Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα να κάνω topup το paypal μου. Όλα έγιναν πανεύκολα και γρήγορα έστειλα το έμβασμα μέσω winbank Πειραιώς και μου αφαίρεσαν αμέσως τα χρήματα από τον λογαριασμό.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξ αλλου δεν υπάρχει λογο για τέτοιους πειραματισμούς, δηλαδη να δηλώσεις ενα ιβαν στο ππ και να στείλεις απο άλλο, ψάχνεις μονος σου να δημιουργήσεις προβλήματα

To IBAN που έδωσε σε εμένα το Paypal είναι διαφορετικό από του φίλου πιο πάνω. Οπότε, λογικά, πρέπει όντως να υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια, αλλά γιατί να πρέπει να κάνεις προσθήκη του δικού σου ΙΒΑΝ διαφορετικά; Θέλω να πω ότι θα μπορούσε απλώς να σου πει: "Στείλε τόσα εκεί και γράψε το όνομα σου". Κάτι άλλο γίνεται σίγουρα.

Έτσι κι εγώ, είχα να αγοράσω από την εβδομάδα πριν τα CC. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο τόσο καιρό... Πάντως η δική μου Alpha Bonus Visa δεν πέρασε όπως και μια Visa και μια Mastercard της Εθνικής.

Δημοσ.

To IBAN που έδωσε σε εμένα το Paypal είναι διαφορετικό από του φίλου πιο πάνω. Οπότε, λογικά, πρέπει όντως να υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια, αλλά γιατί να πρέπει να κάνεις προσθήκη του δικού σου ΙΒΑΝ διαφορετικά; Θέλω να πω ότι θα μπορούσε απλώς να σου πει: "Στείλε τόσα εκεί και γράψε το όνομα σου". Κάτι άλλο γίνεται σίγουρα.

Το Paypal πρόσφατα άλλαξε τράπεζα συνεργασίας. Πήγε σε τράπεζα που παράγει Virtual iban για κάθε ένα χρήστη. Αυτα δεν έχουν απολυτως καμία σχέση με το Iban που δηλώνει ο χρήστης. Γιαυτο και αν στείλει κάποιος χρήματα δε χρειάζεται να δωσει άλλο στοιχείο (όπως πριν που εβαζες κάποιο κωδικό) δεδομένου ότι το paupal Iban που βλέπεις αφορά εσένα και μόνο. Το Iban που πρoσθέτουμε είναι μόνο για να λάβουμε χρήματα από το paypal balance μας.

Απλά, για διάφορους λόγους, το Paypal απαιτεί να έχεις προσθέσει το iban σου  προκειμένου να σου δείξει το virtual iban σου στη DB στο οποίο μπορείς να κάνεις το έμβασμα. Εννοείται ότι απαιτείται σε κάθε περίπτωση να σου ανήκει ο λογαριασμός από τον οποίο στέλνονται τα χρήματα αλλιώς το paypal θα απορρίψει την πληρωμή

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να στείλεις στο Paypal χρήματα απο το δηλωμένο λογαριασμό. Μπορείς και απο αλλο αρκεί να είναι δικός σου

Σωστό,

Χθες έστειλα, για δοκιμή, έμβασμα 100€ από άλλη τράπεζα από τη συνδεδεμένη στο Paypal, με τα στοιχεία της Deutche Bank, και σήμερα το μεσημέρι ήρθε μήνυμα ότι η μεταφορά έγινε.Μπήκα στο λογαριασμό του Paypal και είδα τα 100€.

• Like 1
Δημοσ.

Eβαλα την τριτη λεφτα σε προπληρωμένη καρτα της πειραιως για να κανω αγορα απο ebay κ σημερα π προσπαθησα να παραγγειλω δεν γινόταν, πήγα στο ΑΤΜ για μα δω το ποσο και μου βγαζει λογιστικο υπόλοιπο 19 ευρώ κ διαθέσιμα 10 ευρώ...γνωρίζει κάνεις τι είναι αυτό ??

Δημοσ.

Άντε και έστειλες ένα ποσό πχ 100 ευρώ μέσω εμβάσματος από την τράπεζα σου στο paypal και το ποσό αυτό εμφανίστηκε στο top up. Ας πούμε τώρα ότι περίσεψε μετά τις αγορές σου ένα ποσό 20 ευρώ το οποίο θέλεις να πάρεις πίσω,πως το επιστρέφεις από το top up του paypal στον λογαριασμό σου στην Ελληνική τράπεζα?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μέχρι και σήμερα μέσω της visa της Alpha bank δεν μου δεχεται συναλλαγες μεσω paypal ουτε σε ebay ουτε σε zara ή κάτι άλλο.

Πριν λίγο καιρό μου δέχτηκε Paypal για το you.gr

Έκανα λογαριασμό στο revolut τι βήματα πρέπει να κάνω για να μπορώ να το συνδέσω με το paypal μου και να είναι και ασφαλές; Φοβάμαι να το συνδέσω στην κάρτα μου.

Δημοσ.

Έκανα λογαριασμό στο revolut τι βήματα πρέπει να κάνω για να μπορώ να το συνδέσω με το paypal μου και να είναι και ασφαλές; Φοβάμαι να το συνδέσω στην κάρτα μου.

Δεν συνδέεις το revolut με την κάρτα σου. Το revolut 'είναι' από μονο του κάρτα.

Διάβασε εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

Όταν στέλνουμε έμβασμα στο PayPal, στα στοιχεία που ζητά η τράπεζα είναι και η ταχυδρομική διεύθυνση του δικαιούχου. Ποια είναι η ταχυδρομική διεύθυνση του PayPal που πρέπει να συμπληρώσουμε?

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-505?do=findComment&comment=54367284

Δημοσ.

Χρειαζομαι βοηθεια με το paypal ..Εχω κανει την διαδικασια με δευτερο λογαριασμο εχω μεταφερει χρηματα κ ειχα κανει μια αγορα πριν 15 μερες,τελικα την ακυρωσα γτ αργουσαν χαρακτηριστικα να δουν την πληρωμη κ εστελαν τα χρηματα πισω ...Τωρα προσπαθ εδω κ μια εβδομαδα να αγορασω απο τα sportdirect k gearbest αλλα ματαια οτανκανω την πληρωμη μου λεει αυτο This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Return to merchant and try a different payment method

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

.Σκέφτηκα οτι θα μπλόκαραν κ την διαδικασια πληρωμης απο paypal απο Ελλαδα αλλα ειδαι σε προηγουμενα σχολια οτι αγορασν κανονικα αλλα με το revolut.Ξερει καποιος να μου πει τι να κανω με το paypal κ  τα χρηματα που εχω ηδη μεσα?

Δημοσ.

χωρις revolut δεν γινεται??

και εγω το ιδιο ψαχνω εφτασα μεχρι 560σελιδα αλλα τιποτα.

ψαχνω και εγω να βαλω χρηματα κατευθιαν στο παυπαλ χωρις revolut.

κανω εγω την δουλεια μου με paysafe

αλλα θελω να εχω την δυνατοτητα να στειλω εμβασμα στο paypal κατεθιαν απο το λογαριασμο μου.

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθω σημερα να κάνω top up στέλνοντας έμβασμα στα στοιχεία αυτα της τραπεζας της paypal και δεν γινεται.

Μέσω e-banking της Πειραιως. Σε σας πώς δουλεψε?

Υπάρχει τροπος τελικα να βαλω λεφτα στην paypal μου?

Edit:

image.jpgΦέξε μου και γλυστρισα...

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθω σημερα να κάνω top up στέλνοντας έμβασμα στα στοιχεία αυτα της τραπεζας της paypal και δεν γινεται.

Μέσω e-banking της Πειραιως. Σε σας πώς δουλεψε?

Υπάρχει τροπος τελικα να βαλω λεφτα στην paypal μου?

Edit:

image.jpgΦέξε μου και γλυστρισα...

Πειραιως μεχρι 30/11 δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...