Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σειρά 7 και κάτω (έχω 770) φαίνεται ότι τρέχουν καλύτερα με OpenGL. Οι δυνατές κάρτες όμως επωφελούνται πολύ με το Vulkan.

Μία χαρά κάρτες είναι ακόμα και σήμερα ή σειρά 7, άλλοι έχουν ακόμα ποιο παλιές, για το Vulkan κραταω μικρότερο καλάθι απ το mandle γιατί δεν είδα και πολλούς τίτλους να κυκλοφορούν.

Δημοσ.
Τέλος ο περιορισμός στα δύο όπλα.

φαινεται δεν συγκινηθηκε το console/COD κοινο με το 2-weapons swap συστημα.  :rolleyes:

Δημοσ.

Τι λεει ,  multiplayer dlc 1 βρε ουστ  ..... και το πηρα D1 υποτιθεται για το ονλινε αλλα το παρατησα μετα το campaign

Δημοσ.

Όσοι το έχετε,αξίζει στα λεφτά που κάνει τώρα 24-29€;

βλέπω τώρα βιντεάκια,αλλά ανάμικτα συναισθήματα μου δημιουργεί το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οσοι το εχουν(εγω το επαιξα σε ps4 φιλου) θα σου πουνε οτι μονο το campaign αξιζει και αν απλα ειναι να το παρεις το παιχνιδι και να το βγαλεις μια φορα και τελος που λεμε,καταλαβαινεις οτι το καλυτερο ειναι να το αγορασεις στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη γιαυτο ακριβως το λογο.

Δημοσ.

Οσοι το εχουν(εγω το επαιξα σε ps4 φιλου) θα σου πουνε οτι μονο το campaign αξιζει και αν απλα ειναι να το παρεις το παιχνιδι και να το βγαλεις μια φορα και τελος που λεμε,καταλαβαινεις οτι το καλυτερο ειναι να το αγορασεις στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη γιαυτο ακριβως το λογο.

χμμ μάλιστα..

δεν έχει arena pew pew στο online???

Δημοσ.

Δεν εχει μονο να το τερματισεις 1 φορα αλλα 4 φορες(1φορα στο καθε difficutl setting). Αυτο εχουν κανει πολλοι φιλοι μου στo  steam που εχουν το παιχνιδι οπως και εγω. Ετσι ειναι τα doom να τα τερματιζεις απο το ευκολοτερο μεχρι το δυσκολοτερο επιπεδο δυσκολιας . Οχι σαν τα αλλα παιχνιδια που τα παιζουμε μονο 1 φορα.

Δημοσ.

Εγώ το έπαιξα πρώτη φορά στο ultra violence και μετά το ξανά έπαιξα για να βρω όλα τα μυστικά και να τερματίσω όλα τα όπλα. Τώρα όποτε θέλω να ξεδώσω ξαναπαίξω καμία πίστα. Γενικώς το παιχνίδι αξίζει.

Δημοσ.

Αφου όπως είπε δεν το έχεις με ποια ακριβώς ιδιότητα δίνεις συμβουλές σε άλλους και μιλάς και εκ μέρους οσων απο εμάς το έχουν???...

Nαι ρε φίλε μια χαρά τα αξίζει τα λεφτά του. Το καλύτερο shooter του 2016 είναι. 

Εγω έχω σχεδόν 90 ώρες στο game όλες σε Multiplayer, δεν το έχω αγγίξει ακόμα το campaign. Ειδικά αν παίζεις και με φίλους μια χαρά είναι. Είναι πολύ γρήγορο game και δεν τα βαριέσαι τα ματς στο Multiplayer.

χμμ μάλιστα..

δεν έχει arena pew pew στο online???

Φυσικά και έχει.

Δημοσ.

Denuvo has been defeated, first working crack for DOOM is now available [uPDATE: Rise of the Tomb Raider also “cracked”]

http://www.dsogaming.com/news/denuvo-has-been-defeated-first-doom-crack-is-now-available/

Yolo! :P

Denuvo headquarters be like..

GIF.gif

ναναι καλα ο voksi που τοσο καιρο προσπαθουσε μονο του το παλικαρι..

εν αναμονη για το far cry primal :D

Δημοσ.

Αφου όπως είπε δεν το έχεις με ποια ακριβώς ιδιότητα δίνεις συμβουλές σε άλλους και μιλάς και εκ μέρους οσων απο εμάς το έχουν???...

Με την ιδιοτητα του οτι συμμετεχω ηδη στο παρον θεμα και γνωριζω τι εχει γραφτει για το παιχνιδι απο οσους συμμετειχαν.

Επισης ειρωνια ακομα και εσυ που το εχεις το παιχνιδι να το προτεινεις οταν δεν εχεις καν αγγιξει το campaign του που ειναι και ολο το ζουμι. Οσο για τα περι Multiplayer που γραφεις τι να σου πω,μαλλον οι περισσοτεροι διαφωνουν με αυτο και φανηκε και απο το τι γραφτηκε απο την Beta αλλα και το γεγονος οτι σε Multiplayer μεχρι να βγουν τα γνωστα BF,COD,TF2 το overwatch μονοπωλει το ενδιαφερον του κοσμου.

Nαι ρε φίλε μια χαρά τα αξίζει τα λεφτά του. Το καλύτερο shooter του 2016 είναι. 

Εγω έχω σχεδόν 90 ώρες στο game όλες σε Multiplayer, δεν το έχω αγγίξει ακόμα το campaign. Είναι πολύ γρήγορο game και δεν τα βαριέσαι τα ματς στο Multiplayer.

Τελος εγραψα οτι το επαιξα σε κονσολα φιλου για ποιο λογο αυτο δεν με κανει να μπορω να πω την γνωμη μου για το campaign κομματι του ειπαμε???Καταλαβα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...