Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mr-cool-funny-tattoos.jpg

Είναι τόσο άσχημο αυτό που εγώ θα τον φώναζα ο Mr Koulis

Περαν της πλάκας... Εγώ βλέπω σε λίγες ώρες να ανεβαίνει thread "Δείξτε μας το/τα τατουάζ που έχετε"

Δημοσ.

Τύπος με τατουάζ:

-Ωραίο τατουάζ. Τι δείχνει? Γιατί το έκανες? (του λέει κάποιος)

-Δείχνει το (....................) και το έκανα γιατί θέλω να θυμάμαι το (.....................)

Ίδιος τύπος με τατουάζ:

-Δεν μου αρέσουν οι τύποι που έχουν τατουάζ. (του λέει κάποιος άλλος)

-Κάνω ότι θέλω στο σώμα μου και να μην σε νοιάζει.

Οκ με έπεισες ότι το κάνεις για τον εαυτό σου...

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις γιατί δεν εμπιστεύομαι ποτέ αυτόματο διορθωτή στις απαντήσεις, ε; Διότι σ' αυτό που λες, κολλάει η απάντηση: «Το παν είναι να είσαι νέος στην ψυχή», αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη λέξη που θα διάλεγε, όταν θα έφτανα στο «ψ»...

Σωστά...κι εδώ είμαι ντυμένος για έξοδο:

dee_8x10.jpg

ωχ μου θυμίζει την πρώην μου αυτη! :shock:

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες αναρωτιέμαι γιατί ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να έχουμε γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος ΑΛΛΟΣ;

Δουλειά δεν έχουμε και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι;

Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν κάτι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο αλλά εμείς το βλέπουμε έτσι βάσει της αντίληψης μας και της όποιας κοινωνικής πεποίθησης (στερεότυπα).

Το να έχει κάποιος γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος άλλος δείχνει -εκτός από κόμπλεξ- αδυναμία κατανόησης του εαυτού του (του δικού του) και αδυναμία σε συναισθηματικές παγίδες.

(έτσι για να έχουμε να λέμε, να πω πως δεν έχω τατουάζ πάνω μου απλά και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν πάνω μου. Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και είναι απόλυτα σεβαστές οι προτιμήσεις του)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη πολλοι παρεξηγησατε, δεν εννοουσα την καθε κουτση μαρια προσωπικα, αλλα την μαζικη υστερια να βαρεσεις κατι μονο και μονο επειδη ειναι in.

Ολοι προσπαθουν να ξεχωρισουν απο την μαζα με τον εναν η τον αλλον τροπο, πριν ηταν τα τσιγαρα, μετα τα σκουλαρικια, μετα τα τατουαζ, τωρα αχνοφαινεται καποιες να βαφουν τα μαλλια τους μπλε (μου αρεσει, δε λεω) και καποιοι ξυριζουν το κεφαλι και κανουν κοτσο στο πανω μερος. Αλλα τα παντα γινονται για το φαινεσθε, στην ουσια παραμενουμε οι ιδιοι κενοι ανθρωποι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδη πολλοι παρεξηγησατε, δεν εννοουσα την καθε κουτση μαρια προσωπικα, αλλα την μαζικη υστερια να βαρεσεις κατι μονο και μονο επειδη ειναι in.

Ολοι προσπαθουν να ξεχωρισουν απο την μαζα με τον εναν η τον αλλον τροπο, πριν ηταν τα τσιγαρα, μετα τα σκουλαρικια, μετα τα τατουαζ, τωρα αχνοφαινεται καποιες να βαφουν τα μαλλια τους μπλε (μου αρεσει, δε λεω) και καποιοι ξυριζουν το κεφαλι και κανουν κοτσο στο πανω μερος. Αλλα τα παντα γινονται για το φαινεσθε, στην ουσια παραμενουμε οι ιδιοι κενοι ανθρωποι.

τοτε γιατι δεν σχολιαζεις την καθε κουτση μαρια η οποια πινει μπυρες,βγαινει καθε βραδυ στα κλαμπ, εχει iphone/samsung, παρκαρει το παπι ή την κουρσα στην εισοδο,τρωει απεξω συνεχεια, παει στην ιδια παραλια με ολους, φοραει τα ιδια ρουχα απο τα zara/bershka με ολους και αλλα ποσα πραγματα κανει επειδη ειναι μοδα!?

εμπρος λοιπον φιλοι αντιφιτνες σταματηστε να τρωτε πιτες και πιτσες γιατι ειναι mainstream!

Δημοσ.

τοτε γιατι δεν σχολιαζεις την καθε κουτση μαρια η οποια πινει μπυρες,βγαινει καθε βραδυ στα κλαμπ, εχει iphone/samsung, παρκαρει το παπι ή την κουρσα στην εισοδο,τρωει απεξω συνεχεια, παει στην ιδια παραλια με ολους, φοραει τα ιδια ρουχα απο τα zara/bershka με ολους και αλλα ποσα πραγματα κανει επειδη ειναι μοδα!?

Γιατι αυτα τα κανω και γω :P

Γιατι αυτα γινοντουσαν απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου, ενω πριν λιγα χρονια, συνηθως τατου βαραγαν συνηθως αυτοι που βαραγαν και αλλα πραγματα.. (οχι πουλια παντως.. )

Δημοσ.

Παντα παρομιες μοδες τυπου μυρισαν τα βοιδια κορταρι και τρεχουν να μασουλισουν σχολιαζονται απο αυτο και αλλου τυπου φορουμ,οπως συνεβει με το iphone καποτε που η καθε γκομενα το ειχε ελεγε οτι ηταν γαματο αλλα δεν ηξερε πως να ανοιξει το wifi,με τα μικελ οταν προτοανοιξαν και ολοι λεγαν παπαριες του στυλ ο μικελς εχει μια ειδικη φαρμα που νανοι σπερνουν μαγικους κοκκους καφε και το αφρογαλα του εχει σπερμα μονοκερου γιαυτο ειναι ο καλυτερος καφες της ελλαδας...

Αν σκεφτω λιγο ακομη ολο και κατι θα μου ερθει...

Παντα σχολιαζοντουσαν οι μοδες και καλα κανουμε και τις σχολιαζουμε γιατι οταν ο σφιχτερ(τωρα σφιχτερ γιατι τοτε δεν ηταν της μοδος βλεπεις) γνωστος ερχονταν και μου ελεγε μαλακα τι εκανες ταττου οι φυλακισμενοι κανουν(αποψεις της προγιαγιας μου δηλαδη) και ξαφνικα λεει παω να χτυπησω κανα μανικι μου δινει πατημα να λεω οτι αποτελει ενα βοδι που αν γινει μοδα οι αντρες να ειναι χωρις πουλι θα παει να το κοψει

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι αυτα τα κανω και γω :P

Γιατι αυτα γινοντουσαν απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου, ενω πριν λιγα χρονια, συνηθως τατου βαραγαν συνηθως αυτοι που βαραγαν και αλλα πραγματα.. (οχι πουλια παντως.. )

ε προφανως τα "κουσουρια" μας δεν τα κραζουμε γιατι οσο mainstream,trendy,τραγικα κτλ να ειναι τα κανουμε εμεις οποτε ειμαστε γαματοι.

Μμμ δεν θυμαμαι  στα 90'ς να ηταν ολοι στα κλαμπ/μπαρ κτλ αλλα με το παπι σε μια παραλια ή το ποδηλατο στους δρομους ή επαιζε κρυφτο στους δρομους κτλ. αλλα αυτα εχουν παψει να ειναι ιν για αυτο και τα σταματησαμε..

Δημοσ.

Ναι αλλα τι tattoo μιλαμε?? mainstream η ψαγμενα εκει ειναι το ερωτημα. Η κουτση μαρια θελοντας να ειναι "εναλλακτικη" μπορει να μην κανει τα κλασσικα με νεραιδες/κινεζικα κτλπ αλλα τιποτα πιο ψαγμενα να συμβολιζουν κατι και τετοια διαφορα, οποτε αυτοματα οι πολλες κουτσες μαριες κανουν mainstream τα ψαγμενα. Αρα αν θες να εισαι ψαγμενος πρεπει να κανεις νεραιδες/κινεζικα και τετοια διοτι πρεπει να σκεφτεσαι ενα βημα μπροστα σωστα??

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες αναρωτιέμαι γιατί ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να έχουμε γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος ΑΛΛΟΣ;

Δουλειά δεν έχουμε και ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι;

Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν κάτι δεν μας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο αλλά εμείς το βλέπουμε έτσι βάσει της αντίληψης μας και της όποιας κοινωνικής πεποίθησης (στερεότυπα).

Το να έχει κάποιος γνώμη για κάτι που κάνει κάποιος άλλος δείχνει -εκτός από κόμπλεξ- αδυναμία κατανόησης του εαυτού του (του δικού του) και αδυναμία σε συναισθηματικές παγίδες.

(έτσι για να έχουμε να λέμε, να πω πως δεν έχω τατουάζ πάνω μου απλά και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν πάνω μου. Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και είναι απόλυτα σεβαστές οι προτιμήσεις του)

Γιατί ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουμε γνώμη δεν καταλαβαίνω...:) Δεν ζει ο καθένας μόνος του, όλοι μαζί ζούμε, σχολιάζουμε και σχολιαζόμαστε, κρίνουμε κρινόμαστε, επηρεαζόμαστε κλπ.

Δεν βλέπω το κακό να πεις αν σου αρέσει ή όχι κάτι που βλέπεις σε κάποιον άλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...