ones Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) h Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2015 από ones
cosmos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τί στοιχεία έχεις για να τον πας νομικά? Τί φοβάσαι ότι μπορεί να σου κάνει?Δύο είναι οι λύσεις...1) Συνεχίζεις και αδιαφορείς... 2) Συνεχίζεις και τον αγνοείς... Σε ψαρώνει που σε "παρακολουθεί" στους κοινούς χώρους?Ψάρωσε τον κ εσύ...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 να τον πιάσεις κάπου μόνο του,μια στο στομάχι μια στα μούτρα και να του πεις οτι αν ξανακάνει μαλακία θα τον πλακώσεις. συνδύασε τα λόγια με πιάσιμο απο την μπλούζα, ελαφριά μπατσάκια στο πρόσωπο και γονατιές όπου βολεύει. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Χαχα το πιο πιθανό είναι να φοβάται μην του τα κάνει ο άλλος αυτά!!
kontrakultura Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μετά από ενάμιση με 2 χρόνια τσακωθήκαμε λόγω μιας κοπέλας.Την συγκεκριμένη την ήξερα "φατσικά" και κάποια στιγμή της την "έπεσα" μέσω του facebook όπου είχαμε μια κοινή επαφή.Αν και αυτός δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα, μάλλον την γούσταρε, λογικά την πλησίασε και όταν κατάλαβε τι είχα κάνει καταλήξαμε να τσακωθούμε. Τη χούφτωσες τελικά ή μόνο φέησμπουκ;
ones Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Οι λαμακίες δυστυχώς πληρώνονται, αλλά από τα λάθη μαθαίνουμε. @kontrakultura Άκυρο έφαγα όπως και αυτός.Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο, ούτως ή άλλως μπορώ και καλύτερα @Mau-Maus Δεν τον φοβάμαι μιας και όπως ανέφερα δεν τον θεωρώ επικίνδυνο. @Zafiriosnt Μάλλον θα τις έτρωγα.Αλλά και να μην τις έτρωγα προσωπικά ποτέ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. @Cosmos000 Νομικά ξέρω ότι οι επιλογές μου είναι περιορισμένες, στοιχεία δεν έχω, και ούτε θέλω να μπλέξω με τέτοια.Αλλά από την άλλη επειδή τον ξέρω μόνο με κάτι τέτοιο θα τρόμαζε.Για την ώρα μάλλον θα συνεχίσω να τον αγνοώ, ούτως ή άλλως πλέον δεν έχουμε κανένα κοινό γνωστό.Κόβω όμως να συνεχίσει να ασχολείται μαζί μου μέχρι τα 70 του.
kontrakultura Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι, και να τον αφήσεις ατιμώρητο να διαδίδει οτι είσαι gay?
insomnia888 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φίλε ο τύπος είναι τσιμπημενος μαζί σου. Νομικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι αφού λες ότι δεν είναι επικίνδυνος. Ή τον αγνοεις μέχρι να ηρεμήσει ή ενδιδεις και περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι παρέα....
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φίλε ο τύπος είναι τσιμπημενος μαζί σου. Νομικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι αφού λες ότι δεν είναι επικίνδυνος. Ή τον αγνοεις μέχρι να ηρεμήσει ή ενδιδεις και περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι παρέα.... Από ότι έχω καταλάβει, οι νόμοι είναι τέτοιοι που πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να πάρουν μπρος οι νόμοι. Σκεφτείτε αυτή την στιγμή που εμείς κάνουμε την πλάκα μας, αυτός ο τυπάς να πάει και να σκοτώσει το παλικάρι μας από εδώ. Είχα διαβάσει σε ένα άλλο θέμα (μάλιστα αν θυμάμαι καλά, ήταν γραμμένο εδώ στο insomnia), κάποιος είχε αναφέρει ότι μπορείς να πας και να κάνεις αναφορά στην αστυνομία. Ο αστυνομικός που θα σε αναλάβει θα γράψει στο "βιβλίο συμβάντων" πέρι τίνος πρόκειται, ώστε αν τελικά γίνει κάτι το παλικάρι θα έχει μεγαλύτερη δικαίωση (τα λέω εντελώς μπακαλίστικα, δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά). Πάντως δεν χάνει τίποτα να πάει να ρωτήσει σε ένα αστυνομικό τμήμα, το πολύ πολύ αν ντρέπεται να πάει σε κάποιο τμήμα άλλης περιοχής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 με πήρε ο ύπνος το απόγευμα, ξυπνάω, βλέπω το topic... τι στο κέρατο, Παρασκευή ξύπνησα?! 3
deesnider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 με πήρε ο ύπνος το απόγευμα, ξυπνάω, βλέπω το topic... τι στο κέρατο, Παρασκευή ξύπνησα?! Το θέμα είναι ότι, αν ανοίγονται τόσο «μπόμπες» θέματα την Πέμπτη, ανεβαίνουν δυσθεώρητα η προσδοκίες για εκείνα τής Παρασκευής, τα οποία έχουν και μια ιστορία να τιμήσουν... 1
ones Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 @gokuthelegend Εντάξει ο συγκεκριμένος δεν είναι τύπος που θα έφθανε σε τέτοιο σημείο.Είμαι σίγουρος για αυτό. Το τόπικ το άνοιξα για να πάρω μια πρώτη γνώμη από κάποιους που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω από μένα σχετικά με το αν μπορώ να κάνω κάτι νομικά.Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν στα σοβαρά. Θα παρακαλούσα κάποιον moderator να κλειδώσει το topic.
l337 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις και μόνο. Ξέρεις ποιος ακριβώς είσαι (δεν ξέρεις; ) οπότε άστον να λέει ότι θέλει. Μην τον "ταίζεις", τρέφεται από την όποια ανασφάλεια σου. Απλά αδιαφόρησε και θα πάρει το δρόμο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις