethesda. Πρωτο gameplay trailer που εδειχνε αν το παιχνιδι θα ειναι action περισσοτερο ή οχι(με τοσα Melee kills ειδικα κανει μπαμ) πριν απο κοντα 1 χρονο...... ναι, απο τοτε ειχα επισημανει οτι ειναι για το κοινο της κονσολας και οχι classic Doom.
_Theo_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πάντως στο Nightmare ειναι αρκετά δύσκολο κυρίως λόγω της υπερβολικής ζημιάς που σου κάνουν οι αντίπαλοι. Και η ΑΙ είναι καλή, μετα απο καιρό συνάντησα τόση αντίσταση σε single player. 1
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι για παλιες εποχες οντως το ακουγα αυτο περι τρομου και για τα πρωτα resident evil και για τα πρωτα Silent Hill(αυτα ηταν περισσοτερο survival horror απο το πρωτο Doom) και ολως τυχαιως οι περισσοτεροι που τα γραφανε αυτα(αν οχι ολοι τους)ηταν κατω των 15χρονων. ωραιο relativism, αλλα αντικειμενικα ακομη και τωρα το πρωτο Doom καταφερνει και δημιουργει μια ατμοσφαιρα τρομου παρα την ξεπερασμενη engine του. μαλιστα επαιξα προσφατα την Brutal εκδοση, και ξαφνιαστικα το ποσο σε κραταει στην τσιτα του παιχνιδι.ειδικα αν το παιξεις νυχτα με κλειστα τα φωτα και ακουστικα. οποτε, νταξ, μην γινομαστε υπερβολικοι, καποιες αξιες παραμενουν σταθερες παρα το περασμα του χρονου. ισως λιγο ξεθωριασμενες αλλα αυτο που τις εκανε τοσο γαματες την πρωτη φορα, παραμενει εκει. Πάντως στο Nightmare ειναι αρκετά δύσκολο κυρίως λόγω της υπερβολικής ζημιάς που σου κάνουν οι αντίπαλοι. Και η ΑΙ είναι καλή, μετα απο καιρό συνάντησα τόση αντίσταση σε single player. οντως η AI ειναι εξαιρετικη. πηραν το μαθημα τους απο την χαλια ΑΙ του 3. αντε η σειρα της Valve τωρα. ακους χοντρε; your turn, now.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 γιατι fixed? μην μου το κανεις σαν τον καραγκιοζακο JarJar που το παιζει σωτηρας των Star Trek/Star Wars, λες και ειχαν ποτε προβλημα αυτα τα franchises. αρκετα με αυτο το historic revisionism. το Doom ποτε δεν σταματησε να ειναι δυνατο brand, κατι που αποδειχθηκε και οταν βγηκε το 3. το fanbase παραμενει τεραστιο και παθιασμενο, oπως μαρτυρα και η επιτυχια του Brutal Doom. το οποιο, ειρωνικα, αντεγραψε η Bethesda. ναι, απο τοτε ειχα επισημανει οτι ειναι για το κοινο της κονσολας και οχι classic Doom. Δεν γινεται να γραφουμε οτι το Doom ειναι απο τα δυνατοτερα pc brand οταν το προηγουμενο επισημο της σειρας Doom 3 βγηκε το 2004 δηλαδη πριν 12 χρονια. Η πλακα ειναι οτι και το Doom 3 και αυτο εν μερη multiplatform ηταν τοτε αφου κυκλοφορησε στο Xbox(που απο εκει το ειχα παιξει τοτε εγω και νομιζω το εχω ακομα) και βεβαια και η ολη σειρα εγινε multiplatform με το Doom 3 BFG Edition που βγηκε για ολες τις κονσολες. Οσο για τις ιστορικες αναφορες που λες,δεν το ξεκινησα εγω ουτε ανεφερα τπτ για τα παλια Doom )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Survival ναι ok, horror όμως όχι διαφωνώ, ποτε δεν μου δημιούργησε κάποιο αίσθημα φόβου το DOOM, αντίθετος, και αυτό προφανώς γιατί εσύ σκότωνες τα πάντα άσχετος το gory background, να μου πεις Phantasmagoria/AITD ναι το λέρωνα το βρακί μου τότε, να προσθέσω δεν είμαι horror games fan, παίζω απίστευτα επιλεκτικά και άμα. p.s. με εξαίρεση το 3 που φυσικά είχε κάποια στοιχεια horror. 2
_Theo_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν γινεται να γραφουμε οτι το Doom ειναι απο τα δυνατοτερα pc brand οταν το προηγουμενο επισημο της σειρας Doom 3 βγηκε το 2004 δηλαδη πριν 12 χρονια. Μάλλον εννοεί ΙΣΤΟΡΙΚΟ PC Brand ο killik... 2
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μάλλον εννοεί ΙΣΤΟΡΙΚΟ PC Brand ο killik... Αν οντως εννοει αυτο τοτε εννοειται οτι εχει δικιο.
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν γινεται να γραφουμε οτι το Doom ειναι απο τα δυνατοτερα pc brand οταν το προηγουμενο επισημο της σειρας Doom 3 βγηκε το 2004 δηλαδη πριν 12 χρονια. ??? τι σημασια εχει ποτε βγηκε το τελευταιo του παιχνιδι; αυτο που μετραει ειναη η αναγνωσιμοτητα και δημοτικοτητα του. το Doom 3 βγηκε 10 χρονια μετα το Doom 2 και ηταν μεγαλη επιτυχια. επειδη το brand ειναι δυνατο παρολο που η σειρα ηταν σε ληθη. οι pc gamers ξερουν τι εστι Doom, ειδικα οι παλιοι. αλλα ακομη και οι νεοι το εχουν ακουστα. αυτο απο μονο του ειναι ενα τεραστιο πλεονεκτημα για την εμπορικη πορεια του Doom 4 στην PC πλατφορμα. μενει να δουμε πως θα τα παει και στις κονσολες. Survival ναι ok, horror όμως όχι διαφωνώ, ποτε δεν μου δημιούργησε κάποιο αίσθημα φόβου το DOOM, αντίθετος, και αυτό προφανώς γιατί εσύ σκότωνες τα πάντα άσχετος το gory background, να μου πεις Phantasmagoria/AITD ναι το λέρωνα το βρακί μου τότε, να προσθέσω δεν είμαι horror games fan, παίζω απίστευτα επιλεκτικά και άμα. p.s. με εξαίρεση το 3 που φυσικά είχε κάποια στοιχεια horror. και εγω βρισκω το AITD πιο τρομακτικο απο το Doom, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η ατμοσφαιρα του πρωτοτυπου Doom εχει σχεδιαστει εξαρχης να απορρει το συναισθημα τρομου. η διαφορα ειναι στο ειδος του τρομου: το AITD ειναι σαν το The Shining, ενω το Doom ειναι σαν το Hellraiser. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα