geogr13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Moneysafe να βρειτε την υγεια σας.. Πηγα χθες το πρωι Γλυφαδα (στο γραφειο της) εκανα εγγραφη, μου την εβγαλαν επιτοπου και την φορτωσα.. Μολις γυρισα σπιτι εκανα αμεσως τις πληρωμες μου (Wargaming, Steam, Easybytez και Upstore).. Για προσωρινη λυση μεχρι να επανελθουμε στην κανονικοτητα ειναι οτι καλυτερο.. Τωρα ολα τα αλλα που λετε και προτεινετε εσεις (τα περισσοτερα τα δοκιμασα και δεν επιασαν) ειναι ημιμετρα και παραπληροφορηση.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από geogr13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μια εναλλακτικη λυση για το paypal (?), που λειτουργει σε ολα σχεδον τα sites πωλησεων, στην ουσια το αντιπαλο δεος (Ρωσικο) του paypal.... http://www.wmtransfer.com/eng/ λοιπον δημιουργησα λογαριασμο στο wmtransfer (Web Money) και μου ζητανε αντιγραφο διαβατηριου ή ταυτοτητας ή καποιο αλλο δημοσιο εγγραφο για πιστωποιηση της ταυτοτητας μου.... αυτο χρειαζεται μονο αν θελεις να κανεις καποιες παραπανω ενεργειες, οπως να κανεις "πορτοφολι" σε ευρο το οποιο θα συνδεσεις απευθειας με καρτα ή λογαριασμο.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ το εχει κανει καποιος απο εσας ? ειναι ασφαλες να δωσω τετοια αντιγραφα ? ευχαριστω Υ.Γ Συλλυπητήρια Γαλλία, Συλλυπητήρια Ευρώπη.... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από dedalos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moneysafe να βρειτε την υγεια σας.. Πηγα χθες το πρωι Γλυφαδα (στο γραφειο της) εκανα εγγραφη, μου την εβγαλαν επιτοπου και την φορτωσα.. Μολις γυρισα σπιτι εκανα αμεσως τις πληρωμες μου (Wargaming, Steam, Easybytez και Upstore).. Για προσωρινη λυση μεχρι να επανελθουμε στην κανονικοτητα ειναι οτι καλυτερο.. Τωρα ολα τα αλλα που λετε και προτεινετε εσεις (τα περισσοτερα τα δοκιμασα και δεν επιασαν) ειναι ημιμετρα και παραπληροφορηση.. Ημίμετρα μπορεί να είναι γιατί τα καταφέραμε ως χώρα να τα κάνουμε μπάχαλο και να βάλουμε Capital Control αλλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση για να γίνει εδώ. Παραπληροφόρηση πάντως σίγουρα δεν γίνεται. Αντιθέτως πολύ καλή πληροφόρηση γίνεται μέσα από το forum. Εδώ θα ακούσεις πράγματα και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τι δουλειά σου. Μόνο ωφελημένοι βγήκαν αυτοί διάβασαν το forum. Τόση συμπυκνωμένη γνώση δεν θα βρεις αλλού. Και αυτό γιατί κάποιοι αφιλοκερδώς μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εδώ μέσα. Η αναγνώριση είναι το ελάχιστο. Φαντάζομαι και εσύ για την Moneysafe είτε από εδώ είτε από κάπου αντίστοιχο έμαθες. Δεν νομίζω να την έμαθες από τα σχολικά βιβλία. Για την Moneysafe δεν είσαι ο πρώτος που την ανακαλύπτει και την προτείνει. Ελάχιστες σελίδες πίσω υπάρχουν 2-3 ίδιες αναφορές. Κάποιοι έλυσαν μέσω αυτής το θέμα των CC. Το ότι για εσένα μοιάζει ιδανική λύσει δεν σημαίνει ότι είναι και για όλους. Χαρακτηριστικά έχουν αναφερθεί πως έχει μεγάλες χρεώσεις. Πολύ καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία σου γιατί προσθέτει γνώση στο forum και σίγουρα κάποιοι μπορεί να ωφεληθούν αλλά οι χαρακτηρισμοί "παραπληροφόρηση" και "ημίμετρα" δεν ακούστηκαν καλά. Υ.Γ. Πάντα φιλικά 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moneysafe να βρειτε την υγεια σας.. Πηγα χθες το πρωι Γλυφαδα (στο γραφειο της) εκανα εγγραφη, μου την εβγαλαν επιτοπου και την φορτωσα.. Μολις γυρισα σπιτι εκανα αμεσως τις πληρωμες μου (Wargaming, Steam, Easybytez και Upstore).. Για προσωρινη λυση μεχρι να επανελθουμε στην κανονικοτητα ειναι οτι καλυτερο.. Τωρα ολα τα αλλα που λετε και προτεινετε εσεις (τα περισσοτερα τα δοκιμασα και δεν επιασαν) ειναι ημιμετρα και παραπληροφορηση.. Μαλλον εσυ κανεις παραπληροφορηση και οχι το παρον θεμα . Τι δοκιμασες και δεν επιασε? Revolut?Leupay?Monese? Δεν νομιζω να δοκιμασες καποιες απο αυτες γιατι αν τις ειχες δοκιμασει σιγουρα δεν θα πηγαινες σε moneysafe που εχει εναν τονο χρεωσεις. Αν σε βολευει εσενα και δεν σε πειραζουν οι χρεωσεις ολα καλα, αλλα δεν μπορεις να λες οτι τα υπολοιπα ειναι παραπληροφορηση και ημιμετρα οταν δεν ξερεις γιατι μιλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Mε American Express της Alpha το Paypal δουλεύει ρολόι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthebest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα. Καποιος γνωστος μου ειπε για μια μεθοδο για το paypal που λεγεται Revolve ή κατι τετοιο. Γνωριζει κανεις τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derorist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα. Καποιος γνωστος μου ειπε για μια μεθοδο για το paypal που λεγεται Revolve ή κατι τετοιο. Γνωριζει κανεις τιποτα; http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharpshooter Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 χθες έβαλα με τη μέθοδο request money 45eu για αγορά του fallout 4 με τα ενδιάμεσα νταβατζιλίκια έχω 43.19 και το game βγαίνει 43.89 xD πάω λοιπόν να βάλω άλλα 3 και παίρνω το μακρύτερο We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card. τι παίζει ? συνεχίζω τις προσπάθειες ? έχω κάνει άπειρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1989! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα...εχω προπληρωμενη καρτα πειραιως κ ειχα μεσα 19 ευρω...προσπαθησα αρκετες φορες να κανω αγορα από ebay χωρις αποτέλεσμα..την καρτα δεν την ειχα κανει verify...πηρα τηλ στην Πειραιώς κ μου είπαν οτι εχω 19 ευρω αλλα διαθεσιμα ειναι τα 10...τα υπολοιπα 9 ριναι δεσμευμενα απο το παυπαλ...τελικα την καρτα την εκανα verify χθες το βραδυ...τα 9 ευρω θα μου επιστραφουν ? γνωριζει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borelli_13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά Η γκαντεμιά μου δεν εχει ορια! Πήγα να κάνω send money σε έναν άλλο λογαριασμο για πρωτη φορα,αφού ενημερωσα τα στοιχεία της καρτας μου που είχε λήξει, και μου έβγαλε το paypal ένα μηνυμα οτι ο λογαριασμος μου ειναι πλέον limited και θα πρέπει να αλλάξω κωδικό,ερωτησεις ασφαλείας και να ελεγξω αν αλλαξαν τα στοιχεια μου.Τα έκανα ολα και είδα ότι ζητάει και κατι που το ονομαζει Photo ID.Πάτησα και μου βγαζει το εξης μηνυμα αλλα δεν ξερω τι να κανω: Appeal limitation and fix your account PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing. Please submit each of the following documents: Valid photo ID Passport Driver's License National Identity Card Please make sure that the documentation you provide is up-to-date and legible. The name and address on your documentation must correspond with the information registered on your PayPal account. Your documentation cannot be older than 6 months. Send only documents received by mail (online statements cannot be accepted). Send all the information and documents required as soon as possible to complete the review process Τι πρέπει να τους στείλω ακριβως? Διαβατηριο έχω ληγμένο από το 2005 και δίπλωμα οδήγησης δεν εχω, το τελευταίο είναι ταυτότητα? Λέει κάτι ότι τα εγγραφα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6 μηνων και να στειλω εγγραφα που έλαβα με mail απ ότι καταλαβα,αλλά νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο! Αν ξέρει καποιος ας βοηθήσει! Ευχαριστω προκαταβολικά Να ενημερώσω για όποιον του συμβεί ανάλογο περιστατικό,έστειλα φωτογραφία το πίσω μερος της ταυτότητας μου όπου φαίνονται τα στοιχεία μου(όχι ολοκληρη για παν ενδεχόμενο ποτε δεν ξερεις) και μια φωτογραφία από το ενημερωτικό χαρτί κίνησης λογαριασμού που έχω συνδεδεμένη την visa (πρεπει να είναι τουλάχιστον 6 μηνων/ευτυχώς δεν το πεταξα) και σε μερικές ωρες ο λογαριασμός μου ήταν πάλι όπως και πριν Η όλη διαδικασία έγινε για λόγους ασφαλείας όπως μου είπαν απο την paypal σε email έπειτα, λόγω ασυνήθιστων ενεργειών σε λίγες μέρες(απόπειρα 5 αγορών και άκυρο λογω cc ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gt.33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παραπληροφόρηση πάντως σίγουρα δεν γίνεται. Αντιθέτως πολύ καλή πληροφόρηση γίνεται μέσα από το forum. Εδώ θα ακούσεις πράγματα και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τι δουλειά σου. Μόνο ωφελημένοι βγήκαν αυτοί διάβασαν το forum. Τόση συμπυκνωμένη γνώση δεν θα βρεις αλλού. Και αυτό γιατί κάποιοι αφιλοκερδώς μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εδώ μέσα. Αφιερώνοντας περίπου δυό ώρες μόνο, το εν λόγω forum με βοήθησε πολύ ώστε να πραγματοποιήσω κάποιες μικροσυναλλαγές που αλλιώς δε θα μπορούσα. Καλό είναι να κάνουμε μία παύση που και που και να ευχαριστούμε όσους, όπως πολύ σωστά αναφέρεις: "αφιλοκερδώς μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους". Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν. Μάλιστα, παρουσιάζονται αρκετές, διαφορετικές "λύσεις", καθώς και τα αρνητικά και θετικά τους, ώστε καθείς είναι σε θέση να κρίνει ποιά είναι η καταλληλότερη για την περίπτωσή του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ημίμετρα μπορεί να είναι γιατί τα καταφέραμε ως χώρα να τα κάνουμε μπάχαλο και να βάλουμε Capital Control αλλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση για να γίνει εδώ. Παραπληροφόρηση πάντως σίγουρα δεν γίνεται. Αντιθέτως πολύ καλή πληροφόρηση γίνεται μέσα από το forum. Εδώ θα ακούσεις πράγματα και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τι δουλειά σου. Μόνο ωφελημένοι βγήκαν αυτοί διάβασαν το forum. Τόση συμπυκνωμένη γνώση δεν θα βρεις αλλού. Και αυτό γιατί κάποιοι αφιλοκερδώς μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εδώ μέσα. Η αναγνώριση είναι το ελάχιστο. Φαντάζομαι και εσύ για την Moneysafe είτε από εδώ είτε από κάπου αντίστοιχο έμαθες. Δεν νομίζω να την έμαθες από τα σχολικά βιβλία. Για την Moneysafe δεν είσαι ο πρώτος που την ανακαλύπτει και την προτείνει. Ελάχιστες σελίδες πίσω υπάρχουν 2-3 ίδιες αναφορές. Κάποιοι έλυσαν μέσω αυτής το θέμα των CC. Το ότι για εσένα μοιάζει ιδανική λύσει δεν σημαίνει ότι είναι και για όλους. Χαρακτηριστικά έχουν αναφερθεί πως έχει μεγάλες χρεώσεις. Πολύ καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία σου γιατί προσθέτει γνώση στο forum και σίγουρα κάποιοι μπορεί να ωφεληθούν αλλά οι χαρακτηρισμοί "παραπληροφόρηση" και "ημίμετρα" δεν ακούστηκαν καλά. Υ.Γ. Πάντα φιλικά Μαλλον εσυ κανεις παραπληροφορηση και οχι το παρον θεμα . Τι δοκιμασες και δεν επιασε? Revolut?Leupay?Monese? Δεν νομιζω να δοκιμασες καποιες απο αυτες γιατι αν τις ειχες δοκιμασει σιγουρα δεν θα πηγαινες σε moneysafe που εχει εναν τονο χρεωσεις. Αν σε βολευει εσενα και δεν σε πειραζουν οι χρεωσεις ολα καλα, αλλα δεν μπορεις να λες οτι τα υπολοιπα ειναι παραπληροφορηση και ημιμετρα οταν δεν ξερεις γιατι μιλας. Γιατι τετοιο μενος απεναντι μου ρε παιδια?? Ουτε σας εβρισα ουτε σας σκοτωσα την μανα.. Ελεος!! Απλα αναφερω οτι η moneysafe για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λυση ειναι οτι καλυτερο.. Και ΝΑΙ τα περισσοτερα τα δοκιμασα και δεν επιασαν.. Οτι προλαβα να διαβασω φυσικα.. Ποιος εχει ορεξη να διαβασει 600 σελιδες?? Δουλευει ΠΑΝΤΟΥ φορτιζετε πανευκολα (στην γειτονια μου μονο εχω 5 περιπτερα που πουλανε vouchers) και αν την αναβαθμισεις απο επιπεδο 2 και πανω (οπως εκανα εγω) ΔΕΝ ΕΧΕΙ μηνιαιο τελος ουτε ΑΛΛΕΣ χρεωσεις!! Απλα αντι για 8 ευρω της καρτας του απλου επιπεδου πληρωνεις 20 ευρω (ξεχωριστα απ το voucher φυσικα).. Για οποιον δεν θελει να ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ τον τραπεζικο λογαριασμο του δεξια κι αριστερα σε αμφιβολου ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ sites, οργανισμους, διαδικασιες του προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ moneysafe για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λυση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εχω συνδεδεμενο στο paypal ενα λογαριασμο της πειραιως και θελω να στειλω εμβασμα αλλα επειδη επιασε οριο η πειραιως μπορω να στειλω με τα ιδια στοιχεια που μου δινει το paypal με λογαριασμο εθνικης η θελει να συνδεσω το λογαριασμο της εθνικης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να στείλεις και από άλλη τράπεζα, βάζοντας τα στοιχεία που σου έχουν δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γιατι τετοιο μενος απεναντι μου ρε παιδια?? Ουτε σας εβρισα ουτε σας σκοτωσα την μανα.. Ελεος!! Απλα αναφερω οτι η moneysafe για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λυση ειναι οτι καλυτερο.. Και ΝΑΙ τα περισσοτερα τα δοκιμασα και δεν επιασαν.. Οτι προλαβα να διαβασω φυσικα.. Ποιος εχει ορεξη να διαβασει 600 σελιδες?? Δουλευει ΠΑΝΤΟΥ φορτιζετε πανευκολα (στην γειτονια μου μονο εχω 5 περιπτερα που πουλανε vouchers) και αν την αναβαθμισεις απο επιπεδο 2 και πανω (οπως εκανα εγω) ΔΕΝ ΕΧΕΙ μηνιαιο τελος ουτε ΑΛΛΕΣ χρεωσεις!! Απλα αντι για 8 ευρω της καρτας του απλου επιπεδου πληρωνεις 20 ευρω (ξεχωριστα απ το voucher φυσικα).. Για οποιον δεν θελει να ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ τον τραπεζικο λογαριασμο του δεξια κι αριστερα σε αμφιβολου ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ sites, οργανισμους, διαδικασιες του προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ moneysafe για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λυση.. κανενα μενος φιλε μου γιατι κανεις μας δεν αντιπροσωπευει καμμια καρτα/εταιρια απλως μιλας για την ακριβοτερη λυση ακυρωνοντας ολες τις αλλες και θεωρεις και παραπληροφορηση την προσπαθεια που κανουμε να βρουμε λυση να ψωνιζουμε φτηνα απο εξω λογω των capital controls. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα