talos_2002 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν μου έτυχε, παραείμαι χάλια στα social skills ακόμη και πίσω από πληκτρολόγιο. Δεν το κατακρίνω ως τρόπο έναρξης μιας γνωριμίας ή σχέσης. Άσε που έχει και τα θετικά του, αφού δεν παρασύρεσαι από την όποια εμφάνιση ή πρώιμη αρχική εντύπωση. Αλλά δεν το βλέπω θετικά να έχει κάποιος σχέση μέσω νετ αντί της φυσικής επαφής, αυτή δημιουργεί το δέσιμο, το κλικ που σου κάνει ο άλλος. Κανε speed dating και θα δεις οτι μονο βαρετο δεν ειναι….. ισα, ισα….. μπορει να κλαψεις και απο τα γελια….. Έλα ρε, υπάρχει στην Ελλάδα; Νορμαλ σχεση χωρις αυτοπεποιθηση δεν γινετε απλα....Περα απο την εμφανιση μετραει πολυ το τι εκπεμπεις σαν ατομο. +1
Highlander Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 stavi, για να κάθεσαι σπίτι, πάει να πει πως δεν έχεις φίλους/γνωστούς. Αν όντως έχεις, τότε έχεις και κατάθλιψη και πρέπει να το δεις το συντομότερο. (Το λέω σοβαρά) Όλοι μας τις περιόδους που ήμασταν μόνοι, βγαίναμε με γνωστούς και φίλους και μάλιστα λέγαμε στους υπόλοιπους να φέρουν αδερφές/φίλες/γειτόνισσες κλπ. Με το να κάθεσαι μέσα, πιστεύω πως χειροτερεύεις το πρόβλημα. Δεν βγαίνουν όλοι μετά τις 00:00. Τώρα βέβαια, το να πας στο ξεκάρφωτο σε μια καφετέρια μονάχη σου, δεν θα τύχεις και της καλύτερης αντιμετώπισης. Τέλος, αν θες να ξεκινήσεις γνωριμίες από το inet, μαζευτείτε 5-6 άτομα (θηλυκά και αρσενικά) από το forum ή τα social media και βγείτε όλοι μαζί για να μην σου κάτσει ανάποδα. Και αν δεις ότι κολλάς με κάποιον του την πέφτεις με τρόπο που μόνο εσείς οι γυναίκες ξέρετε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 stavi, για να κάθεσαι σπίτι, πάει να πει πως δεν έχεις φίλους/γνωστούς. Αν όντως έχεις, τότε έχεις και κατάθλιψη και πρέπει να το δεις το συντομότερο. (Το λέω σοβαρά) αυτο δεν ισχυει 100%. Εγω πχ οσα ατομα μπορω να επικοινωνησω και να βγω λειπουν αυτη τη στιιγμη. Οοολοι οι αλλοι που ξερω δεν εχουν να μου προσφερουν κατι σαν ατομα (τους ξερω χρονια). Απο το να βγω με καποιον που δεν γουσταρω προτιμω 1000 φορες να κατσω μεσα και να κανω δουλεια στον υπολογιστη ή να διαβασω ή να δω ταινια. Δεν ειναι καταθλιψη ειναι 100% συνειδητηη επιλογη και αυτο γιατι πλεον ειμαι επιλεκτικος το που θα περασω το χρονο μου και με ποιον. Δεν ψαχνομαι στο νετ για σχεση. Οτι ειναι να ρθει θα ρθει απο μονο του. Ειτε ειναι απο το νετ, ειτε καπου εξω 11
LongTom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σταβις θρεντς μπρινγκ ολ μπόης το δι γιάρντ. Όλα καλά είναι και (σχεδόν) παντού βρίσκεις καλούς και κακούς.Όπως κάτσει στον καθένα. Μόνο Σταβ κορτσόπον, καλύτερα να μην πας μάνο-α-κορίτς,αλλά σε κοινή παρέα-συνάντηση διότι πολλοί ανώμαλοι στο ίντερνετς. Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν έτυχε ποτές, αν και γνώρισα(μέσω pm)παλαιότερα πολλές ενδιαφέρουσες κοπελιές που άλλοι λόγοι δεν επέτρεψαν συνάντηση-περαιτέρω. 1
Highlander Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αυτο δεν ισχυει 100%. Εγω πχ οσα ατομα μπορω να επικοινωνησω και να βγω λειπουν αυτη τη στιιγμη. Οοολοι οι αλλοι που ξερω δεν εχουν να μου προσφερουν κατι σαν ατομα (τους ξερω χρονια). Απο το να βγω με καποιον που δεν γουσταρω προτιμω 1000 φορες να κατσω μεσα και να κανω δουλεια στον υπολογιστη ή να διαβασω ή να δω ταινια. Δεν ειναι καταθλιψη ειναι 100% συνειδητηη επιλογη και αυτο γιατι πλεον ειμαι επιλεκτικος το που θα περασω το χρονο μου και με ποιον. Δεν ψαχνομαι στο νετ για σχεση. Οτι ειναι να ρθει θα ρθει απο μονο του. Ειτε ειναι απο το νετ, ειτε καπου εξω Να το κοιτάξεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να το κοιτάξεις μπα! ειμαι 100% συνηδειτοποιημενος στο τι κανω.! Και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που περιμενω να περασει το καλοκαιρι να φυγω και να μην με ξαναδει κανεις ! 1
katergaris79 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ναι. Σε 3 μήνες κλείνουμε 12 χρόνια μαζί αν και θεωρώ πως ήταν να γίνει έτσι κι αλλιώς αλλά μην το πάμε στα μεταφυσικά! :Ρ 1
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Είτε σχέση μέσω Internet είτε κανονικη όλα είναι μια εμπειρία. Η σχέση από κοντά είναι προφανώς καλύτερη επιλογή αλλά μην απορρίπτεται και κάποια γνωριμία μέσω Internet. Τα περί κατάθλιψης υπάρχουν άνθρωποι που είναι μέσα σε κόσμο όλη μέρα αλλά και πάλι έχουν κατάθλιψη και δεν την παλεύουν. Ο καθένας νιώθει ευτυχισμένος όπως αυτός θέλει. Πήγαμε προχθές με τα φιλαρακια σε clubaki μέχρι το πρωί. Όλα οκ φλερτ με καμιά κοπελιά αλλά τίποτα παραπάνω. Μουσική στο τέρμα να μην ακούς τον διπλανό φάση που φωνάζει μέσα στο αυτι σου. Καποιοι το γουστάρουν αλλά πιστεύω οι περισσότεροι απλά το κάνουν επειδή το κάνουν οι περισσότεροι. Το 99% των γυναικών πίτα στο βάψιμο και να φοβάσαι αν την δεις το πρωί πως θα ναι. Επίσης οι Ελληνίδες λίγες είναι οι ανοιχτές σε νέες γνωριμίες σε μπαρ. Έχω γνωρίσει αρκετές ξένες(ουκρανια/Ρωσία κτλ) που απλά στην πέφτουν στην ψυχρά με το πρώτο ποτάκι. Τέτοιες Ελληνίδες δεν υπάρχουν. 4
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ναι. Και ερωτική σχέση έχω αρχίσει μέσω ίντερνετ και φιλικές. Το θέμα είναι οι σχέσεις να μην μένουν μόνο στο ίντερνετ το θέμα είναι να γίνεται μετά η γνωριμία και από κοντά και θα μπει το νερό στ'αυλάκι που λέμε. Π.χ. τον κολλητό μου τον γνώρισα πριν περίπου 8 χρόνια μέσω Blogger και έχω ακόμα φίλους που γνωριστήκαμε μέσω MySpace, rocking.gr και fititis.gr. 3
tsakonas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην ειστε απολυτοι και μη τα ισοπεδωνετε ολα... αν μπορεις να σφιξεις ονλαιν , σφιγγεις και οφλαιν και βαις βερσα... Ειδικα με τις ελλεηνιδες, σε λιγα χρονια οι γνωριμιες θα ειναι μονο μεσω νετ! 2001-2010 ημουν μαχιμος, τα τεμαχια ηταν πανω απο 35 συνολικα.....αλλα καμια δεν ηταν για σπιτι ,ουτως η αλλως δεν εψαχνα νοικοκυρα Το 2010 γνωρισα τη μανα του γιου μου καταλαθος στο fb.... the rest is history.... p.s μονο αλλοδαπες.. 1
gavros10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πρεπει να παραδεχτουμε ομως, οτι οποια γνωριμια γινεται μεσω ιντερνετ (ερωτικη, φιλικη) στην πραγματικη ζωη εξω απο την οθονη εχει προβληματα ακριβως επειδη η γνωριμια εγινε σε εναν "αμηχανο" χωρο οπου αν δεν σου αρεσει πατας το χ πανω δεξια και γεια σας. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πρεπει να παραδεχτουμε ομως, οτι οποια γνωριμια γινεται μεσω ιντερνετ (ερωτικη, φιλικη) στην πραγματικη ζωη εξω απο την οθονη εχει προβληματα ακριβως επειδη η γνωριμια εγινε σε εναν "αμηχανο" χωρο οπου αν δεν σου αρεσει πατας το χ πανω δεξια και γεια σας. εχει ακριβως τα ιδια προβληματα με μια κανονικη γνωριμια! ειναι σαν να λες οτι η μια σχεση εχει προβληματα επειδη η γνωριμια εγινε στο κλαμπ ενω η αλλη εγινε στη βιβλιοθηκη 5
LongTom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην ειστε απολυτοι και μη τα ισοπεδωνετε ολα... αν μπορεις να σφιξεις ονλαιν , σφιγγεις και οφλαιν και βαις βερσα... Ειδικα με τις ελλεηνιδες, σε λιγα χρονια οι γνωριμιες θα ειναι μονο μεσω νετ! 2001-2010 ημουν μαχιμος, τα τεμαχια ηταν πανω απο 35 συνολικα.....αλλα καμια δεν ηταν για σπιτι ,ουτως η αλλως δεν εψαχνα νοικοκυρα Το 2010 γνωρισα τη μανα του γιου μου καταλαθος στο fb.... the rest is history.... p.s μονο αλλοδαπες.. Μήπως επειδή πήγαινες για τις τρύπιες ελλεϊνιδές δεν πέτυχες ποτές μια νορμάλ ημεδαπή; Διότι ξέρω μισή ντουζίνα καλές ημεδαπές κοπέλες που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που γράφετε. Btw:Μένω εξωτερικό εδώ και χρόνια και όλες οι τελευταίες ήταν αλλοδαπιές(αναγκαστικά λόγω στατιστικών).
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πρεπει να παραδεχτουμε ομως, οτι οποια γνωριμια γινεται σε μπαρ, κλαμπ κλπ (ερωτικη, φιλικη) στην πραγματική ζωή έξω από τα μαγαζιά αυτά εχει προβληματα ακριβως επειδη η γνωριμια εγινε σε εναν "ψεύτικο" χωρο με σκοτάδι, καπνούς, δυνατή μουσική, αλκοόλ, μέικ απ και μπόλικη "δηθενίλα". φιξντ 3
manzah80 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σταβις θρεντς μπρινγκ ολ μπόης το δι γιάρντ. Όλα καλά είναι και (σχεδόν) παντού βρίσκεις καλούς και κακούς.Όπως κάτσει στον καθένα. Μόνο Σταβ κορτσόπον, καλύτερα να μην πας μάνο-α-κορίτς,αλλά σε κοινή παρέα-συνάντηση διότι πολλοί ανώμαλοι στο ίντερνετς. Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν έτυχε ποτές, αν και γνώρισα(μέσω pm)παλαιότερα πολλές ενδιαφέρουσες κοπελιές που άλλοι λόγοι δεν επέτρεψαν συνάντηση-περαιτέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις