Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι, ολοι θελουν να γυρισουν τον κοσμο ολο, τι γινεται ομως με τα μερη μας;

Σε ποσες πολεις/νομους εχετε βρεθει, εστω και για μια μερα;

Απ την αλλη, αξιζει να επισκευθουμε ολους τους νομους (στη ζωη μας); Μηπως η πατριδα μας ειναι βαρετη;

Εγω εχω βρεθει στους εξης νομους/ πολεις οπου εχω περπατησει:

Αθηνα, τριπολη, καλαματα, αγρινιο, ιωαννινα, τρικαλα, βολος, χαλκιδα, χανια, σαμο και θεσσαλονικη για μια μερα. Θελω να παω σε καμια δεκαρια ακομη να δω πως ειναι η καθημερινοτητα στα μερη τους. Μονο τοτε θα νιωθω οτι θα θελω να γυρισω και σημαντικες πολεις του εξωτερικου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ελλαδα, αρχιτεκτονικα, ειναι ψιλό αδιάφορη.

#drops mic

Επεξ/σία από viper2005
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

οσο μπορω με λιγοτερα λεφτα να δω μια αλλη χωρα θα το κανω! το να θελω 150€ να παω και να ρθω κερκυρα αθηνα

και να θελω λιγοτερα για να παω Ιταλια/γερμανια/Αγγλια ναι τοτε δεν θα επιλλεξω ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά βλέπω πολλούς φίλους και γνωστούς που πάνε ταξίδια στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι πως είναι ωραία, γνωρίζεις άλλες κουλτούρες. Αλλά ρε παιδιά, και η Ελλαδίτσα μας είναι ωραία. Εγώ δυστυχώς έχω το θέμα του οικονομικού, αλλιώς θα την γύριζα όλη. Ακόμη και να είχα λεφτά, θα προτιμούσα Ελλάδα από εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα η Ελλαδα εχει ατελειωτα πανεμορφα μερη να επισκεφθεις , το καθενα τελειως διαφορετικο απο το αλλο. Παντα εχεις κατι καινουργιο να δεις.

Ιδανικη κατασταση να ζεις μακρια απο αυτην, να βγαζεις τα γκαφρα σου σαν κυριος και να σκας 20-30 μερουλες το χρονο για διακοπουλες (οι οποιες ειναι και σχετικα φθηνες αρα κανεις και ζωαρα).

Διοτι αν ζεις εντος Ελλαδας ειναι αρκετα δυσκολο να την απολαυσεις με τις ομορφιες της, εκτος αν εισαι κανενας κρατικοδιαιτος ή κανενα βολεμενο κομματοσκυλο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

δεν το περιμενα να συμφωνησω με τον απο πανω :P 

ωραια μερη εχουμε αλλα επισης ειμαστε και λιγο μαλακες και δεν ξερουμε να τα εκμεταλευομαστε σωστα ή προσπαθουμε να τα υπερεκμεταλευτουμε

Δημοσ.

Έχω πάει σε πάρα πολλα νησιά στο αιγαίο και σε μερικά στα επτάνησα...όλη την Κρήτη...την Μακεδονία και Θράκη...Ήπειρο...από Θεσσαλία μονο Λάρισα και Βόλη-Πήλιο. Πελλοπόνησο δεν έχω γυρίσει καθόλου εκτός από Πάτρα-Καλάβρυτα-Ελαφόνησο..και Στερεα Ελλάδα μόνο Αθήνα και Λειβαδιά. 

Γενικά η Ελλάδα τα καλά χρόνια έλεγε τρελά για road trip...πλέον όμως με τοσα διόδια και την βενζίνη στο θεό ειναι πανάκριβη. Καλά το να πας στα νησιά επίσης πανάκριβο...ειδικά αν δεν είσαι Αθηναίος με τα λεφτά που θέλεις για να πας σε νησιά του αιγαίου κάνεις ταξιδάρες στο εξωτερικό!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μπορώ να πω ότι την έχω ψιλογυρίσει, αν και μερικά μέρη ήμουν μικρός για να τα θυμάμαι καλά. Τα νησιά είναι σχεδόν όλα αρκετά ενδιαφέροντα και έχω ιδιαίτερες αναμνήσεις από όλα. Από ηπειρωτική Ελλάδα, για τις πόλεις δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάτι ιδιαίτερο, αλλά τα χωριά, οι παραλίες και η φύση της Ηπείρου που είχα την ευκαιρία να την εξερευνήσω είναι μαγευτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Κομοτηνή,Ξάνθη Καβάλα Θεσσαλονίκη Νάουσα Έδεσσα Γιάννενα Καστοριά Άρτα Αγρίνιο Αμφιλοχία Ναύπακτο Μεσολόγγι Πάτρα πύργο Κυπαρισσία Καλαμάτα μονεμβασια Σπάρτη Γύθειο Άργος Ναύπλιο Καλάβρυτα Κόρινθο Λουτράκι. Τήνο παρο χιο μυτιληνη. Όλο κ κάποιο μέρος θα ξεχνάω. Δεν έχω πάει Θεσσαλία στερεά Ελλάδα Επτάνησα Κρήτη κ δώδεκανησα. Κ πλέον δύσκολα θα πάω για ευνόητους λόγους

Δημοσ.

Πελοπόννησο (όλους τους νομους), Αττική, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Τρίκαλα.

Από νησια: Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Πόρο, Αίγινα, Σαλαμίνα, Σκύρο, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο, Κάρπαθο.

Η αδυναμία μου είναι τα νησιά μας και η ορεινή Αρκαδία για απόλυτη ηρεμία.

• Like 1
Δημοσ.

Εξω δεν εχω παει και ουτε ψηνομαι την ελλαδα παλιοτερα με γονεις την εχω γυρισει αρκετα μερη μερικα που μου ερχονται ειναι πατρα, καλαματα, ναυπλιο, τολο, σπαρτη, θεσσαλονικη, καβαλα, δραμα, ξανθη, χαλκιδικη, βεροια, ναουσα, πρεβεζα, ηγουμενιτσα, αρτα, χαλκιδα, λιβαδια, αραχοβα.

Απο νησια εχω παει θασος, ροδο, κερκυρα, κρητη (χανια, ηρακλειο, ελουντα, αγιο νικολα, κνοσσο, ματαλα), αργοσαρονικο, τίνος

Δημοσ.

Η ελλαδα. αρχιτεκτονικα, ειναι ψιλό αδιάφορη.

#drops mic

Θες να πεις ότι δεν σαρέσουν τα Μακεδονικά σπίτια και η τρομερή χωριατοαρχιτεκτονική μας; :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...