Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ότι έβαλες cheat δεν είναι πρόβλημα, συνειδητή ενέργεια είναι.

Χαιρώ πολύ, το επακόλουθο είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Λογικο μου ακουγετε να εχει συνεπειες το cheating. 

Και εμένα. Το παράλογο είναι οτι δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις την Developer Console, ωστέ τουλάχιστον να αποκτήσεις ξανά πρόσβαση στο multiplayer.

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κάποιο demo για να δούμε πως τρέχει? Με i7 και 280X θα παίζει άνετα σε 1080?

Βρήκα εδώ μερικά νούμερα. 42 min 49 average κάτι γίνεται...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τα βάλεις και όλα ultra. Έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνεις να δεις τι γίνεται απο την ταχύτητα!

Δημοσ.

Στο 18 λεπτό και για λίγα λεπτά τα λέει πάρα πολύ σωστά και ενάντια σε αυτούς τους τύπους που λένε "έλα μωρέ, σιγά, μόνο τερατάκια βαράς στο παιχνίδι" αγνοώντας τη μηχανική που κρύβεται από πίσω. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα ΟΛΑ τα FPS θα ήταν ίδια. Επίσης τρίβει στα μούτρα σε αυτούς που λένε "είναι η ανάμνηση που έχεις, δεν ήταν τόσο καλό το παλιό"...ΛΑΘΟΣ, ένα σωστά δομημένο FPS κάνει μπαμ. Οπως λέει και ο ίδιος ο TB "people who do not understand gaming need to grow up".

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ, άποψη μου τα παρακάτω:

Ένα κακοφτιαγμένο quake ειναι. Το Doom ηταν πρωτα απ´ολα εξερεύνηση, level design, ατμόσφαιρα.

Ακόμη και το quake μεγαλύτερη ποικιλία είχε.

Μονότονα κλειστοφοβικά τούνελ με εχθρούς να βγαίνουν όλη την ώρα απο παντού, ούτε που προλαβαίνεις να δεις τίποτα, όχι οτι εχει και τίποτα να δεις.

Δεν περίμενα τιποτε περισσότερο. Το PC gaming ζει πλέον στα crowdfunding projects. Οι εταιρειες τέρατα πλέον, το εχουν κάνει φαστφουντάδικο το μαγαζί.

Δεν ξέρω ποιο Doom έπαιξες εσύ, αλλά αυτό που έπαιξα εγώ είναι ολόιδιο με το 1 και το 2. 

Παιδες το εχετε βρει πουθενα σε καλυτερη τιμη απο την 60αρα που θελει το Steam? Sorry αν εχει γραφτει πιο πισω στο Thread, απλα δεν βρηκα κατι.

Εεε... σε μαγαζί κοίταξες; Εγώ 42 το πήρα...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικο μου ακουγετε να εχει συνεπειες το cheating. 

Ωπα . Doom χωρις το θρυλικο IDDQD δεν υπαρχει μην αρχιζουμε τα ολοι οι cheaters στην πυρα . Μιλαω για το campaign . Δικαιωμα αν εχεις κολλησει καπου να μπορεις να βγεις.

Και εγω στην προ τελευταια πιστα με τα συνεχη spowns ειχα θεμα στο hard γιατι μετα απο 10 λεπτα αγριο πιστολιδι στο τελος ξεμενα απο ammo και εβλεπα τα ραδικια αναποδα στο παρα πεντε .

To θεμα ειναι οτι το κανανε steam με online και achivments και μλκιες τωρα οποτε πως να τσεκαρουνε αν πας να κανεις online cheating ;

Απλο ριξτου ενα flag στα saves και μετα χεστα και αστα παγαινε απο την αρχη .Και με το ωραιο cloud autosync τα μολυνει ολα :P .

Τι κανεις ; Manual backup και χρησιμοποιεις trainer . Οπως ολοι οι online cheaters που ειναι ανενοχλητοι.

Χαμηλοτερη τιμη που ρωτανε τα παιδια ειναι στο cdkeys 30 με το -5% του facebook και το οnline demon pack skin

, ξεχαστε το θειο και βαλτε το χερι στην τσεπη.  Old Habits Die Hard :D

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα . Doom χωρις το θρυλικο IDDQD δεν υπαρχει μην αρχιζουμε τα ολοι οι cheaters στην πυρα . Μιλαω για το campaign . Δικαιωμα αν εχεις κολλησει καπου να μπορεις να βγεις.

Και εγω στην προ τελευταια πιστα με τα συνεχη spowns ειχα θεμα στο hard γιατι μετα απο 10 λεπτα αγριο πιστολιδι στο τελος ξεμενα απο ammo και εβλεπα τα ραδικια αναποδα στο παρα πεντε .

To θεμα ειναι οτι το κανανε steam με online και achivments και μλκιες τωρα οποτε πως να τσεκαρουνε αν πας να κανεις online cheating ;

Απλο ριξτου ενα flag στα saves και μετα χεστα και αστα παγαινε απο την αρχη .Και με το ωραιο cloud autosync τα μολυνει ολα :P .

Τι κανεις ; Manual backup και χρησιμοποιεις trainer . Οπως ολοι οι online cheaters που ειναι ανενοχλητοι.

Χαμηλοτερη τιμη που ρωτανε τα παιδια ειναι στο cdkeys 30 με το -5% του facebook και το οnline demon pack skin

Ζωγράφισες φίλε μου!!:)

Δημοσ.

Εεε... σε μαγαζί κοίταξες; Εγώ 42 το πήρα...

Όλα οκ dude! Το πήρα από κλειδαδικο στα 31 με το bonus dlc.

Κατεβαίνει τώρα.. Cant wait!

• Like 1
Δημοσ.

Όλα οκ dude! Το πήρα από κλειδαδικο στα 31 με το bonus dlc.

Κατεβαίνει τώρα.. Cant wait!

Καλή σφαγή φίλε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο αραγε να πιανει και σε λειτουργια steam σε offline mode(χωρις συνδεση δηλαδη)αραγε? :P

Δημοσ.

Αμα σε flagαρει λογικα θα σου κοβει το online mode  . Και το Ds3 σου πετουσε μη legit save δεν στο φορτωνω καθολου , ξανα απο την αρχη :D και σε offline mode

Δημοσ.

Το τελείωσα στο ultra violence. Ωραίο ήταν. Πολύ ωραίο. Θα το ξαναπαίξω στο εύκολο για να δω τις πίστες με την ησυχία μου και να βρω τα secret. Δεν κουράστηκα με τις μάχες, ακόμα και με αυτές που αναγκάστηκα να τις ξαναπαίξω μερικές φορές. Κάποιες αρένες τις έβγαζα με την πρώτη και κάποιες άλλες μπορεί να τις έκανα και 10 φορές αλλά το παιχνίδι έχει τέτοια ισορροπία που λες "άλλη μια φορά και το κατάφερα".

Απίστευτος ρυθμός, εξαιρετικά γραφικά. Ωραία όπλα, ωραίες μάχες. Τα boss battles αντιστοιχούν κατα κάποιο τροπο σε αυτά του doom 1. Άλλο ένα tribute. Όλες τις ώρες που έπαιζα είχα γύρω στις 4 ή 5 φορές crash to desktop. Έτσι στεγνά. Επίσης αναγκάστηκα να παίξω την τελική μάχη κανα 4αρι φορές γιατί δεν με άφηνε να κάνω το glory kill στο τέλος. Άλλο bug δεν βρήκα. Πολύ ωραίοι και οι τίτλοι τέλους. Βλέπω και να έρχεται συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...