Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα τατουάζ δεν με ενοχλούν , αυτό που με ενοχλεί είναι αυτοί που τους ενοχλούν 
γενικότερα με ενοχλεί όποιος ενοχλείται ,με θέματα που δεν τον αφορούν

• Like 2
Δημοσ.

Αδιάφορα μου φαίνονται και μένα και έτσι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.

Θέλω να βλέπω το σώμα μου καθαρό για πάντα.

καλά για πάντα δεν θα είναι , όταν πεθάνουμε και μας φάνε τα σκουλήκια θα λερώσει όλων μας το δέρμα με ή χωρίς τατουάζ 

Δημοσ.

καλά για πάντα δεν θα είναι , όταν πεθάνουμε και μας φάνε τα σκουλήκια θα λερώσει όλων μας το δέρμα με ή χωρίς τατουάζ 

Φαντάζομαι στο πάνω μισό της φωτογραφίας παίζει σκουλαρίκι στην μύτη, βαμμένα μάτια  και φράντζα  :P

Δημοσ.

τα τατουάζ δεν με ενοχλούν , αυτό που με ενοχλεί είναι αυτοί που τους ενοχλούν 

γενικότερα με ενοχλεί όποιος ενοχλείται ,με θέματα που δεν τον αφορούν

Sorry αλλά αυτό που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας, όλοι όταν περνάμε από κάπου και πέφτουμε στο τυχαίο βλέμμα κάποιου άλλου, ο άλλος κάτι σκέφτεται μέσα του, πάντα η εικόνα δημιουργεί σκέψεις, στους περισσότερους αυθόρμητες σκέψεις. Αν θες να μην συμβαίνει ούτε αυτό τότε να το κάνεις σε σημείο που να μην είναι ορατό στους άλλους που σε κοιτάνε π.χ μέσα από τα ρούχα. Δεν μπορείς να απαιτείς να σε κοιτάει ο άλλος και να λέει από μέσα του χέστηκα γιατί δεν με αφορά.

Αν εννοείς να μην σου κάνει παρατήρηση ή να μην σου πει κάτι και γενικά να μην εξωτερικεύσει την ενόχλησή του απέναντί σου μέσω κάποιας χ, ψ συμπεριφοράς εκεί είμαι σύμφωνος 1000% μαζί σου. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στην κοινωνία και αυτό επιβάλλεται π.χ σε χώρους εργασίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι στο πάνω μισό της φωτογραφίας παίζει σκουλαρίκι στην μύτη, βαμμένα μάτια  και φράντζα  :P

δεν μου αρέσει ο θάνατος αλλα δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να φοβόμαστε, δεν ειναι στο χέρι μας να μην πεθάνουμε ποτέ , όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε κ αυτό δεν αλλάζει, οπότε για ποιο λόγο να φοβόμαστε να το συζητήσουμε?

Sorry αλλά αυτό που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας, όλοι όταν περνάμε από κάπου και πέφτουμε στο τυχαίο βλέμμα κάποιου άλλου, ο άλλος κάτι σκέφτεται μέσα του, πάντα η εικόνα δημιουργεί σκέψεις, στους περισσότερους αυθόρμητες σκέψεις. Αν θες να μην συμβαίνει ούτε αυτό τότε να το κάνεις σε σημείο που να μην είναι ορατό στους άλλους που σε κοιτάνε π.χ μέσα από τα ρούχα. Δεν μπορείς να απαιτείς να σε κοιτάει ο άλλος και να λέει από μέσα του χέστηκα γιατί δεν με αφορά.

Αν εννοείς να μην σου κάνει παρατήρηση ή να μην σου πει κάτι και γενικά να μην εξωτερικεύσει την ενόχλησή του απέναντί σου μέσω κάποιας χ, ψ συμπεριφοράς εκεί είμαι σύμφωνος 1000% μαζί σου. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στην κοινωνία και αυτό επιβάλλεται π.χ σε χώρους εργασίας.

όχι δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο άλλος και ούτε μπορώ ή θέλω να το ελέγχω γιατι και να μπορούσα δεν είμαι οπαδός του φασισμού οπότε και δεν θα το έκανα , όμως με ενοχλεί όταν ο κάποιος σχολιάζει αρνητικά μια επιλογή κάποιου άλλου που δεν επιρεάζει ούτε έχει σχέση στο ελάχιστο με κανέναν άλλο πέρα απο τον ίδιο και πόσο μάλλον στο ίδιο του το σώμα που θεωρώ οτι ειναι μοναδικό μας δικαίωμα να το κάνουμε ότι θέλουμε , μέχρι και να επιλέξουμε πότε θα το καταστρέψουμε ακόμα. Εχει μεγάλη διαφορά ή σκέψη με την αρνητική εξωτερίκευση των προσωπικών μας επιλογών-γούστων ως προς ξένα σώματα. 

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Εγω πάντως αυτό το κάνω με όλους, όπως και να είναι, ο,τι και να φοράνε, ειτε εχουν τατουαζ.

Θυμαμαι σαν παιδι ειχε τυχει να με φωναξουν "ε, εσυ με το μπλε". Δεν μου αρεσε και την αλλη μερα δεν εβαλα μπλε. Λενε "ε, εσυ με το πρασινο", οπου και εβγαλα το πρασινο μπουφαν. Μετα σκεφτηκα οτι ολα τα χρωματα μπορουν να τα λενε και ισως επρεπε να παω με το βρακι στο σχολειο. Αλλα πριν το κανω σκεφτηκα οτι τοτε θα λενε "ε, εσυ με το βρακι".

Ηθικό δίδαγμα: παντα κατι θα λενε, κανε αυτο που γουσταρεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ΝΑ το πω αλλιως!? Γιατι καποιος -κομπλεξικος- να με κρινει αν εχω ολο μου το ποδι τατουαζ τρυπημενα βυζια κτλ!?

Με τον πρωτο δεν θα ειχατε θεμα με τον δευτερο θα ειχατε..

1545114_594051364001829_985427793_n.jpg?

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να κανεις τατου καλυτερα καντο καπου που να μην το βλεπεις εσυ, γιατι αν το κανεις στο χερι σου για παραδειγμα θα το βλεπεις καθε μερα, θα το βαρεθεις

Κι εγώ το πιστεύω

Γενικά πάντως, αφού δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο κόσμος πως το να κάνεις τατουάζ σε εμφανές σημείο μάλιστα~μόνο και μόνο για μόστρα~ , είναι fail Και απελπισμένο,εγώ δεν θα γίνω κακιά να τους πω ότι δεν μου αρέσει κλπ.

Δημοσ.

Εχουν πολύ πλάκα ορισμένες/οι που κάνουν τατουάζ και επίτηδες φοράνε ρούχο ανοιχτό μόνο σε εκείνο το σημείο για να φαίνεται (π.χ σε μπούστο,μέση, αστράγαλο κλπ).

Τα τατουάζ δεν με ενοχλούν αλλά δεν μου αρέσουν αισθητικά.

Είναι επίσης προφανές ότι μετά από 5-6 χρόνια δεν θα σε εκφράζει αυτό που έκανες.

Πολλές φορές κοιτάω σε φωτο τα ρουχα που φορούσα πριν από 5-10 χρόνια και λέω "τι είναι αυτό το πράγμα;". Το ζήτημα είναι ότι τα ρούχα τα αλλάζεις τα τατουάζ όχι τόσο εύκολα.

• Like 4
Δημοσ.

και γιατί ειναι χειρότερο να κάνει κάποιος τατουάζ για να φαίνεται απο κάποια-ον που αγοράζει το iphone το καινούριο, την τσάντα , το παπούτσι το ακριβό ,το ,gadget-pc γενικότερα που μοστράρει όπου βρεθεί κ όπου σταθεί το οτι έχει πτυχία ή καλή δουλειά και γενικά κάθε είδους επίδειξη για κάτι που θεωρεί + γιαυτόν?? γιατι όποιος κάνει τατουάζ για λόγους ομορφιάς θεωρεί οτι τον ομορφαίνει , γούστο του και καπέλο του.
ποιος απο εσάς δεν κάνει επίδειξη κατα κάποιον τρόπο σε οτιδήποτε ? όποιος πει "εγώ" απλά γελάει ο κόσμος , γιατι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι κάνουν επίδειξη , απλά αλλάζει το τι επιδεικνύουν και γιατί, είναι στην ανθρώπινη φύση .  

αλλα σοβαρά τώρα , σε μια κοινωνία που χαλάνε όλο το μισθό σε δευτερεύοντα πράγματα και χρωστάνε , που έπαιρναν-παίρνουν δάνεια για κάθε λογής μαλακία και τώρα χρωστάνε και κλαίγονται , καθόμαστε και συζητάμε αν ειναι fail το τατουάζ , σε μια κοινωνία απο καμήλες με κρίση ταυτότητας που το φαίνεσθαι είναι σκοπός ζωής.  

• Like 4
Δημοσ.

Α ναι και το άλλο που αν έχουν στη γάμπα πχ ξεκινούν να φοράνε βερμούδα από το Φεβρουάριο (και ας το δαγκώνουν από το κρύο).... χαχα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

και γιατί ειναι χειρότερο να κάνει κάποιος τατουάζ για να φαίνεται απο κάποια-ον που αγοράζει το iphone το καινούριο, την τσάντα , το παπούτσι το ακριβό ,το ,gadget-pc γενικότερα που μοστράρει όπου βρεθεί κ όπου σταθεί το οτι έχει πτυχία ή καλή δουλειά και γενικά κάθε είδους επίδειξη για κάτι που θεωρεί + γιαυτόν?? γιατι όποιος κάνει τατουάζ για λόγους ομορφιάς θεωρεί οτι τον ομορφαίνει , γούστο του και καπέλο του.

ποιος απο εσάς δεν κάνει επίδειξη κατα κάποιον τρόπο σε οτιδήποτε ? όποιος πει "εγώ" απλά γελάει ο κόσμος , γιατι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι κάνουν επίδειξη , απλά αλλάζει το τι επιδεικνύουν και γιατί, είναι στην ανθρώπινη φύση .  

αλλα σοβαρά τώρα , σε μια κοινωνία που χαλάνε όλο το μισθό σε δευτερεύοντα πράγματα και χρωστάνε , που έπαιρναν-παίρνουν δάνεια για κάθε λογής μαλακία και τώρα χρωστάνε και κλαίγονται , καθόμαστε και συζητάμε αν ειναι fail το τατουάζ , σε μια κοινωνία απο καμήλες με κρίση ταυτότητας που το φαίνεσθαι είναι σκοπός ζωής.  

Δεν είπα ότι είναι χειρότερο. είπα απλά πως είναι fail.

Γενικά πάντως υπάρχει κόσμος που δεν επιδεικνύεται και κινείται σε ήρεμους ρυθμούς. Μπορεί να μην τους έχεις γνωρίσει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

ΝΑ το πω αλλιως!? Γιατι καποιος -κομπλεξικος- να με κρινει αν εχω ολο μου το ποδι τατουαζ τρυπημενα βυζια κτλ!?

Με τον πρωτο δεν θα ειχατε θεμα με τον δευτερο θα ειχατε..

βασικά το πρόβλημα αρκετοί (όχι απο εδω μέσα γενικά λέω)  δεν θα το είχαν για τα τατουάζ αλλα για το οτι έχει ένα καλό σωματάκι σε αντίθεση με τους περισσότερους που θα κράξουν γιατι αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και να θες το τατουαζ πάνω σου θα φαίνεται αστείο-κερασάκι σε τούρτα απο σκατά  :) <--- γιατι αν κάποιος είναι χάλια σε εξωτερική εμφάνιση και δεν κάνει κάτι να το αλλάξει αλλα κάνει ένα τατουάζ για ομορφιά ας πούμε ειναι τουλάχιστον ηλίθιο. 

τέσπα το ButtHurt ξεκινάει απο την ζήλια απο την αποτυχία να κάνουμε κάτι εμείς, άρα πρέπει να(προσπαθήσουμε να) μειώσουμε τον άλλο γενικότερα.. 

απ την άλλη το γούστο και το απλό "μου αρέσει , δεν μου αρέσει" ειναι απολύτως κατανοητό και αποδεκτό. 

Δεν είπα ότι είναι χειρότερο. είπα απλά πως είναι fail.

Γενικά πάντως υπάρχει κόσμος που δεν επιδεικνύεται και κινείται σε ήρεμους ρυθμούς. Μπορεί να μην τους έχεις γνωρίσει ακόμα.

δεν πήγαινε σε εσένα , περισσότερο διάβασα τις πρώτες σελίδες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...