Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν το'πιασες , δεν τα χουν παιξει :P >βλεπουν αλλους στο youtube να τα παιζουν και μετα υιοθετουν την παπαρια τους .

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι πιστες ειναι τυπου αρενας, μπαινεις σε μια μικρη πιστα με την πορτα για την επομενη πιστα κλειδωμενη, σκοτωνεις τα mobs, ανοιγει η πορτα αυτοματα και προχωρας στην επομενη πιστα.

στο πρωτοτυπο δεν γινοταν αυτο φυσικα, ειχες μια τεραστια πιστα που επρεπε πρωτα να εξερευνησεις σχεδον ολη, για προχωρησεις στην επομενη μεγαλη πιστα.

εγω νομιζα στην αρχη οτι ηταν καποιο ειδος tutorial αυτο που γινοταν με τις αυτοματες πορτες, αλλα φαινεται τελικα οτι ειναι ετσι το gameplay ολου του παιχνιδιου. old school my ass.

Εγω κραταω αυτο παντως.

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα για το Doom ειναι σαν να μου περιγραφεται το Painkiller του 2016.Αν ισχυει κατι τετοιο θεωρω πως θα μαρεσει πολυ το παιχνιδι ασχετως αν εντελει ειναι η δεν ειναι "true to its roots"

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα για το Doom ειναι σαν να μου περιγραφεται το Painkiller του 2016.Αν ισχυει κατι τετοιο θεωρω πως θα μαρεσει πολυ το παιχνιδι ασχετως αν εντελει ειναι η δεν ειναι "true to its roots"

Πραγματικα το παραπανω ειναι και η αφορμη για τον αντιλογο που βλεπεις και αναφερεται :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις μηπως αν εχουμε κανα νεοτερο σχετικα με sli support η ακομη και με vulcan?

Δημοσ.

Περιμένουμε patch(es).

Αμην κα πότε!!!!! Οχι πως δεν μπορω να το παιξω στο μονιτορ αλλα θελω full sli support, να δουμε ποσα καρε θα πιασει....

Δημοσ.

Παιδες το εχετε βρει πουθενα σε καλυτερη τιμη απο την 60αρα που θελει το Steam? Sorry αν εχει γραφτει πιο πισω στο Thread, απλα δεν βρηκα κατι.

Δημοσ.

Παιδες το εχετε βρει πουθενα σε καλυτερη τιμη απο την 60αρα που θελει το Steam? Sorry αν εχει γραφτει πιο πισω στο Thread, απλα δεν βρηκα κατι.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-doom-4-cd-key-compare-prices/

Απο κάποιο από αυτά το πήρα, δεν θυμάμαι ποιό, στα 32Ε με το dlc...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω αμφοτερους.

32 ευρω με DLC. Κατεβαινει τωρα (και για 18 ωρες γιατι εχω βαλει limit λογο εργασιας :( )

Δημοσ.

Εγώ την πάτησα πάντως. Το έπαιζα στο Nightmare ώσπου κόλλησα σε ένα πολύ δύσκολο σημείο (λίγο πρίν βρείς το artifact όπου μέσα σε ένα δωμάτιο σου γίνονται spawn 5(!!!) ρινόκεροι) και όντας σε απόγνωση ενεργοποίησα το God mode για να περάσω ΜΟΝΟ αυτό το σημείο. Τι το 'θελα; Το παιχνίδι θεώρησε πως ενεργοποίησα την Developer Console και "στιγμάτησε" ΟΛΑ τα saves μου ώς Cheatαρισμένα με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθούν τα achievements και να μην μπορώ να παίξω multiplayer. Και αυτό δεν διορθώνεται παρα μόνο αν διαγράψεις τα saves σου και ξεκινήσεις απο την αρχή έχοντας απενεργοποιήσει προσωρινά το Steam cloud!! Χρειάζεται patch ΑΜΕΣΑ γι αυτό το πρόβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...