Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τρίχα στην μασχάλη πάντως είναι απείρως χειρότερη και αντιαισθητική απο το τατουάζ !

Αφού την αφήνει αχτένιστη ο παπάρας...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι τοσο μενος για την κουτση Μαρια?

Γιατι ειναι κουτση…. :P

Αφού την αφήνει αχτένιστη ο παπάρας...

Τουλαχιστον να τα ειχε κανει μπουκλες. 

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν κάποιοι γνωστοί μου και φίλοι μου που θα ήθελα πολύ να τους δω με ενα συγκεκριμένο τατουάζ... κάτι που ξερω ότι τους χαρακτηρίζει... ή για παράδειγμα ξέρω ότι θα ταίριαζε στην κολλητη μου την οποία γνωρίζω από παιδί και ξέρω ότι είναι γερό καρύδι κι έχει περάσει πολλά κι έτσι σ'αυτήν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα

κατα τ'αλλα πολυ φλωριά τα τατουάζ

• Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν κάποιοι γνωστοί μου και φίλοι μου που θα ήθελα πολύ να τους δω με ενα συγκεκριμένο τατουάζ... κάτι που ξερω ότι τους χαρακτηρίζει... ή για παράδειγμα ξέρω ότι θα ταίριαζε στην κολλητη μου την οποία γνωρίζω από παιδί και ξέρω ότι είναι γερό καρύδι κι έχει περάσει πολλά κι έτσι σ'αυτήν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα

κατα τ'αλλα πολυ φλωριά τα τατουάζ

και γιατι λοιποον στην φιλη σου να πηγαινει το τατουαζ αλλα στους αλλους να ειναι φλωρια!?

double standards!

Δημοσ.

αν και για να είμαι ειλικρινής παρόλο που δεν είμαι μεγάλη φαν των τατου οπως καταλαβαινετε χτες το διασκέδασα λίγο

πηγα να φάω σ'ενα μαγαζί και όταν με σέρβιρε η κοπέλα την μπυρα αποκαλύφθηκε στο χερι της ενα αστεράκι... ε έχει και το χαβαλέ του, σκέφτηκα, να ανακαλύπτεις στον καθένα μια μικρή ή μεγάλη ζωγραφιά... 

και γιατι λοιποον στην φιλη σου να πηγαινει το τατουαζ αλλα στους αλλους να ειναι φλωρια!?

double standards!

γιατί οι άλλοι είναι φλώροι

τους γνωρίζω ρε παιδί μου και βλέπω οτι είναι σκατόφλωροι

η πλάκα είναι ότι αυτοι που δεν είναι δεν εχουν 

γιατί πολύ απλά έχουν άλλα πιο σοβαρά προβλήματα απο το να σκεφτούν τι ζωγραφίτσα να κάνουν

• Moderators
Δημοσ.

να στο πω αλλιως. Με βλεπεις εξω με ολο το ποδι τατουαζ!

ξερεις τι συμβολιζει? Οχι. 

ομως θα πεις α δες αυτον εχει κ ανει ολο το ποδι θα χει θεματα κτλ! (εννοω θεματα προβλης κτλ)

Δημοσ.

Πσιτ, μεταξύ μας....η κουτσή μαρία είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει :) deal with it.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικούς τους καίει τόσο πολύ το τί κάνει ο διπλανός τους στο κορμί του. Το τατού στο σώμα του αλλουνού δεν έχει να κάνει με σένα.

Μήπως να περιμένουμε ν'ανοίξουν και θρεντ όπως 'τί γνώμη έχετε για την κάθε κουτσή μαρία που κάνει την χωρίστρα δεξιά;' ή 'τί γνώμη έχετε για την κάθε κουτσή μαρία που γλύφει την κρέμα απ'το καλαμάκι στα coffee island;'. Ναι. Τόσο γελοία ακούγονται όλα αυτά.

• Like 4
Δημοσ.

Νένυα μαζί σου.

αλλά αν ανοίξεις θέμα "μου τη δίνει η κάθε κουτσή Μαρία που είναι υπέρβαρη" εκεί δεν έχει απαντήσεις του στυλ -είναι σώμα του ας κάνει ότι γουστάρει-

εκεί μας ενοχλούν γιατί μας χαλάνε την αισθητική της όρασης μας.

Που στην τελική κι αυτών δικό τους είναι το σώμα και το κάνουν ότι γουστάρουν,έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω 2 μέτρα 2 σταθμά στην εμφάνιση. Κι εκεί θά'λεγα ότι σώμα της είναι ας το κάνει ό,τι γουστάρει. Ποιά είμαι εγώ να πω στον άλλον/ην τί θα κάνει με το κορμί του/της;;;

Η αισθητική μου δεν χαλάει απ'το πόσα κιλά έχει κάποιος αλλά απ'το πόσα κιλά μαλάκας είναι όταν ανοίγει το στόμα του.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Νένυα μαζί σου.

αλλά αν ανοίξεις θέμα "μου τη δίνει η κάθε κουτσή Μαρία που είναι υπέρβαρη" εκεί δεν έχει απαντήσεις του στυλ -είναι σώμα του ας κάνει ότι γουστάρει-

εκεί μας ενοχλούν γιατί μας χαλάνε την αισθητική της όρασης μας.

Που στην τελική κι αυτών δικό τους είναι το σώμα και το κάνουν ότι γουστάρουν,έτσι;

ο υπερβαρος σε επηρεαζει γενικοτερα. Δεν μιλαω για την αισθητικη. Ομως ο υπερβαρος εχει πιο πολλες πιθανοτητες για να βγαλει καποιες αρρωστιες τις οποιες θα πληρωσουμε εμμεσα ολοι μας, σε λεωφορεια ,τρενα κτλ θα στριμωξει τον διπλανο, πολυ πιθανο να χρειαστει επιδοματα λογο τουοτι δεν μπορει να δουλεψει και αλλα ποσα τα οποια επηρεαζουν τους τριγυρω, οποτε μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο

Δεν έχω 2 μέτρα 2 σταθμά στην εμφάνιση. Κι εκεί θά'λεγα ότι σώμα της είναι ας το κάνει ό,τι γουστάρει. Ποιά είμαι εγώ να πω στον άλλον/ην τί θα κάνει με το κορμί του/της;;;

Η αισθητική μου δεν χαλάει απ'το πόσα κιλά έχει κάποιος αλλά απ'το πόσα κιλά μαλάκας είναι όταν ανοίγει το στόμα του.

το ποσα εκατοστα μαλακας ειναι σε πειραζει? :P

• Like 1
Δημοσ.

ο υπερβαρος σε επηρεαζει γενικοτερα. Δεν μιλαω για την αισθητικη. Ομως ο υπερβαρος εχει πιο πολλες πιθανοτητες για να βγαλει καποιες αρρωστιες τις οποιες θα πληρωσουμε εμμεσα ολοι μας, σε λεωφορεια ,τρενα κτλ θα στριμωξει τον διπλανο, πολυ πιθανο να χρειαστει επιδοματα λογο τουοτι δεν μπορει να δουλεψει και αλλα ποσα τα οποια επηρεαζουν τους τριγυρω, οποτε μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο

το ποσα εκατοστα μαλακας ειναι σε πειραζει? :P

μη το εμβαθύνεις,μείνε στο επιφανειακό-εμφανισιακό όπως έκανε και η νένυα που έπιασε τι είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...