Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ενταξει η αληθεια ειναι οτι θελω να παω και σε μεγαλυτερες ιντσες.

τηλεόραση τότε, για να σου μείνει κιόλας να βλέπεις και καμιά σειρά στο Netflix.εγω θα αραζα σε τηλεόραση αλλά με πιάνει νταγλα στο μισάωρο στον καναπέ😂

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Ψάχνω για μία οθόνη να συνδεθεί σε ένα Asus ZenBook 14 για δουλειά γραφείου Excel, SPSS κλπ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι 27’ πάω και 24’ αλλά να είναι ξεκούραστη και με καλή προστασία για τα μάτια. Δεν θα χρησιμοποιηθεί για gaming. Επειδή δεν ξέρω τις διαφορές IPS και VA το αφήνω σε εσάς. Επίσης μάλλον θα προτιμούσα flat και όχι curved. Από τιμή το ταβάνι μου είναι 350€ χωρίς να λέω όχι σε κάτι χαμηλότερο VFM.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zstephanos είπε

Καλημέρα παιδιά,

Ψάχνω για μία οθόνη να συνδεθεί σε ένα Asus ZenBook 14 για δουλειά γραφείου Excel, SPSS κλπ. Ιδανικά θα ήθελα να είναι 27’ πάω και 24’ αλλά να είναι ξεκούραστη και με καλή προστασία για τα μάτια. Δεν θα χρησιμοποιηθεί για gaming. Επειδή δεν ξέρω τις διαφορές IPS και VA το αφήνω σε εσάς. Επίσης μάλλον θα προτιμούσα flat και όχι curved. Από τιμή το ταβάνι μου είναι 350€ χωρίς να λέω όχι σε κάτι χαμηλότερο VFM.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αν ανέβεις χρηματικά https://www.skroutz.gr/s/30894903/Dell-S2722QC-IPS-Monitor-27-4K-3840x2160-με-Χρόνο-Απόκρισης-4ms-GTG.html

Μπορεί να σου κάνει και φθηνότερη 27" Qhd ή άλλη. Κατέληξε πρώτα στο μέγεθος/ανάλυση και βλέπεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Νομίζω πως έχω καταλήξει στην 27'

https://www.skroutz.gr/s/30924213/Dell-S2722DC-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-4ms-GTG.html

Βέβαια είδα πως η

https://www.skroutz.gr/s/34971347/Dell-P2723DE-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-8ms-GTG.html

παρόλο που είναι και αυτη 2Κ έχει μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης (με νοιάζει για δουλειά γραφείου??) αλλά έχει Ethernet port (RJ45) παίζει δηλαδή να κάνω cast απο το Laptop ? σε τι εξυπηρετεί??

Επίσης κατά τη γνώμη σας στις 27' αξίζει να πάω στην αντίστοιχη Dell S2722QC στα 4Κ για δουλειά γραφείου και απόσταση θέασης 50-60cm.

Αν έχετε άλλες προτάσεις σε 27' ευχαρίστως !!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας!!

Δημοσ.

Καλημέρα,είμαι στο τσακ να χτυπήσω την HP X27Q,αρκετά καλή οθόνη με σχετικά γρήγορο πάνελ για τα χρήματα της.Ειχα σκοπό να πάω σήμερα στο Πλαίσιο να την πάρω αλλά ψάχνοντας χθες βράδυ,μου καρφώθηκε να πάω για λίγο μεγαλύτερη στις 31.5 ιντσες και συγκεκριμένα στην G3223D.

Σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή 32 ιντσες στο ένα μέτρο?Έχει δουλέψει κανένας σε τέτοιο μέγεθος?Επίσης με χαλάει απίστευτα που δεν κλείνει το λεντ αλλά μπορώ να ζήσω με αυτο.Το θέμα είναι το μέγεθος,τι λέτε?

Για πες Millenium,τι προτείνεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Καλημέρα,είμαι στο τσακ να χτυπήσω την HP X27Q,αρκετά καλή οθόνη με σχετικά γρήγορο πάνελ για τα χρήματα της.Ειχα σκοπό να πάω σήμερα στο Πλαίσιο να την πάρω αλλά ψάχνοντας χθες βράδυ,μου καρφώθηκε να πάω για λίγο μεγαλύτερη στις 31.5 ιντσες και συγκεκριμένα στην G3223D.

Σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή 32 ιντσες στο ένα μέτρο?Έχει δουλέψει κανένας σε τέτοιο μέγεθος?Επίσης με χαλάει απίστευτα που δεν κλείνει το λεντ αλλά μπορώ να ζήσω με αυτο.Το θέμα είναι το μέγεθος,τι λέτε?

Για πες Millenium,τι προτείνεις?

Τι να σου πω...δεν είμαι και ειδικός. Η γνώμη μου είναι πώς η Hp είναι vfm ειδικά αν τη βρίσκεις χαμηλά. Η G3223D ,χωρίς να την έχω ψάξει πολύ, έχει χαμηλό ppi και δεν έχει καλό HDR.

Ετσι είναι με τις οθόνες.. κάπου κερδίζεις-κάπου χάνεις. Για 32αρα καλύτερα θα ήταν να έβλεπες καμμιά από κοντά πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα αν υπήρχε η δυνατότητα να τις δω από κοντά θα ήταν το καλύτερο αλλα δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γινεται.Την HP θα την πάρω από το Πλαίσιο στα 299€,θα πάω την Τρίτη τελικά.Ειναι τσάμπα για το πάνελ που φοραει.

Ελεγα επειδή έχω την u2311 από το 2010 και ακόμα είναι σκυλί,να έπαιρνα πάλι dell.Αλλα όντως δεν διαβάζω και πολύ καλά σχόλια για την 3223 χωριά που πιστεύω 32 ιντσες θα είναι πολλές από τόσο κοντά.Βεβαια όλα συνήθεια είναι αλλά τεσπα.Μαλλον θα καταλήξω στην HP

• Like 1
Δημοσ.

Ύστερα από 1600 μέρες χρήσης μιας παλιάς eizo ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσω. Θα προτιμήσω 24αρα λόγω απόστασης, ips panel και με καλή βάση, όχι ογκώδης που να ρυθμίζεται στο ύψος. Κυρίως για χρήση γραφείου και λίγο gaming. Δεν έχω συγκεκριμένο budget. Τι θα προτείνατε;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gousgounakos είπε

Ύστερα από 1600 μέρες χρήσης μιας παλιάς eizo ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσω. Θα προτιμήσω 24αρα λόγω απόστασης, ips panel και με καλή βάση, όχι ογκώδης που να ρυθμίζεται στο ύψος. Κυρίως για χρήση γραφείου και λίγο gaming. Δεν έχω συγκεκριμένο budget. Τι θα προτείνατε;

1600 μέρες ακριβώς; :P

Γράψε και budget καλύτερα.

Δημοσ.

Ποιος γυπαετος πηγε και την πηρε την HP απο το πλαισιο ρε μαγκες?😢

Τι ηθελα και το εγραφα,μια εβδομαδα την κοιταγα,διαθεσιμη.Μολις εγραψα την Παρασκευη το μυνημα παει,το Σαββατο,εξαφανιστηκε.Ποσο μακακας ειμαι και εγω ομως.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κύριοι, παρήγγειλα σήμερα όλα τα κομμάτια για το pc που φτιάχνω και θα το έχω έτοιμο πάνω κάτω το Πάσχα μέχρι να έρθουν όλα τα κομμάτια και έχει μείνει η οθόνη (2Κ) στο τέλος γιατί νόμιζα θα ήταν ευκολάκι.

Από Specs θα έχει ryzen 5800x3d και rx 6800 xt, υπάρχει ένα θέμα, όσο περισσότερο ψάχνω για οθόνες τόσο περισσότερο κολλάω, τις βλέπω όλες να υπερέχουν από τις άλλες σε κάποια σημεία και σε κάποια άλλα να μειονεκτούν, μια το πάνελ ξεκολλάει (G7) η άλλη λένε ghosting (AW2723DF) η άλλη τον βαράει στα μάτια τον άλλον( LG) και η άλλη που με άρεσε στη τελική δεν υπάρχει διαθέσιμη (S2721DGFA).... 

Άντε βγάλε άκρη, για VA ή IPS πάνελ πάω όχι ότι ξέρω τι διαφορές έχουν μόνο ότι η IPS έχει καλύτερα χρώματα??!!

Μπορεί να προτείνει κανείς που να έχει κάποια εμπειρία με αυτές τις οθόνες ή να ξέρει γενικά ποια θα ήταν καλύτερη overall σε αυτά τα χρήματα??

400-600 ευρώ μπάτζετ, αν έχετε στο νου και καμιά δυο άλλες ρίχτε τις.

https://www.skroutz.gr/s/28295043/Samsung-Odyssey-G7-LC27G75TQSRXEN-VA-HDR-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-240Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#shops

https://www.skroutz.gr/s/38881742/Dell-Alienware-AW2723DF-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-280Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#shops

https://www.skroutz.gr/s/25725643/Dell-S2721DGFA-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#shops

https://www.skroutz.gr/s/29903770/LG-UltraGear-27GP850-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#shops

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...