stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Απλα δεν παιζει….. μια χαρά παίζει και σας αρέσει κι όλας καταλαβαίνετε οτι έχετε να κάνετε με σοβαρό άτομο Παιζει απλα ταυτοχρονα θα σμπρωχνει κ αλλη Δεν μασανε τα παλικαρια μας, βρισκουν λυσεις ναι επειδή σπρώχνουν καμια δεκαριά ο καθένας τη μέρα
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 μια χαρά παίζει και σας αρέσει κι όλας καταλαβαίνετε οτι έχετε να κάνετε με σοβαρό άτομο Πες μου οτι εσυ κανεις ετσι…… ?
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δυο μήνες σπαρτιατικα? Δεν παίζει σε κανένα σενάριο θα έχει κωλοτρίψιμο πάνω από τα ρούχα ρε. 2
MikeJ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μια χαρά παίζει αυτό που λέει η Στάβι, στην επαρχία ειδικά που είναι μικρή η κοινωνία τι νομίζεται ότι στην εβδομάδα επάνω συνουσιάζονται όλοι.... ; Δεν είναι σεξ εντ δε σίτυ εδώ .... Την είδατε όλοι Σαμάνθα... Υπάρχουν και περιόδοι γενικότερης ξηρασίας που δε παίζει και κάτι άλλο, οπότε τι να κάνεις περιμένεις.... Το χειρότερο είναι να φας την αναμονή και μετά από κανά μήνα να φας και το Χ...Μη σου τύχει.... 1
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Πες μου οτι εσυ κανεις ετσι…… ? εδω κάθεστε και βγαίνετε φιλικά με μια κοπέλα για χρόνια την οποια έχετε ερωτευθει οι τρεις μήνες σας πειραξαν τώρα; Μια χαρά παίζει αυτό που λέει η Στάβι, στην επαρχία ειδικά που είναι μικρή η κοινωνία τι νομίζεται ότι στην εβδομάδα επάνω συνουσιάζονται όλοι.... ; Δεν είναι σεξ εντ δε σίτυ εδώ .... Την είδατε όλοι Σαμάνθα... Υπάρχουν και περιόδοι γενικότερης ξηρασίας που δε παίζει και κάτι άλλο, οπότε τι να κάνεις περιμένεις.... Το χειρότερο είναι να φας την αναμονή και μετά από κανά μήνα να φας και το Χ...Μη σου τύχει.... πες τα ρε Μιke ξαφνικά όλοι δεν κρατιούνται ενώ κάθονται σε ξηρασία για χρονια
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μια χαρά παίζει αυτό που λέει η Στάβι, στην επαρχία ειδικά που είναι μικρή η κοινωνία τι νομίζεται ότι στην εβδομάδα επάνω συνουσιάζονται όλοι.... ; Δεν είναι σεξ εντ δε σίτυ εδώ .... Την είδατε όλοι Σαμάνθα... Υπάρχουν και περιόδοι γενικότερης ξηρασίας που δε παίζει και κάτι άλλο, οπότε τι να κάνεις περιμένεις.... Το χειρότερο είναι να φας την αναμονή και μετά από κανά μήνα να φας και το Χ...Μη σου τύχει.... Δεν ξέρω φίλε μου που μένεις αλλά δεν έιναι όλες οι επαρχίες έτσι. σε μας γίνεται της λολής το κάγκελο. παντρεμένοι ελεύθεροι ένας αχταρμάς
haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 μια χαρά παίζει και σας αρέσει κι όλας καταλαβαίνετε οτι έχετε να κάνετε με σοβαρό άτομο Eμ οχι;; Μεχρι κ οι ερευνες για το θεμα λενε οτι μαλλον δεν εχεις να κανεις με εξυπνο ατομο οταν χρειαζεται να περιμενεις πολυ. Αν κοιταξεις ερευνες, θα δεις οτι εξυπνα ατομα ειναι αυτα που δεν εχουν τετοια ταμπου αναμονης ... Το ιδιο ισχυει και για τις κοινωνιες: πιο προχωρημενες κοινωνιες(με ανωτερο βιοτικο επιπεδο κλπ) δεν εχουν τετοια ταμπου αναμονης. Αν γνωριζα μια κοπελα(εστω και σαν φιλη) και μου ελεγε οτι περιμενει 1-2 μηνες για να δειξει μαλιστα οτι ειναι σοβαρο ατομο, τοτε αυτοματα θα συμπεραινα οτι δεν ειναι σοβαρο ατομο.
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 εδω κάθεστε και βγαίνετε φιλικά με μια κοπέλα για χρόνια την οποια έχετε ερωτευθει οι τρεις μήνες σας πειραξαν τώρα; πες τα ρε Μιke ξαφνικά όλοι δεν κρατιούνται ενώ κάθομαι σε ξηρασία για χρονια I am not that kind of guy….. sorry….. Ειναι αναλογα και που βρισκεσαι και ποσο open minded εισαι….. εδω που ειμαι παντως, δυσκολο να εχεις ξηρασια…..
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 I am not that kind of guy….. sorry….. Ειναι αναλογα και που βρισκεσαι και ποσο open minded εισαι….. εδω που ειμαι παντως, δυσκολο να εχεις ξηρασια….. που είσαι τελικά; αυτό που είπα πάντως και στο άλλο θρεντ απο τη μια ισχυρίζεστε οτι οι γυναικες πρεπει να ακούνε τις επιθυμίες τους και απο την άλλη μας λέτε πουτάνες
g_alkis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μην μπερδεύεσαι. Πάντα πουτάνες σας λέμε, είτε μας κάθεστε από το πρώτο ραντεβού είτε μετά από 3 μήνες. 8
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μην μπερδεύεσαι. Πάντα πουτάνες σας λέμε, είτε μας κάθεστε από το πρώτο ραντεβού είτε μετά από 3 μήνες. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ισοτητα στο σεξ! οσο θελουμε εμεις να πηδαμε αλλο τοσο να θελετε και εσεις και να το κανετε! παντως σταβι ευγε για τα θρεντ που ανοιγεις κρατας το ενδιαφερον στο μπλα-μπλα το τελευταιο καιρο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα