Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο δεν βγαινει επισημα για αντρες? Σιγα μην δηλωσω γκει.. βγαίνει επίσημα για άνδρες αλλά για όσους κάνουν σεξ με άλλους άνδρες καθώς είμαστε γκρουπ υψηλού κινδύνου. Τεσπά.Παίζει να έχω κάνει τα πιο πολλά τέστ αφροδισίων από όλους σας εδώ μέσα.Από τα 19 μου κάθε έξι μήνες ένα πακετάκι με όλα τα αφροδίσια(με εξαίρεση μια περίοδο 6 ετών που είμασταν μονογαμικοί με τον δικό μου).Πλέον επειδή τα τελευταία χρόνια κάνουμε πάντα μαζί αραιά κ που κανα παρτάκι με ούζα (με προφύλαξη πάντα με τους άλλους συντρόφους) κάθε 6μηνο χτυπάμε εντελώς τυπικά το πακετάκι μας.Όταν κάνουμε οι 2 μας σεξ κάνουμε χωρίς προφυλακτικό.Α κ έχουμε εμβολιαστεί κ οι 2 για HPV. Για την ιστορία δεν έχουμε κολλήσει ποτέ κανένα αφροδίσιο that we know of.Βάζω ένα ενδεχόμενο να είμαστε φορείς κάποιου τύπου HPV που δεν έχει εμφανή συμπτώματα (αρκετά πιθανό σύμφωνα με τον γιατρό μας). 1
Haris San Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για την stavi, Σχετικα αυτο που ελεγες περι 2 μηνων αναμονης μεχρι να κανεις σεξ κτλ... Εγω συγχαιρω τις κοπελες που δεν ειναι παρτολες αλλα το 2 μηνες ειναι υπερβολικο!!! Φαντασου οτι οταν ημουν 16 και τα ειχα με μια στην ηλικια μου η οποια ηταν παρθενα και πολυ σημαζεμενη κοπελα και νομιζα οτι δεν θα μου κατσει ποτε, τελικα το καναμε σε 1 μηνα και κατι...Επισης μια αλλη σχεση που ειχα μεγαλη (η κοπελα ηταν 19) και αυτη φοβοταν οτι θα την πηδηξω και θα την παρατησω μου ειχε στο περιμενε 3 εβδομαδες. Ειναι λογικο να μην του κατσεις με την μια αλλα οχι τοσο πολυ...Εγω θεωρω το ιδανικο καπου στις 2 εβδομαδες. Απο κει και περα ο αλλος θα αρχισει να σκεφτεται οτι κατι παει στραβα και θα ξενερωσει κιολας γιατι θα νομιζει οτι δεν τον θες κτλ Τον αλλον μπορεις να τον γνωρισεις και να δεις τι κουμας ειναι μεσα σε 2 εβδομαδες...Και δεν θα βγαινεις 1 φορα την εβδομαδα μαζι του, αν το κανεις αυτο αντε γεια μετα...Τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα πρεπει να βρισκεστε... Επισης με τον αλλον δενεσαι οταν ερχεστε πιο κοντα...Δλδ μπορει να βγαινετε εξω για ποτο αλλα στην ουσια ποτε να μην νιωσετε δεμενοι...1 φορα αν κατσετε στο σπιτι, και χωρις να το κανετε, απλα να φασωθειτε,να δειτε μια ταινια και μετα απλα καθισετε αγκαλια θα δεις πως θα δενεσαι και θα νιωθεις συναισθηματα... Αυτο το επαθα εγω με μια που ειμασταν fuck buddies και κοιμομασταν μαζι κτλ και στο τελος καταληξαμε να εχουμε σχεση απλα δεν το λεγαμε... Και οι 2 ειχαμε συναισθηματα για τον αλλον... Εγω,τωρα στα 24, δεν υπηρχει περιπτωση να περιμενω 1 μηνα ! Δλδ θα πρεπε η αλλη να ειναι 9αρι για να το κανω και να εχει ταυτοχρονα και προσωπικοτητα, και παλι αν ηταν 9αρι θα καθοταν μαλλον απο το 2ο ραντεβου αλλα δεν παιζει να χε προσωπικοτητα Πολυ σπανιο το πακετακι...
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για την ιστορία δεν έχουμε κολλήσει ποτέ κανένα αφροδίσιο that we know of.Βάζω ένα ενδεχόμενο να είμαστε φορείς κάποιου τύπου HPV που δεν έχει εμφανή συμπτώματα (αρκετά πιθανό σύμφωνα με τον γιατρό μας). δεν υπάρχουν εξετάσεις για να το τσεκάρετε αυτό;
mclein Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 σε 4-7 ώρες συνύπαρξης ή/και συζήτησης μια τύπισσα ξέρει αν θα σου κάτσει ή οχι... τα κοριτσάκια που σκέφτονται πολύ είναι ιδιας κατηγοριας με αυτα που πεφτουν με το μουρατο μου αμαξι αρα καμια διαφορα. τους ενωνει το οτι έχουν δώσει μεγάλη αξία στις τρύπες τους και ειναι μ@λ@κι@ να σας μεταφερουν τα ψυχολογικα τους ! καντε εξετασεις για την παρτη σας κ να θυμάστε οτι οι πιο βρωμιαρες ειναι αυτες που αγνοούν & είναι πιο "αθωες". 1
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για την stavi, Σχετικα αυτο που ελεγες περι 2 μηνων αναμονης μεχρι να κανεις σεξ κτλ... Εγω συγχαιρω τις κοπελες που δεν ειναι παρτολες αλλα το 2 μηνες ειναι υπερβολικο!!! Φαντασου οτι οταν ημουν 16 και τα ειχα με μια στην ηλικια μου η οποια ηταν παρθενα και πολυ σημαζεμενη κοπελα και νομιζα οτι δεν θα μου κατσει ποτε, τελικα το καναμε σε 1 μηνα και κατι...Επισης μια αλλη σχεση που ειχα μεγαλη (η κοπελα ηταν 19) και αυτη φοβοταν οτι θα την πηδηξω και θα την παρατησω μου ειχε στο περιμενε 3 εβδομαδες. Ειναι λογικο να μην του κατσεις με την μια αλλα οχι τοσο πολυ...Εγω θεωρω το ιδανικο καπου στις 2 εβδομαδες. Απο κει και περα ο αλλος θα αρχισει να σκεφτεται οτι κατι παει στραβα και θα ξενερωσει κιολας γιατι θα νομιζει οτι δεν τον θες κτλ Τον αλλον μπορεις να τον γνωρισεις και να δεις τι κουμας ειναι μεσα σε 2 εβδομαδες...Και δεν θα βγαινεις 1 φορα την εβδομαδα μαζι του, αν το κανεις αυτο αντε γεια μετα...Τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα πρεπει να βρισκεστε... Επισης με τον αλλον δενεσαι οταν ερχεστε πιο κοντα...Δλδ μπορει να βγαινετε εξω για ποτο αλλα στην ουσια ποτε να μην νιωσετε δεμενοι...1 φορα αν κατσετε στο σπιτι, και χωρις να το κανετε, απλα να φασωθειτε,να δειτε μια ταινια και μετα απλα καθισετε αγκαλια θα δεις πως θα δενεσαι και θα νιωθεις συναισθηματα... Αυτο το επαθα εγω με μια που ειμασταν fuck buddies και κοιμομασταν μαζι κτλ και στο τελος καταληξαμε να εχουμε σχεση απλα δεν το λεγαμε... Και οι 2 ειχαμε συναισθηματα για τον αλλον... Εγω,τωρα στα 24, δεν υπηρχει περιπτωση να περιμενω 1 μηνα ! Δλδ θα πρεπε η αλλη να ειναι 9αρι για να το κανω και να εχει ταυτοχρονα και προσωπικοτητα, και παλι αν ηταν 9αρι θα καθοταν μαλλον απο το 2ο ραντεβου αλλα δεν παιζει να χε προσωπικοτητα Πολυ σπανιο το πακετακι... το θέμα ότι γινόταν η εξής βλακεία ως τώρα γνώριζα καποιον, πανω στις 2 εβδομάδες γνωριμίας κάναμε σχέση, και μετά απο κάποιους μήνες σχέσης συνειδητοποιούσα οτι δεν ταιριάζουμε... ε τι να λέει; το καλύτερο είναι να βλέπεις τον άλλον μέσα σε παρέα, έτσι τον γνωρίζεις πραγματικά έτσι και μπορεις να φλερτάρεις για κάποιο διάστημα κάποιων μηνών. Μην ισχυρίζεστε ότι δεν την παλεύετε, εγώ βλέπω οτι και για σας εχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 σε 4-7 ώρες συνύπαρξης ή/και συζήτησης μια τύπισσα ξέρει αν θα σου κάτσει ή οχι... τα κοριτσάκια που σκέφτονται πολύ είναι ιδιας κατηγοριας με αυτα που πεφτουν με το μουρατο μου αμαξι αρα καμια διαφορα. τους ενωνει το οτι έχουν δώσει μεγάλη αξία στις τρύπες τους και ειναι μ@λ@κι@ να σας μεταφερουν τα ψυχολογικα τους ! καντε εξετασεις για την παρτη σας κ να θυμάστε οτι οι πιο βρωμιαρες ειναι αυτες που αγνοούν & είναι πιο "αθωες". το ξεκίνησες καλά και μετά το απαύτωσες. 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν δεις κι Site: εδώ , τα περισσοτερα STD δεν έχουν συμπτώματα για καιρό ή έχουν ελαφρά που νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο. Μεταδίδονται κανονικά όμως και κάποια στιγμή, σε κάποιον φορέα, θα δημιουργήσουν πρόβλημα (ή ακόμα χειρότερα, σε κάποιο μωρο). Για το HPV δεν υπάρχει τεστ, μόνο σε κανένα τεστ παπ αμα βρει αλλοιώσεις.
afentiko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 γνώριζα καποιον, πανω στις 2 εβδομάδες γνωριμίας κάναμε σχέση, και μετά απο κάποιους μήνες σχέσεις συνειδητοποιούσα οτι δεν ταιριάζουμε... Δεν συνειδητοποίησες ότι δεν ταιριάζετε, τον βαρέθηκες...και είναι ο πιο συχνός λόγος χωρισμού. Άλλοι βαριούνται νωρίς (πχ εγώ) στον ένα με δύο μήνες, άλλοι μπορεί να βαρεθούν σε χρόνια. Άμα κάποιον έχουν περάσει κανα 2-3 χρόνια και δεν τον έχεις βαρεθεί ε παντρέψου τον 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Stavi, αν νομίζεις πως γνωρίζεις κάποιον "πραγματικά" μέσα σε παρέα, απατάσαι οικτρά. Το κάθε άτομο, συνειδητά ή υποσυνείδητα, εμφανίζει διαφορετικό μέρος του εαυτού του ανάλογα τις συνθήκες, τα άτομα και την διάθεση. Οπότε, επίτρεψε μου να σου πω πως μπορείς να μάθεις κάποιον πραγματικά μόνο με την συγκατοίκηση, και σε πολλές φορές δυστυχώς, μετά τον γάμο. 3
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Stavi, αν νομίζεις πως γνωρίζεις κάποιον "πραγματικά" μέσα σε παρέα, απατάσαι οικτρά. Το κάθε άτομο, συνειδητά ή υποσυνείδητα, εμφανίζει διαφορετικό μέρος του εαυτού του ανάλογα τις συνθήκες, τα άτομα και την διάθεση. Οπότε, επίτρεψε μου να σου πω πως μπορείς να μάθεις κάποιον πραγματικά μόνο με την συγκατοίκηση, και σε πολλές φορές δυστυχώς, μετά τον γάμο. ε σίγουρα ρε συ αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να τον γνωρίσεις τον αλλον κάπως πριν μπεις στη διαδικασία να επενδύσεις συναισθηματικά. Τον βλέπεις τετ α τετ και είναι όλο γλύκες, και μετά απο καιρό βγαίνετε πρώτη φορά με φίλους και είναι άλλος άνθρωπος... σε 4-7 ώρες συνύπαρξης ή/και συζήτησης μια τύπισσα ξέρει αν θα σου κάτσει ή οχι... τα κοριτσάκια που σκέφτονται πολύ είναι ιδιας κατηγοριας με αυτα που πεφτουν με το μουρατο μου αμαξι αρα καμια διαφορα. τους ενωνει το οτι έχουν δώσει μεγάλη αξία στις τρύπες τους και ειναι μ@λ@κι@ να σας μεταφερουν τα ψυχολογικα τους ! καντε εξετασεις για την παρτη σας κ να θυμάστε οτι οι πιο βρωμιαρες ειναι αυτες που αγνοούν & είναι πιο "αθωες". εσύ πρόσεχε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς Δεν συνειδητοποίησες ότι δεν ταιριάζετε, τον βαρέθηκες...και είναι ο πιο συχνός λόγος χωρισμού. Άλλοι βαριούνται νωρίς (πχ εγώ) στον ένα με δύο μήνες, άλλοι μπορεί να βαρεθούν σε χρόνια. Άμα κάποιον έχουν περάσει κανα 2-3 χρόνια και δεν τον έχεις βαρεθεί ε παντρέψου τον αυτό που ανακάλυπτα κυρίως ήταν ότι πίσω από το καλό παιδί (έτσι το επαιζαν) κρυβόταν ένας πολυ κακός χαρακτήρας. είχαν όμως την ιδιότητα να τον καμουφλάρουν πολύ καλά... μετά απο κάποιους μήνες όμως αυτό έβγαινε στην επιφάνεια επισης πολύ σημαντικό είναι ο άλλος να έχει φίλους... αν κάποιος δεν έχει φίλους μπορεί να σημαίνει οτι δεν μπορει να ανεχτει κανέναν και κανένας δεν μπορεί να τον ανεχτεί
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γι' αυτό είπα πως αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζει και ο άνθρωπος. Πολλοί άντρες θέλουν να δείχνουν σοβαροί στους φίλους τους αλλά στην κοπέλα τους γίνονται γατάκια για χάδια.. Το θεωρώ πολύ γλυκό αυτό, δείχνει πως δεν φοβάται να δείξει μία ίσως πιο ευαίσθητη πλευρά, μόνο για το άτομο που θέλει
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γι' αυτό είπα πως αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζει και ο άνθρωπος. Πολλοί άντρες θέλουν να δείχνουν σοβαροί στους φίλους τους αλλά στην κοπέλα τους γίνονται γατάκια για χάδια.. Το θεωρώ πολύ γλυκό αυτό, δείχνει πως δεν φοβάται να δείξει μία ίσως πιο ευαίσθητη πλευρά, μόνο για το άτομο που θέλει επίσης μπροστά στους φίλους σου μπορει να θέλουν να δειχνουν ότι την έχουν γραμμένη
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 επίσης μπροστά στους φίλους σου μπορει να θέλουν να δειχνουν ότι την έχουν γραμμένη Τότε μπλέκεις τον σωστό άντρα με τον μ*λάκα άντρα χαχα 1
Jethro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οπως εχω ξαναγραψει, dating is when you pretend to be someone else untill the one you date will like you enough so you can show him the real you ! Επισης η συμπεριφορα μας και ο ρολος μας σε μια παρεα δεν εχει καμια σχεση πως θα ειναι με τον συντροφο μας. Διαφορετικη η φιλικη συμπεριφορα, διαφορετικη η ερωτικη. Απο εκει βγαινει οταν ρωταμε φιλους "δεν ξερω πως ειναι μεσα στη σχεση". Και το facebook εχει βοηθησει να εχουμε υψηλες προσδοκιες γιατι γινεται πολυ καλο marketing ενος ιδανικου ατομου, εραστη κλπ και στη πραγματικοτητα ειναι να το βαλεις στα ποδια. Γιαυτο πρεπει να εχουμε "επινοήσει" μερικα crash test να "δοκιμαζουμε" χαρακτηρες (οσο κυνικο και να ακουγεται) οταν βγαινουμε. 3
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 επισης πολύ σημαντικό είναι ο άλλος να έχει φίλους... αν κάποιος δεν έχει φίλους μπορεί να σημαίνει οτι δεν μπορει να ανεχτει κανέναν και κανένας δεν μπορεί να τον ανεχτεί ή ότι την έχει δει άσχημα περί φιλίας να έχει απογοητευτεί και να κλείνεται στον εαυτό του. δεν είναι απόλυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα