spartak1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι να γινει το μπαμ εβαζα λεφτα απο το e-banking της εθνικης σε ενα λογαριαμο Αμερικανικης τραπεζας που μου ειχε δωσει το paypal ισχυει αυτο τωρα? Θα πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου να βάλεις το topup να δεις τι στοιχεία τράπεζας θα σου βγάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Έχω καιρό που άφησα αυτήν την κοιυβέντα οπότε πιθανώς έχω χάσει επεισόδια αλλά λεφτά γιατι δεν μπορείτε να βάλετε στο paypal; Αφού μπορεί ο καθένας να στείλει 500 ευρώ σε ξένη τράπεζα. Εγω τέλη οκτώμβρη έστειλα απο την εθνική στον λαγαριασμό μου στο paypal 500euro απροβλημάτιστα με κόστος 1 ευρώ Πως το εκανες ;αυτο? με καρτα η καπως αλλιως? εγω εχω μεινει ακομη στο επεισοδειο που ολοι ψαχνανε να βρουν τροπο να κανουν αγορες απο εξω με οποιοδηποτε ποσο και το paypal δεν δεχονταν λεφτα απο καρτες στην Ελλαδα , αλλαξε κατι απο τοτε? τωρα μπορουμε επιτελους να βαλουμε λεφτα στο paypal με καρτες απο Ελλαδα η να κανουμε αγορες απο εξωτερικο με μικρα ποσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Έχω καιρό που..... Εγω τέλη οκτώμβρη έστειλα απο την εθνική στον λαγαριασμό μου στο paypal 500euro απροβλημάτιστα με κόστος 1 ευρώ Πως εγένεν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Incepted Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τον Makfil λυπαμαι μονο ;P χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γιατί με λυπάσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sekibun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Χρεωστική VISA Πειραιώς με paypal αλλα και απευθειας στο Steam πριν απο 1 ωρα δεν την δεχόταν. Τώρα μόλις, τη δέχτηκε απευθείας, κανονικά. Δεν παίζει, κάποιος κάθεται στα κεντρικα και μας τρολλάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_genia_twn_xamenwn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Απο οτι εχω καταλαβει ,δηλαδη, για να παρεις κατι απο eBay & Amazon (οταν εχεις PayPal) ή θα σου τα φανε ή θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου για να βγαλεις την moneysafe που για να παρεις κατι με 4 Ε πληρωνεις 40... Εκτος απο την καρτα τον μεγαλολεχριτων (moneysafe) υπαρχει καποια αλλη που μπορουν να γινουν παραγγελιες τουλαχιστον απο αμαζον και eBay ? Α! Βιβλια μπορεις να παραγγειλεις (eBay & Amazon) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter_Line Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πως το εκανες ;αυτο? με καρτα η καπως αλλιως? εγω εχω μεινει ακομη στο επεισοδειο που ολοι ψαχνανε να βρουν τροπο να κανουν αγορες απο εξω με οποιοδηποτε ποσο και το paypal δεν δεχονταν λεφτα απο καρτες στην Ελλαδα , αλλαξε κατι απο τοτε? τωρα μπορουμε επιτελους να βαλουμε λεφτα στο paypal με καρτες απο Ελλαδα η να κανουμε αγορες απο εξωτερικο με μικρα ποσα? Πως εγένεν αυτό; Με το top up. Οχι για άμεση αποστολή χρημάτων αφου δεν δουλεύει πια. Σου δινουν τα στοιχεία της τράπεζας και του λογαριασμού που θα κάνεις την κατάθεση και στην συνεχεια στέλνεις τα λεφτά στον λογαριασμό αυτό. Πρέπει τα στοιχεία του λογαριασμού απο τον οποίο θα στείλεις τα λεφτα να είναι ιδια με αυτά στο paypal. Σε 2 μέρες μπαίνουν τα λεφτά με κόστος 1 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει εμβασμα στο paypal 500 ευρω αυτο το μηνα δεν μπορω να κανω αλλο.. μπορω να φορτωσω το paypal αλλα οχι απο εμενα απο καποιο αλλο λογαριασμο(φιλου μου) με τα στοιχεια που μου βγαζει το paypal θα εμφανιστει στο balance?η θα εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει εμβασμα στο paypal 500 ευρω αυτο το μηνα δεν μπορω να κανω αλλο.. μπορω να φορτωσω το paypal αλλα οχι απο εμενα απο καποιο αλλο λογαριασμο(φιλου μου) με τα στοιχεια που μου βγαζει το paypal θα εμφανιστει στο balance?η θα εχω προβλημα? Οχι δε μπορείς με βάση όσα αναφέρει το paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει εμβασμα στο paypal 500 ευρω αυτο το μηνα δεν μπορω να κανω αλλο.. μπορω να φορτωσω το paypal αλλα οχι απο εμενα απο καποιο αλλο λογαριασμο(φιλου μου) με τα στοιχεια που μου βγαζει το paypal θα εμφανιστει στο balance?η θα εχω προβλημα?Αν εννοεις να κανείς δευτερο εμβασμα από άλλο λογαριασμό στο ίδιο ππ, απο αναφορες που εχουν γινει εδω, ναι μπορείς Απο οτι εχω καταλαβει ,δηλαδη, για να παρεις κατι απο eBay & Amazon (οταν εχεις PayPal) ή θα σου τα φανε ή θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου για να βγαλεις την moneysafe που για να παρεις κατι με 4 Ε πληρωνεις 40... Εκτος απο την καρτα τον μεγαλολεχριτων (moneysafe) υπαρχει καποια αλλη που μπορουν να γινουν παραγγελιες τουλαχιστον απο αμαζον και eBay ? Α! Βιβλια μπορεις να παραγγειλεις (eBay & Amazon) ? Εσυ τα μπερδεψεις όλα μαζί, πες πιο συγκεκριμένα τι θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimxz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά προσπαθώ να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal αλλά δεν μου το επιτρέπει.Για ποιό λόγο; Να σημειώσω πως θέλω απλά να μεταφέρω χρήματα από τον paypal λογαριασμό στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει εμβασμα στο paypal 500 ευρω αυτο το μηνα δεν μπορω να κανω αλλο.. μπορω να φορτωσω το paypal αλλα οχι απο εμενα απο καποιο αλλο λογαριασμο (φιλου μου) με τα στοιχεια που μου βγαζει το paypal θα εμφανιστει στο balance?η θα εχω προβλημα? Στην ερώτησή σου πήρες δύο διαφορετικές απαντήσεις Αυτή Οχι δε μπορείς με βάση όσα αναφέρει το paypal και αυτή Αν εννοεις να κανείς δευτερο εμβασμα από άλλο λογαριασμό στο ίδιο ππ, απο αναφορες που εχουν γινει εδω, ναι μπορείς Η σωστή είναι η πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimxz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και επίσης μια ακόμη ερώτηση,πως μπορώ να στείλω έμβασμα με τον paypal λογαριασμό μου μέσω moneygram?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά προσπαθώ να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal αλλά δεν μου το επιτρέπει.Για ποιό λόγο; Να σημειώσω πως θέλω απλά να μεταφέρω χρήματα από τον paypal λογαριασμό στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Διάβασε την προηγούμενη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα