Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ξεχνάς. Ο τύπος σου δίνει πρόσβαση σε Steam account όπου κάνεις login, κατεβάζεις το παιχνίδι και παίζεις σε offline mode. Δε σου πουλάει το παιχνίδι ή CD Key.

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο τρόπος που σου λέει είναι χοντρικά πως του δίνεις 9 ευρώ για να σε αφήσει να χρησιμοποιείς ένα Steam account που έχει μέσα το παιχνίδι. Δεν αγοράζεις τίποτα, δε μπορείς να παίξεις online, μετά βίας θα μπορείς να κατεβάζεις patches, αν η Valve καταλάβει ότι το account το χρησιμοποιούν 100 άτομα μπορεί απλά να το μπλοκάρει. 

Ψάξε να βρεις κάποιον που να πουλάει CD Key για Steam και να είναι αξιόπιστος μεταπωλητής ή κατάστημα, όχι ο πρώτος τυχαίος.

Δημοσ.

Καθώς έψαχνα για  Doom  βρήκα το παρακάτω στα  euro 7.04 ... με την περιγραφή να λέει τα εξής .....και επειδή είμαι άσχετος , θέλω να ρωτήσω ,  αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ; 

Hello today for sale I have Doom full game (offline) on PC on steam. Also, included free is the new mad max game with all dlc. This game is a multi-user steam account which means there is more people using that account then one person. The game is mostly in offline mod however you can easily download any updates that will come out. However this does not affect the gameplay at all of the single player. After purchase all instructions will be sent by mail with the game. This is download only however you can install it on as many PCs you would like to do. No CD/DVD. Why you should pay 25-30 pounds for a key if you can get the game from use and pay only 4.99 pounds. Every game will be sent within 1 minute to 12 hours. Don't think twice! If you have any questions feel free to ask. Also check out other games I am selling. Lego Star Wars The Force Awakens Deluxe edition is only 6.99. 

Or if you want both contact me and I can make you an offer 

Note that MAD MAX IS ALSO INCLUDED IN THIS ACCOUNT WITH ALL DLC. THIS IS A BARGAIN MULTI-BUY AND YOU SHOULD ACT NOW. 

Don't think twice! Μακρια απο τετοια λαμογια . Απο instant gaming το ειχα παρει και εγω.

Δημοσ.

Κατάλαβα τη μου λες  Ευχαριστώ , το φτηνότερο που βρήκα μέχρι τώρα είναι στα 35€.. αρκετά τα χρήματα .

Ειναι και φρεσκο παιχνιδι ομως και με καλες βαθμολογιες αρα μην σου κανει εντυπωση η τιμη των 29ευρω.

Δημοσ.

Που τον βρηκες αυτον τον εξυπνακια? Αν ειναι να το παιξεις ετσι, ζητατο απο τον θειο, να μην δινεις και λεφτα σε τετοια λαμογια.

Δημοσ.

Που τον βρηκες αυτον τον εξυπνακια? Αν ειναι να το παιξεις ετσι, ζητατο απο τον θειο, να μην δινεις και λεφτα σε τετοια λαμογια.

Ο θείος δεν το έχει :)

Δημοσ.

Τι εννοείς, ότι σε μπερδεύει ο χάρτης ή χάνεσαι στις πίστες; Πάντως ο χάρτης συνηθίζεται από κάποια στιγμή και μετά. Εγώ το πρώτο run το έκανα χωρίς να κοιτάξω τον χάρτη. Τώρα που το ξαναπαίξω για τα μυστικά τον διαβάζω μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...