Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τριχες, καμια διαφορα με το Vulkan, το frame rate παραμενει το ιδιο σε μενα.

απο οτι διαβαζω, οι AMD κατοχοι επωφελουνται περισσοτερο απο το νεο ΑΡΙ, παρα της Nvidia.

gtx780 η καρτα μου.

Σειρά 7 και κάτω (έχω 770) φαίνεται ότι τρέχουν καλύτερα με OpenGL. Οι δυνατές κάρτες όμως επωφελούνται πολύ με το Vulkan.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το vulkan ειναι για πιο δυνατες καρτες. Η 780 και η770 ειναι πολυ παλιες και δεν μπορουν να το εκμεταλελυτουν πληρως. Μιλαμε σε καποιες καρτες εχει ακομα και +50 fps παραπανω.  Φανταστειτε τι εχουμε να δουμε σε μελοντικα παιχνιδια με vulkan .Εγω εμεινα με το στομα ανοχτο οταν ειδα ποσο καλυτερα τρεχει το παιχνιδι με vulkan.  Δεν το περιμενα τοσο τεραστια διαφορα!!

Δημοσ.

Πρέπει να περιορίζει την GPU το OpenGL σαν API για να δεις μεγάλη διαφορά με το Vulkan, για παράδειγμα αν δείτε το review του John2gr(DSOG) για το DOOM, θα δείτε ότι λέει πως με OpenGL σε πολλά σημεία η 980Ti δεν έδινε το 100% της. Με το Vulkan λύθηκε αυτό το θέμα, βέβαια και πάλι το boost των AMD δεν το βλέπουν οι NV μέχρι στιγμής και δεν ξέρω αν θα το δουν και ποτέ λόγω έλλειψης υποστήριξης Async.

Δημοσ.

Αυτα ολα βεβαια για οσους δεν εχουν παιξει το παιχνιδι ή ασχολουνται με το Online(που δεν ειναι και πολλοι).Για τους περισσοτερους αδιαφορα νεα αφου δεν ασχολουνται με το εν λογω παιχνιδι.

Σαν γενικα νεα για το Vulkan και Amd οκ αλλα νομιζω οτι θα πηγαινε καλυτερα σε αλλο θεμα απο πλευρας αποδοσης/αλλαγων.

Δημοσ.

παιδιά ξέρετε κανένα μέρος που μπορώ να πουλήσω ένα steam key που έχω για το doom εκτος από g2a αν υπάρχει κάποιος που τα αγοράζει?

Δημοσ.

δεν ξέρω 25-30 ίσως γιατί το πήρα από giveaway και η ειρωνεία είναι ότι το είχα ήδη και μπήκα για την πλακα

Δημοσ.

Το vulkan ειναι για πιο δυνατες καρτες. Η 780 και η770 ειναι πολυ παλιες και δεν μπορουν να το εκμεταλελυτουν πληρως. Μιλαμε σε καποιες καρτες εχει ακομα και +50 fps παραπανω.  Φανταστειτε τι εχουμε να δουμε σε μελοντικα παιχνιδια με vulkan .Εγω εμεινα με το στομα ανοχτο οταν ειδα ποσο καλυτερα τρεχει το παιχνιδι με vulkan.  Δεν το περιμενα τοσο τεραστια διαφορα!!

ναι βέβαια στη προηγούμενη σελίδα βλέπουμε ότι η αρχαιολογική amd εκτοξεύθηκε με vulcan 

Δημοσ.

Εγώ πάντως συνεχίζω και ξαναπαίζω το doom και βρίσκω όλα τα μυστικά και τα classic levels. Το παιχνίδι έχει ωραία ροή, όμορφα σχεδιασμένα levels και καλό replay value. Το έχω καταευχαριστηθεί. 

Δημοσ.

ισως γτ ολες οι τελευταιες καρτες τις amd ειναι ιδιες με τις παλιες τις aka refurbished

Ναι φυσικά, αυτό όμως δεν αναιρεί ότι

1) δε χρειάζεται δυνατή κάρτα για να έχεις σοβαρό κέρδος από Vulcan (ένα δυνατό chip του '11 σήμερα δεν είναι δυνατo)

2) οι amd άντεξαν καλύτερα στο χρόνο από τις αντίστοιχες Nvidia, αυτό ας το έχουν στο νου τους πολλοί όταν συγκρίνουν πράγματα και λένε μεγάλα λόγια όπως ότι δε θα χρειαστείς ποτέ πανω απο 2gb σε 1080 ή ότι οι amd πάσχουν από drivers και άλλα ωραία.. ειδικά στο θέμα της υποστήριξης πάλι σε βάθος χρόνου η διάφορα είναι γιγάντια υπέρ των κόκκινων

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...