MikeJ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο που είχα διαβάσει για τα τατουάζ στην Ελλάδα ήταν ότι "Μου κάνει εντύπωση πως σε μία χώρα που μαστίζεται από πρωτόγνωρη οικονομική κρίση (ανθρωπιστική την αποκαλούν κάποιοι) βλέπεις σχεδόν τους πάντες να ξοδεύουν λεφτά σε τατουάζ (σε κάτι δλδ που είναι και ακριβό και εντελώς μη αναγκαίο).... 3
michael92 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Θα μου άρεσαν αν μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο contrast. Τα περισσότερα tattoo είναι ξεθωριασμένες σαχλαμάρες. 1
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και τα ατομα με ειδικες αναγκες εχουν δικαιωμα στα τατουαζ. 1
Sarandis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εμένα με πιάνει κάτι σαν αναγουλα όταν βλέπω τατουάζ μανίκια με πολλά χρώματα. Έχω μια αντιπάθεια με τις βελονες, και με πιάνει ιδεοψυχαναγκαστικος πόνος στην θεά τέτοιων σχεδίων. Μια φορά είχα δει έναν κλαρινογαμπρο να έχει κάνει τατουαζ στα πόδια του την λέξη muay Thai. Ήταν πολύ κραυγαλεο γιατί ήταν τεράστιο ! Επίσης ξενερωνω πολύ όταν βλέπω εμφανισιμες κοπέλες που έχουν γεμίσει το μισό τους σώμα με κάθε λογής τατουαζ... τι ζόρια τραβάτε μερικοί.απορώ. Ελεύθερος χρόνος Eχει ξεφτιλιστεί πλήρως το τατουάζ σαν έννοια εδώ.Παλαιότερα κάπου στο 90 ήταν περιθωρίακο το '00 πέρασε στο ενναλακτικό και τα 2010+ στην πλήρη καγκουροποίηση μούσι +τατουάζ το 90% των "Αντρών" σε παραλία του Los angeles Να πάς δεν θα πετύχεις τόσα άτομα με τατουάζ οσά αμα πάς σε μια συνηθισμένη παραλία εδώ Έχω μούσι απο το 2006 και το 1ο ταττού ήταν το 2008. Ας αλλάξω επειδή ξαφνικά έγινε τρεντιά για να μη με πει κάποιος κάγκουρα ή "άντρα". I call bullshit. Το καλύτερο που είχα διαβάσει για τα τατουάζ στην Ελλάδα ήταν ότι "Μου κάνει εντύπωση πως σε μία χώρα που μαστίζεται από πρωτόγνωρη οικονομική κρίση (ανθρωπιστική την αποκαλούν κάποιοι) βλέπεις σχεδόν τους πάντες να ξοδεύουν λεφτά σε τατουάζ (σε κάτι δλδ που είναι και ακριβό και εντελώς μη αναγκαίο).... Ούτε το να πηγαίνεις διακοπές είναι αναγκαίο. Ούτε να έχεις για τηλέφωνο κάτι ανώτερο του 3310 γιατί κι αυτό την ίδια δουλειά κάνει ουσιαστικά. Το "αναγκαίο" ως μέσο επιβίωσης προφανώς. Kαι ένα βιντεάκι 7
Aztec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναι καλα να φοράει κοντή φούστα και να έχει ας πούμε όλο το μπουτι μπροστα τατουάζ ... Yeah right killer combo 2
NT1G Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 τι γνωμη εχετε για την καθε κουτση μαρια που κανει τατουαζ; βλεπω οτι εχει παρατραβηξει η μοδα, με ασχημα τατόυ σε διαφορα σημεια του σωματος, αγορια και κοριτσια. 1
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εμενα μου αρεσει τι να σου πω γουστα ειναι αυτα λατρευω τα τατουαζ στις γυναικες 1
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στα χανια παντως εχει εναν τατοο αρτιστ που πας για Σχέδιο και σου λέει Το σκεφτηκες; -Ναι -Τι σημαίνει για σένα; -Απαντας μπλα μπλα -Ξανασκέψουτο και ελα σε 1 μηνα π θα το χεις σκεφτει καλα χαχα Γενικα τωρα πριν 20 χρονια αν ειχες ταττοο λεγαν πως εχεις κανει φυλακή τωρα εχει κ η κουτση μαρια π λεει ο τς.Δεν το θεορώ κακό Ο καθένας κάνει οτι θέλει στο σώμα του... τΤωρα αν το μετανιώσουν σε 10 χρόνια το βλέπουμε...
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στα χανια παντως εχει εναν τατοο αρτιστ που πας για Σχέδιο και σου λέει Το σκεφτηκες; -Ναι -Τι σημαίνει για σένα; -Απαντας μπλα μπλα -Ξανασκέψουτο και ελα σε 1 μηνα π θα το χεις σκεφτει καλα χαχα Γενικα τωρα πριν 20 χρονια αν ειχες ταττοο λεγαν πως εχεις κανει φυλακή τωρα εχει κ η κουτση μαρια π λεει ο τς.Δεν το θεορώ κακό Ο καθένας κάνει οτι θέλει στο σώμα του... τΤωρα αν το μετανιώσουν σε 10 χρόνια το βλέπουμε... Γιατί είναι τόσο γαμάτος tattoo artist που κάνει μόνο γαμάτα σχέδια με πολλαπλά και βαθυστόχαστα μηνύματα και μόνο σε γαμάτους τύπους 3
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τα τατουάζ μου θυμίζουν τις σαχλαμάρες με εικόνες που βάζουν οι πιο πολλοί στο FB.
dacourt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει στο σώμα του.. εδώ μια έβαλε και τρίτο βυζί και εσύ στα τατού κολλάς;
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γιατί είναι τόσο γαμάτος tattoo artist που κάνει μόνο γαμάτα σχέδια με πολλαπλά και βαθυστόχαστα μηνύματα και μόνο σε γαμάτους τύπους Κι επίσης έχει βγάλει ήδη πολλά λεφτά και το παίζει άνετος... 1
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Eχει ξεφτιλιστεί πλήρως το τατουάζ σαν έννοια εδώ.Παλαιότερα κάπου στο 90 ήταν περιθωρίακο το '00 πέρασε στο ενναλακτικό και τα 2010+ στην πλήρη καγκουροποίηση μούσι +τατουάζ το 90% των "Αντρών" σε παραλία του Los angeles Να πάς δεν θα πετύχεις τόσα άτομα με τατουάζ οσά αμα πάς σε μια συνηθισμένη παραλία εδώ Καλα μην το δενεις και κομπο για το LA... Aτομα ηλικιας 70-80+ βλεπω συχνα πυκνα.... Οποτε φαντασου τι γινεται στις μικροτερες ηλικιες. Για να μην αναφερω Miami κλπ. Το πρωτο tattoo το χτυπησα στα 16 μου, Μουσι εχω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου...
cosmos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αντιστρόφως ανάλογα το μέγεθος του μυαλού του καθενός...πάει και το μέγεθος ή η πληθώρα τατουάζ που έχει πάνω του!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα