Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον το DOOM 3 έπρεπε να είχε άλλο όνομα. Το στήσιμο του ήταν τελείως διαφορετικό από τα δύο πρώτα, ενώ το τελευταίο είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία τους.

Σωστός, το doom έχει να κάνει με αντρικιο ατελείωτο αιματοκύλισμα όχι horror και jump scares.

Βλέπεις τα δαιμόνια και απλά θες να τα σκοτώσεις, δε τα φοβάσαι

Πάντως προτιμώ το wolfenstein σαν επίσης αντρικο παιχνίδι αλλά και το doom είναι φοβερό

Δημοσ.

μονο αντρικειο ατελειωτο αιματοκυλισμα δεν ειχε το Doom 4.

για πραγματικη Doom εμπειρια, υπαρχει το Brutal Doom το οποιο διαθετει πλεον και τα οπλα του Doom 4:

• Like 1
Δημοσ.

To doom 4 επιμένω ήτνα πολύ καλό. Έχω παίξει ατελείωτες φορές τα doom 1&2 και έχω τελειώσει 2-3 φορές και το doom4. Η ουσία και η ευχαρίστηση είναι η ίδια. Απλά φτάνουνσ το ίδιο αποτέλεσμα απο ελαφρώς διαφορετικό δρόμο, αλλά η ουσάι είναι πως το μπιστολίδι του 4 είναι χορταστικό. 

ΥΓ. Έχω παίξει και το brutal doom.

Δημοσ.

κανεις δεν διαφωνει οτι το 4 δεν ειναι διασκεδαστικο, αλλα δεν ειναι classic Doom οπως προσπαθει να το βγαλει το marketing της Bethesda.

ενα κονσολειδες fps ειναι για τον casual gamer, τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

another one bites

κανεις δεν διαφωνει οτι το 4 δεν ειναι διασκεδαστικο, αλλα δεν ειναι classic Doom οπως προσπαθει να το βγαλει το marketing της Bethesda.

ενα κονσολειδες fps ειναι για τον casual gamer, τιποτα παραπανω.

Δεν εχω παιξει τα πρωτα Doom αλλα προσωπικα θεωρω το DOOM πραγματικα αριστουργημα. Ειναι λιγο αδικο να το συγκρινεις με τα πρωτα τις σειρας γιατι μπαινουν στη μεση λιγο τα ροζ γυαλια της νοσταλγιας, το DOOM ειναι ανετα απο τα top 10 παιχνιδια της πενταετιας.

• Like 1
Δημοσ.

another one bites

Δεν εχω παιξει τα πρωτα Doom αλλα προσωπικα θεωρω το DOOM πραγματικα αριστουργημα. Ειναι λιγο αδικο να το συγκρινεις με τα πρωτα τις σειρας γιατι μπαινουν στη μεση λιγο τα ροζ γυαλια της νοσταλγιας, το DOOM ειναι ανετα απο τα top 10 παιχνιδια της πενταετιας.

Και εγώ τελείωσα για άλλη μια φορά τα doom 1 και 2 πριν 2 μήνες και μετά ξαναέπαιξα το doom 4 και επιμένω πως είναι καταπληκτικό παιχνίδι και πιάνει το πνεύμα και την αίσθηση των 1 & 2. 

Έχει ωραία κίνηση, έχει εξαιρετικό μπιστολίδι και όπλα, ειδικά η καραμπίνα είναι κόσμημα. Όποιος είχε εντρυφήσει στα 1&2 ξέρει ότι το όπλο εκλογής είναι η καραμπίνα. Έχει ωραίους εχθρούς που πετάνε fireballs ώστε να μπορείς να τους αποφύγεις αν είσαι αρκετά τεχνικός παίκτης και δεν σε χτυπάνε άμεσα. Απλά εξαιρετικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έλιωσα τη super shotgun, πρέπει να έπαιξα πάνω από το μισό παιχνίδι με αυτή

Είχε πολύ ευχάριστη αίσθηση

Τώρα για το αν είναι κονσολοπαιχνιδο δε ξέρω, με χειριστήριο το τερμάτισα και έπαιζε μια χαρά, οπότε σίγουρα είχαν προβλέψει αρκετά το χειρισμό για κονσόλες

Δημοσ.

Kαι εγώ με super shotgun αλλά στο ultra violence που δοκίμασα με χειριστήριο μου ήταν αδύνατον. Με πληκτρολόγιο-ποντίκι άψογα. 

Δημοσ.

Οποιος εκανε την αναφορα στο σχολιο/απαντηση μου στο παραπανω σχολιο του συμφορουμιτη( που απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου το μονο που μας λεει ειναι οτι το παιχνιδι ειναι μια μαπα και μιση και ας αρεσει στους περισσοτερους)το μονο που εχω να πω ειναι /facepalm.

another one bites

Δεν εχει νοημα να απαντας στον παραπανω συμφορουμιτη αφου ειναι γνωστο οτι δεν δεχεται την αντιθετη γνωμη(ακομα και αν η γνωμη του ειναι λανθασμενη).Τα ιδια και πριν λιγους μηνες αν κοιταξεις προηγουμενες σελιδες.

Δημοσ.

another one bites

καμια νοσταλγια. τα 2 πρωτα παιχνιδια τα παιζω ακομη μεσω του Brutal mode, και παραμενουν το ιδιο διασκεδαστικα οπως οταν τα ειχα πρωτοπαιξει.

το Doom 4 εχει μακελειο και μπουμπουνητο, αλλα ως προσκληση και δυσκολια ειναι σε κατωτερο επιπεδο σε σχεση με τα πρωτοτυπα. και γενικα εχει μετριο gameplay και game design.

αν θες κατι να χαλαρωσεις στα γρηγορα, ειναι οτι πρεπει ως FPS, αλλα top 10 της πενταετιας; ουτε με shotgun.  :-D

Δημοσ.

καμια νοσταλγια. τα 2 πρωτα παιχνιδια τα παιζω ακομη μεσω του Brutal mode, και παραμενουν το ιδιο διασκεδαστικα οπως οταν τα ειχα πρωτοπαιξει.

το Doom 4 εχει μακελειο και μπουμπουνητο, αλλα ως προσκληση και δυσκολια ειναι σε κατωτερο επιπεδο σε σχεση με τα πρωτοτυπα. και γενικα εχει μετριο gameplay και game design.

αν θες κατι να χαλαρωσεις στα γρηγορα, ειναι οτι πρεπει ως FPS, αλλα top 10 της πενταετιας; ουτε με shotgun.  :-D

Δηλαδη για πες μου ποια FPS της τελευταιας 5ετιας θα ελεγες οτι ειναι πολυ καλυτερα απο το DOOM? Το παιχνιδι εχει εξαιρετικα γραφικα, level design και combat, ειδικα με το τελευταιο εχω μεινει αφωνος οι ID software ειναι πραγματικα μαστορες.

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο που βάζεις το Doom δίπλα στο MD δείχνει ποσό καταπληκτική δουλειά έκανε η id και που βρίσκεται το παιχνίδι της.

Πέρα από το Old school ή όχι, η λέξη "κονσολοειδές" δεν αποτελεί επιχείρημα πλέον γιατί το 99% των παιχνιδιών βγαίνουν εκεί.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...