kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως σήμερα που είχα λίγο χρόνο από τα παιδιά φόρτωσα το παιχνίδι, μπήκα καθάρισα καμία 50αρια τέρατα στο φτερό και ξεχαρμανιάσα. Το καταπληκτικό είναι πως όταν αρχίζει η δράση είναι τόσο γρήγορο που δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα τριγύρω, ούτε σκηνικά, ούτε textures ούτε τίποτα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταχύτητα! 1
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τώρα θέλουμε και μία επιστροφή στο gothic στυλ του Quake 1 και καθαρίσαμε. Shub-Niggurath FTW! Μακάρι! ia ia cthulhu fhtagn! 2
Oroku Saki Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το τερματισα και εγω. Τον αλλο μηνα θα το ξαναπαιξω ξανα στα υπολοιπα επιπεδα δυσκολιας με την 1070. Παρα πολυ καλο παιχνιδι.
dimyok Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τοσο γρηγορα δεν βλεπω 1070 γατι οι τιμες θα ειναι στο θεο . Και ξαναβλεποντας το δεν ειναι και τοσο πια καλο , απλως τα τελευταια shooter ηταν παρα πολυ φολα και αυτο ξεχωριζει . Στο ps4 και το rendering ειναι χαλια με μια θολουρα στα textures και δεν μπορω να περασω τον cyberdemon με το κολοgamepad .Οπoτε ναι στο pc και στο keyboard+mouse
dimyok Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Του πηρε 20 χρονια για να καταλαβει οτι τα παιχνιδια το ΄90 δεν ηταν real 3D ; Γιατι το quake ηταν real3D . Ε και ;
Jastonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Του πηρε 20 χρονια για να καταλαβει οτι τα παιχνιδια το ΄90 δεν ηταν real 3D ; Γιατι το quake ηταν real3D . Ε και ; Αυτός που έφτιαξε το βίντεο μάλλον το είχε καταλάβει προ πολλού. Και απλά εξηγεί το τεχνικό κομμάτι... Ωραίο βιντεάκι. 1
KilliK Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το τελειωσα το campaign και τωρα που εχω μια συνολικη εικονα, το συμπερασμα μου ειναι οτι προκειται για ενα μετριοτατο παιχνιδι. αν δεν ειχε το ονομα και τα γραφικα, η gaming κοινοτητα θα το ειχε θαψει. ισως αν εχω ορεξη να γραψω μια αναλυτικη κριτικη αργοτερα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αυτο που γραφεις δεν το λες καν κριτικη...και εγω σου λεω οτι το παιχνιδι ειναι το καλυτερο ολων των εποχων και αυτο ηταν...χωρις αιτιολογηση χωρις τπτ...πες μας τι δεν σ αρεσε και ειναι μετριο τι εκανε καλα και τι οχι...οχι αναλυτηκα ρε αδερφε αλλα πες μας 2 κουβεντες...Να ξερουμε αν θα το παρουμε κ εμεις η οχι
KilliK Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δεν ειναι κριτικη, σχολιο ειναι. learn the difference. 1
dimyok Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Περιμενε να βρω τη λιστα με τα αρνητικα που εχω μαζεψει για το doom 2016 και θα δεις μαυριλα .Πλακα πλακα ειναι στα top σε πωλησεις στις κονσολες , στο pc ακομα το κραζουμε Πρωτα θα ηθελα λιγοτερες online κονσολαδικες μλκιες και περισοτερο campaign . 3 boss εχει ολα κιολα και μετα το 3 καπακι συνεχιζεται στα DLC .
KilliK Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πλακα πλακα ειναι στα top σε πωλησεις στις κονσολες εκει στοχευε η Bethesda.
WizNick Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μια ιδιωτικη εταιρια ειχε στοχο τις πωλησεις, δηλαδη το κερδος. Ανηκουστο παιδια. Να πεσει φωτια να τους καψει. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Στις κονσολες ηταν top και το battlefront γιατι πολυ απλα απο την στιγμη που πληρωνουν το online πρεπει να βρισκουν παιχνιδια να το αξιοποιουν.Τοσο απλο. Αν εγραφαν στα παλια τους τα παπουτσια τους pc gamers τοτε και τα δυο παραπανω παιχνιδια(ειδικα το doom)δεν θα ηταν καθολου optimized. και το Doom 3 reboot του πρωτου ηταν. τι σημαινει αυτο; για να ξεχωριζουμε τους τιτλους, εγω το λεω Doom 4, που ηταν και ο αρχικος του τιτλος, και σε οποιον αρεσει. το θεμα ειναι οτι το Doom 4 ειναι remake του Doom 3 το οποιο ειναι remake του Doom. θα περιμενε κανεις τουλαχιστον στο στορυ, λιγη πρωτοτυπια. αντιθετως, παλι satellite calibrations και reactor cooldown κανoυμε. επισης, ενα παραπονο. τους ηταν τοσο δυσκολο να μας δωσουν την δυνατοτητα να αρπαζουμε τα βαρελια και αλλα αντικειμενα και να τα πεταμε στα mobs? δηλαδη πρεπει να περιμενω ποτε θα περασει το τερας απο το βαρελι, για να το πυροβολησω και να εκραγει; Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι εχει να πει ο Killik μιας και το βγαλε καθως ως τωρα κραταμε αυτο. Τα περι reboot στα παιχνιδια doom δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτουν αφου ολα τα doom πριν το doom 3 ηταν πανω κατω τα ιδια αλλα τελος παντων. Εχουμε πλεον και τελικα πανω κατω νουμερα σε βαθμολογιες και προτιμησεις κοινου και αναμενουμε. http://www.metacritic.com/game/pc/doom
kgian Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Να πάρει, μου έχει κάνει όλες αυτές τις ημέρες 2 φορές crash to desktop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα