Oroku Saki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Στο metacritic βλεπουμε πως οι βαθμολογιες χρηστων στην pc εκδοση ειναι υψηλοτερες απο οτι στις κονσολες http://www.metacritic.com/search/all/DOO/results εδω και τα νουμερα πωλησεων στο pc μεχρι τωρα http://steamspy.com/app/379720
kgian Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σήμερα το προχώρησα λίγο, πήρα όλα τα όπλα πλην BFG και βρήκα cacodemons και hell knights. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Μπορώ να πω πως πιάνει το πνεύμα του DOOM και το φέρνει στην σύγχρονη εποχή. Οι μάχης είναι πραγματικά καταπληκτικές. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο σύγχρονο FPS που να έχει τέτοιες απολαυστικές μάχες. Το παίζω σε ultra violence, όπως και τα παλιά doom. 2
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μια ιδιωτικη εταιρια ειχε στοχο τις πωλησεις, δηλαδη το κερδος. Ανηκουστο παιδια. Να πεσει φωτια να τους καψει. ξαναδιαβασε τι εγραψα, γιατι δεν καταλαβες σε τι αναφερομουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σοβαρά μπορείς και παίζεις τόσο παλιά games?! Εδώ το Dragons Dogma παίζω και μου κακοφαίνεται 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Επαιξα τα προηγουμενα 3 τωρα πριν βγει το νεο Doom και προβλημα δεν ειχα.Ισα ισα που μου αρεσαν κιολας(δεν τα παιζω πρωτη φορα αλλα εχουν περασει αρκετα χρονια ) Το αποπανω Brutal doom δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν μου αρεσαν τα παλια doom σιγουρα θα μου αρεσε και αυτο.
kgian Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τα doom 1 & 2 με το doomsday port παίζονται υπέρ άνετα και σήμερα. Το gameplay τους έχει αντέξει στον χρόνο και θα αντέξει πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Και σήμερα μετά απο άλλες 2 ώρες παιχνιδιού να πω πως περιμένω πως και πως να συνεχίσω... οι μάχες είναι κορυφαίες! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί κάποιος να το παίξει με χειριστήριο στο ultra violence... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2016 από kgian 1
thanosAIAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Για να μην παρεξηγηθώ, άποψη μου τα παρακάτω: Ένα κακοφτιαγμένο quake ειναι. Το Doom ηταν πρωτα απ´ολα εξερεύνηση, level design, ατμόσφαιρα. Ακόμη και το quake μεγαλύτερη ποικιλία είχε. Μονότονα κλειστοφοβικά τούνελ με εχθρούς να βγαίνουν όλη την ώρα απο παντού, ούτε που προλαβαίνεις να δεις τίποτα, όχι οτι εχει και τίποτα να δεις. Δεν περίμενα τιποτε περισσότερο. Το PC gaming ζει πλέον στα crowdfunding projects. Οι εταιρειες τέρατα πλέον, το εχουν κάνει φαστφουντάδικο το μαγαζί. 1
kgian Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κάθε άποψη σεβαστή. Εγώ πάλι θα πω πως έχει μεγάλες αρένες που διευκολύνουν την γρήγορη κίνηση και τις εναλαγες επιπέδων. Τα τέρατα είναι σωστά ισορροπημένα και ένας παίχτης με τεχνική μπορεί να αποφύγει τις επιθέσεις τους και να ανταποδώσει χρησιμοποιώντας ακόμα και μόνο την δίκαννη. Τέλος αν σε σκοτώσουν σου δίνει την τάση "μια ακόμα φορά και θα το καταφέρω". Τα παραπάνω φυσικά είναι η δίκη μου ματιά.
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Για να μην παρεξηγηθώ, άποψη μου τα παρακάτω: Ένα κακοφτιαγμένο quake ειναι. Το Doom ηταν πρωτα απ´ολα εξερεύνηση, level design, ατμόσφαιρα. Ακόμη και το quake μεγαλύτερη ποικιλία είχε. Μονότονα κλειστοφοβικά τούνελ με εχθρούς να βγαίνουν όλη την ώρα απο παντού, ούτε που προλαβαίνεις να δεις τίποτα, όχι οτι εχει και τίποτα να δεις. Εαν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί γράφεις τρελές ανακρίβιες? Πόσο έχεις παίξει το παιχνίδι? 10 λεπτά? Ποια κλειστοφοβικά τούνελ?? Δηλαδή έφτασες Argent Tower (που δεν είναι και πολύ μακριά), Kadingir Sanctum, Destroyed Argent Facility κλπ και σου φένεται κλειστοφοβικό? Θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος με αυτά που διαβάζουμε ώρες ώρες. Επίσης αυτό που γράφεις σε όλη την τελευταία παράγραφο του quote που κάνω, είναι μια πολύ ακριβής περιγραφή του Doom 3. Σίγουρα όχι του Doom. Δεν έχει ποικιλία? Ως προς τι? όπλα που έχει το κάθε ένα το δικό του βάρος και με διαφορετικά mods έχεις, ποικιλία εχθρών με τον καθένα τη δική του συμπεριφορά και προσσέγγιση έχεις, αναβαθμίσεις στολής έχεις, αναβαθμίσεις runes έχεις, αναβαθμίσεις όπλων έχεις, power ups έχεις, πίστες που η κάθε μία είναι εντελώς διαφορετική σε assets από την άλλη έχεις, μια τυπική εξερεύνηση έχεις, Τι ακριβώς του λείπει?? Εξερεύνηση έχει, εφόσον εσείς θέλετε να κάνετε εξερεύνηση και δεν τρέχετε μια ευθεία γραμμή από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχει να βρείτε Runes, Collectibles, διάφορα ester eggs και αναβαθμίσεις όπλων και στολής. Παιχνίδια action ήταν και τα πρώτα Doom, όχι Elder Scrolls. Τέλος, μερικοί πετάτε δυο τρεις ξερές λέξεις και μία άστοχη αναφορά στο παρελθόν χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση και λέτε ότι είναι άποψη σας. Ό,τι να ναι. 6
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν λεμε lvl design δεν εννοουμε αυτο το χαλι να πεταει ο καθε ασχετος tuber οτι ναναι για να παιρνει views . Εχω δει τοσα maps τελειως σκουπιδια ενα-δυο παραγεμισμενα δωματια και τελος , ουτε καν εξοδος. Btw στο woolfenstein μπορουσες να παιξεις ολοκληρα τα παλια lvls , τωρα ειναι μαγκια να σου δειχνουν την τρυπα οτι secret found και καλα. Που ειναι το υπολοιπο lvl ; A ξεχνα το κοιτα τι ωραια runes και perks που σου δινουν και achievment για bragging αμα τα βρεις ολα. Ο αποπανω βεβαια εχει κανει καποια ωραια Επεξ/σία 22 Μαΐου 2016 από dimyok 3
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ρε παιδια επειδη οντως μερικοι μαλλον αλλα παιχνιδια παιζουν.Για κατεβαστε την Doom 3 BFG edition και παιξτε τα παλια 2 πρωτα doom γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Για να μην παρεξηγηθώ, άποψη μου τα παρακάτω:Ένα κακοφτιαγμένο quake ειναι. Το Doom ηταν πρωτα απ´ολα εξερεύνηση, level design, ατμόσφαιρα.Ακόμη και το quake μεγαλύτερη ποικιλία είχε.Μονότονα κλειστοφοβικά τούνελ με εχθρούς να βγαίνουν όλη την ώρα απο παντού, ούτε που προλαβαίνεις να δεις τίποτα, όχι οτι εχει και τίποτα να δεις.Δεν περίμενα τιποτε περισσότερο. Το PC gaming ζει πλέον στα crowdfunding projects. Οι εταιρειες τέρατα πλέον, το εχουν κάνει φαστφουντάδικο το μαγαζί. Γιατι μου φενεται οτι ολοι το συγκρινουν με το Doom 3 και μετα βαζουν στο τσουβαλι και τα προηγουμενα δυο. 1
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σιγα μην κατσουν να δουν τα πρωτα σε scumm η dosbox emulator θα τους παει αιμα Το 3 ξερουν και κανα βιντεακι στο tube απο τα παλια . 2
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σιγα μην κατσουν να δουν τα πρωτα σε scumm η dosbox emulator θα τους παει αιμα Το 3 ξερουν και κανα βιντεακι στο tube απο τα παλια . Γιατι ρε συ μια χαρα παιζονται και τα παλια,ουτε ειναι τεραστια παιχνιδια σε διαρκεια να πεις οτι θα τρωνε τα pixel για ωρες. Δεν γινεται ως τωρα να καθομαστε να διαβαζουμε συνεχεια''καμια σχεση με τα παλια Doom(αρα και τα 3),δεν εχει ιδια ατμοσφαιρα'' και να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι το 3 με τα παλια. Και το λεω γιατι οσοι ως τωρα εχουν γραψει την γνωμη τους,εχουν παιξει και τα παλια Doom δεν ειναι οτι το συγκρινουν σε σχεση με το Battlefield ξερω γω... το τελειωσα το campaign και τωρα που εχω μια συνολικη εικονα, το συμπερασμα μου ειναι οτι προκειται για ενα μετριοτατο παιχνιδι. αν δεν ειχε το ονομα και τα γραφικα, η gaming κοινοτητα θα το ειχε θαψει. ισως αν εχω ορεξη να γραψω μια αναλυτικη κριτικη αργοτερα. Κατα τα αλλα αυτο θεωρειται σχολιο και οχι κριτικη στο παιχνιδι Αν δεν ειχε το ονομα,δεν ειχε το optimization και δεν ειχε και τα γραφικα τοτε εν μερη για ποιο λογο να εβγαινε ενα τετοιο παιχνιδι (αφου ουτε story σοβαρο εχει??)?? Δεν σαρεσε το παιχνιδι οκ παμε παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα